Prietenii omului (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, vad ca nu mi-ati dus lipsa . . .
M-am intors dupa o saptamana de vacanta la Club Med unde a fost de vis.
Matzele mele parca au mai crescut, cel putin in ochii mei. Oreo a fraierit-o pe soacarea-mea si a mancat numa ce a vrut el, asa ca l-am trecut direct la cura de slabire.
In iarna vreau sa vin cu tot poporul in Romania, si nu am cu cine sa las matzele asa ca o sa incep cercetarea sa vad cum o sa fac sa le iau cu mine.

bine v-am regasit pe toti, Marutza, imi pare bine ca ti-a trecut

Anca

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Buna Sanca, vino si tu mai des printre noi,ma bucur ca ai avut o vacanta faina.
Pisicile nu le poti lasa la un pension? Sau la niste amici de treaba?

Tom m-a alergat prin tot parcul si acum doarme in sfarsit, a scos tot din mine.
Fetelor cu catei voi de cate ori ii spalati doar cu apa sau stiu si eu, cu sampon?
Tom nu face dus(numai cu apa) des, rar, si cu sampon l-am spalat doar o data, ca am fost pe plaja in nisip si era groaznic de murdar, plus se tavalise in cacat si putea ca posirca.
L-am spalat cu sampon de bbi ca mi-a spus o baba de pe strada, care toata viatza a avut caini ca dau degeaba banii pe sampon de catei, sa-l spal cu sampon de bebelusi ca-i foarte potrivit.
Intr-adevar a fost fain, nu a avut nici o reactie neplacuta, parca mai frumos i s-a facut parutul dupa.

Chestia e ca aici ploua des, el e mic, in iarba se murdareste daca ploua oribil, ma cam enerveaza chestia asta, oare il pot spala dus numai cu apa 1 data pe sapt sau nu? Deci macar nisipul , pielicica sa-l racoresc putin?

Alina.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Mey Maruto, vine ca revenisi ca ne lasasi soro cu ochii-n soare. Pfiu, dac-ai vedea ce usurata rasuflu. Off-topic, ce e aia c-o-s, ca vorbiti codat si io nu pricepe.
Sa va zic fetelor, a dat vara-n noi, ne-a prins cu shubele de blana pe noi (si io, acuma, doar stiti ca vorbesc de mate ), sa le vedeti cum se urnesc de pe o gresie pe alta, mi-e mila tare de Suzi, ca ea e blanoasa, cre ca am s-o tund, la salonul scarmanus, evident , ca nu ma-ndur ca o streseze altii. Asa, car-mar, mai un protest, o zgarietura, o schingiuiesc io acasa .
Mey Alina, carevasazica sunteti feciori holtei, huh? Faceti treburile asa, barbateste, nu va-ncurcati hopa picioru' sus, jetu' si trecut la obiectivu' urmator .
Va pup,

pisici, flori si jucarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Alina, poti sa il speli pe Tom si de trei ori pe zi daca vrei , atata timp cat nu folosesti sampon. Cat despre samponul de bebelusi - stii cum zic eu - daca eu nu ma spal cu sampon de caine, de ce sa spal cainele cu sampon de oameni? O fi si teapa samponul pentru animale, da' daca este...il folosesc. Macar sa nu il am pe constiinta in caz de ceva.
Jazz si-a revenit, azi a alergat ingrozitor si m-a muscat de fund incercand sa apuce batul pe care il tineam oarecum la spate. Ma astept sa inceapa vecinii mei sa imi faca panarama, ca Jazz latra din ce in ce mai mult afara (un latrat de "da batzuuuuuu" si un latrat de "am gasit batzuuuuu" inmultit cu 20, de cate ori ii arunc eu minunatul batz).
Mai vreau un caine . Vreau o casa mai mare. Si inca un caine.
Si nu mai vreau sa mai calculez bilanturi, reactoare si pompe. Sau bilanturi. Sau consumuri. Vreau sa se termine proiectul meu singur
V-am pupat,
Ana
Editat ca sa:ii spun lui Scarmanus ca sus-numitul "c-o-s" vine de la "canuta-om-sucit" care este o forumista ciudatica.Si mai vine si de la titulatura Marutei. Si asta am rezolvat-o prin deductie logica Si ca sa spun Ancai - bien venida senhorita margarita si alte alea. Ne bucuram ca ti-a tihnit vacanta.

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, sa crap nu alta. golanul meu (a se citi Vladut) a iesit aseara pe la 8,30 afara. m-am dus pe la 10 dupa el, nik.... asa ca a ramas afara...
azi dimineata... iar nik.... cred ca doarme pe undeva... mi s-a mai intamplat sa nu-l gasesc de cateva ori imediat... dar apoi aparea, dar nu pot sa nu ma gandesc daca i s-a intamplat ceva... sper ca nu.... ca motanelul mi-e cel mai drag dintre toti...

in alta ordine de idei... copiii Bubulinei is mari si grasunei, fac tentative sa iasa din debara, dar e un prag peste care nu se incumeta sa treaca deocamdata...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna ziua!
Vreau si eu la voi!
Eu am acasa asa: acvariu cu pesti, papagali(2 buc),porcusor de Guineea - Chipsy- si de o luna si jumatate ne-am luat un caine, buldog francez - Dexter.
Spre rusinea mea de cand avem cainele, ii cam neglijez pe ceilalti. Dar cainele e cel mai cel! Are aproape 4 luni si e un iubaret mama-mama! I s-au ridicat amandoua urechile, a inceput sa schimbe dintii, inca face pipi "ca fetele".
Eu il spal cam o data la 3 saptamani cu sampon de caini (special pt.caini albi), iar la o zi dupa baie ii dau si cu Frontline. Acum, pentru ca am inceput plimbarile pe plaja, cred ca o sa-l spal mai des.Oricum am inteles ca neaparat trebuie periati in fiecare zi.
Va pup,
Diana
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Slakje eu ii fac baie lui Jacky o data pe luna cu sampon de caine, si cam o data pe saptamana dus fara sampon,in rest o spal de cate ori se murdareste pe labute, pe botic sau fundulet...
Am si eu o intrebare, caine vostri cat de des se scarpina? Jacky cum nu are ceva de facut, nu ma joc cu ea sau se plictiseste de ros oase dai pe scarpinat sau de ros labutele. Cand am fost la vaccin medicul s-a uitat la pielea ei si a zis ca e ok, mi-a spus ca poate fi de la mancare si i-am schimat mancarea dar ea tot se scarpina. Unele zile mai des alte zile aproape de loc. M-am uitat la pielea ei si nu are nici o pata , alergie sau ceva. Inca nu si-a schimbat toata blana, ar putea fi si de la asta ? Ma gandesc ca oarecum e normal sa se mai scarpine uneori, doar si noi oamenii ne scarpinam fara sa avem neaparat vreo alergie dar ce inseamna normal la caini?

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Diana, bine ai venit intre noi, cu toata gradina zoologica.

Acuma ca veni vorba despre spalat. Cica nu e bine sa speli jegosii prea des. Oreo al meu se scarpina intr-o fericire, si ma exaspereaza. Are pielea uscata. Aseara i-am dat flax seed oil (ulei de in?) si pe la 2-3 imi facea curse prin casa ca el vrea afara . . . Cat am fost in vacanta mi l-a imbaiat soacra-mea de 2 ori intr-o saptamana, pe urma a aflat si ea ca nu e bine sa-i speli asa de des. Eu il lasasem cu Advantage, dar ea i-a cumparat si Frontline, ca prea se scarpina animalu'.... Asta ca sa ajunga si ea la concluzie ca are pielea uscata.
Voi ce sfat aveti pentru piei uscate?

numa bine,

Anca

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Diana bine ai venit, Sanca bine te-ai reintors!
Noi ne-am inscris pe un forum cu cökeri chiar acum, recomandat de clubul de cockeri de-aici din Bayern.
Am primit si noi o multime de invitatii pe chat, ma bucur ca in felul acesta voi vorbi si voi scrie mai bine germana.
pt. pielea uscata, eu recomand ulei pt. BB-lusi, pe a noastra o spalam cu sampon de bebelusi cam o data pe luna (baie), pe picioruse de cate ori venim cu ea de afara si daca ploua atunci cu sampon.
Nicoll, nu ti-a spus doc-ul ca scarpinatul si rosul unghiilor sunt semne cateodata de plictisela sau nebagare in seama. Si a noastra in "copilarie" a avut astfel de "apucaturi".
Va pupam fetele ca ma duc sa descifrez profile de la forumul nostru, sa mai pun o poza, ceva
Vio

Suzi,catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Scarpinatul "jegosilor" poa sa fie si de la vaccinuri (obsesia mea..) sau de nebagare in seama (dar ar trebui sa treaca la un moment dat).
Anca - pentru pielea uscata, in afara de modificarea alimentatiei (omega3 stuff) si super hidratare nu prea am auzit alte sfaturi. Ma gandesc ca orice interventie externa (in sensul aplicarii uleiului de bebelusi) face glandele sebacee mai leneshe.
Personal nu sunt de acord cu spalatul asa de des cu sampon (la trei saptamani...), mai ales la un caine cu parul asa de scurt. Un spalat cu apa calduta si un periat zic eu ca e arhisuficient. Toti crescatorii pe care i-am mai citit pe diverse forumuri zic chestia asta- sampon cat mai rar... mai ales la un caine care sta mai mult in casa. Dar, evident fiecare face cum ii mai bine pentru animalutul si familia lui (ma gandesc ca daca un caine se tavaleste prin balegau sa zicem doua zile la rand, evident ca isi va lua portia de shamponeala...).
A propos de buldogi francezi - o colega de-a mea din Franta avea o pereche de asemenea animalute (is absolut bestiali, mie imi plac de ma stric la cap). Si o tot intrebam, ce mai face fericitul cuplu, cum o mai duc, etc. Intr-o zi imi zice bucuroasa "stii, femela a intrat in calduri" "si, ai sa fii bunica, sau ii dai anticonceptionale?" "nope, i-am pus kilotzi". Io in secunda doi eram pe jos de ras, imaginandu-mi dragutza ..buldogitza cu pampersu dupa ea. Ma gandeam sa ii propun metoda Aduscai, sa o aplice Negrutei, da ma gandesc ca daca a mutat ditamai bordura din loc, nu s-ar fi incurcat ea de o bucata de pampers acolo.
Jazz e complet idiot. Azi noapte l-am luat sa se uite cu mine la film (la "Amores perros"=)) si a luat un somn cu tot cu pat. La un moment dat maica-mea s-a dus la buda, cainele s-a trezit si a inceput sa latreeeeee. La capul meeeeeeeu. Si l-am dat afara. Si gata. Ma oftik cu latratul asta. Cum baga cineva cheia in usha - latra. Cum se misca ceva pe hol latra. De maine reluam educatia (am cam fost in pauza din cauza indigestiei..)
Seara buna va doresc celor care nu aveti proiect de calculat
Ana

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Jazz -poze noi

Mergi la inceput