Prietenii omului (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by hosen

ce faci daraga meama mai,nu team mai vazut de un car de ani,te-am perdut de totsa stii ca me-am facut griji pentru tine,ok,eu ma simt pina ce mai binisor,dar,stii ceva poti sa-mi scrii si mie,cu se face supa de galuste ca vreau sa incerc pa si te astept pa pa pupici

hosen

Ceau Hosen iubita cum sa ma pierzi chiar ma intrebam ce mai e cu tine, sper ca toate sunt ok iubita.
Supa de galuste se face usor: poti sa faci supa de pui cu galuste, pui gasesti in Japan.Fierbi carnea de pui in apa cu putina sare.Cand incepe sa fiarba, cu o lingura mare iei spuma ce se face deasupra, in oala, de cate ori este nevoi, si apoi lasi sa fiarba in continuare.Dupa vreo 15 minute de fiert, ori asa ceva, iti dai tu seama dupa carne, adaugi zarzavat de supa: morcov, patrunjel daca ai, ceapa(toate taiate in 4, deci mari, nu tocate marunt).Dupa ce carnea este gata fiarta, se strecoara supa de zarzavaturi si carne.Galustele le prepari din oua(vreo 2 oua) +putin ulei+ gris si le fierbi in supa sub capac.Cand se ridica galustele la suprafata, gata, supa este gata.
Pt gust daca ai , la fierbere poti adauga niste vegeta sau cuburi knorr cu gust de gaina, sau ce ai, condimente pt supa.

Sper ca te descurci cu reteta mea hosen,
Te pup si sa ne mai auzim sanatoase,
da?

,

Alina.

PS: Din carnea de pui ramasa si morcov, etc, poti face o salata, gen salata de beuf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

,,SKLAJE"mersi mult iubita mea pentru reteta am sa incerc s-o fac intr-o zi,dar faza e ca nu am gris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Alina, vad ca numa noi combatem aici (probabil pentru ca avem catzei mici si astia fac mai multe porcarele). Jazz nu ridica inca piciorul dar se pishuleshte ca fetele din 10 in 10 m. Nu e repede pentru Tom , si Jim (celalalt catzel al meu, care a murit) a inceput tot cam asha. Jazzu cred ca mai copilareste putin.
Faza faina azi - am un gardut in fata blocului peste care vreau sa il invat pe Jazz sa sara (nu e mare gardu, are cam 40 de cm). Ma duc io de cealalta parte si il chem. Cainele nik - incepe sa latre panicat, sa alerge dintr-o parte in alta prin fata mea. Io tot "hai hai" pana cand ii vine lui ideea geniala si intra pe SUB gard (care SUB gard inseamna vreo 15 cm :D). So much for our agility training :D.
Hosen, bine ai venit :D.
Ana
PS: da si mie linku cu scandalu sa pricep...

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

pt mandrele mele iubite
desigur ca nu puteam sa stau mult timp departe de voi ... am fost suparata, am invatat din greselile mele (ca si eu am gresit) ... si pe viitor o sa incerc sa spun mai bine ce gandesc ... oricum e un subiect dat uitarii
cred ca e si faza cu "Sindromul Premenstrual" ... ca ar trebui sa-mi vina si nu-mi vine ... ar trebui sa fiu gravida ... dar testele spun ca nu ... azi e ziua 35

imi era atat de dor de voi

vad ca a mai venit un catelus super simpatic ... nicoll parca al tau e ... un terrier ... bine ai venit

asa-mi place sa va citesc ... cand o vad pe Alina ce mandra e cu al ei Tomita cu piciorul pe sus ... se vede ca mamica lui e balerica (parca ?!) .. ti-am spus ca si Dolly ridica piciorul cand face pipi ? a vazut cand era mica un baietel facand asa ... si de atunci si-a dezvoltat un stil propriu

annie - sper ca Jazz e bine ... eu de fiecare data cand Dolly vomeaza ... prepar redede apa cu sare .... si daca se simte in continuare rau ... fuguta la dr

inca o data va multumesc mult ... si imi pare rau daca v-am dat batai de cap

acu ma doare (in reprize) o masea de ma zapaceste! prima mea durere de masea ... ufff ii tare nasoala ... cred ca trebuie sa merg la dr ... si mie imi e asa de frica de stomatolog!

va pup dulce pe nasuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Maruta... ce bine-mi pare ca ai revenit...
ne-a fost dor de tine...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Loredana, ma bucur ca ti-a trecut supararea si ca ai decis sa revii printre noi.
Azara mea a inceput de doua zile dresajul si culmea culmilor, dupa ce a vrut sa-l rupa pe dresor la prima intalnire de cunoastere, acum e mielusel. De maine intru eu la scoala cu ea, pentru ca se pare ca vinovatul numarul 1 de comportamentul Azarei, sunt chiar eu, pentru ca am alintat-o si o alint mai mult decat ar trebui.
Cat despre maseluta care iti face probleme, mergi fuguta la doctor. Iti spun eu ca am patit-o cu o masea de minte si am tot amanat, dar pana in final tot la stomatolog am ajuns. Si imi era si mie o frica de nu pot sa-ti explic.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bun gasit, Nu prea mai am timp sa postez, dar de citit tot va citesc.Maruta, mi-a parut tare rau cand am citit ca ai plecat...si ce bine mi-a parut ca te-ai intors...Pisoiul meu e ca nou, ceva mai lenes ca inainte, doarme 80% din timp, dar si in restul de 20% fie cauta joaca, fie vorbeste cu noi...E foarte ciudat, ne saluta de fiecare data cand venim acasa (sau ne cearta ca l-am lasat singur??) si apoi cand il mai intrebam ce face, incepe o adevarata conversatie cu noi...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Sal fetelor, nu prea am mult timp la dispozitie, vad ca Lore a revenit, ma bucur enorm.Maruta(Loredana) este o catelusa mica(ca si tom) in parc in fiecare seara, cand il vede pe Tom se urca pe el si simuleaza cocositul, ea e catea si Tom baietel, deci inteleg faza cxu fetitele care ridica piciorul sa faca pisi .

Despre ce masea de minte e vorba? La om sau caine?Cainii nu crez ca au asa ceva...Daca e vb de masea de minte la una din voi, doare, etc, nu iese afara, nu sta, fuga la dentist cu toata frica ca nu vrei sa patesti ce am [patit eu din cauza unei masele de minte, cosmar in regula, ma mie ca am scapat intreaga.

Am sters-o,
va pup,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

multam' fetelor

alina - e vorba de maseaua mea ... sparta ... acu imi pare rau ca am luat agocalmin ... caci eu nu stiu daca sunt sau nu gravida ... si nu stiu daca e interzis ... dar parca da

as vrea sa-mi schimb titulatura dar nu stiu cum ... adica trebuie sa adun iarasi multe puncte ? ca mi s-a acrit de c-o-s

anamaria - ce mult ma bucur ca e bine pisoias ...

offf fetelor ... io trebuie sa-mi bag capul intr-o punga cand merg pe strada ... doamne mi se rupe inima ... cand merg la noi la patiserie ... este un baiat destul de mare (vreo 25 de ani) care doarme pe jos ... cu o multime de caini care-l iubesc ... sa-l vedeti cum doarme cu capul pe ei ... si acest baiat are sindromul down ... offf mi se rupe sufletul de el ... de fiecare data ii dau cate ceva ... dar simt ca as vrea sa fac mai multe pt el ... dar nu stiu cum

aveti vreo idee ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Maruta
ma bucur ca ai revenit, nu se merita sa pleci, si nu a fost vina ta, tu ai un suflet mare.
fetelor acu astept sa va spun daca negruta asteapta puiti sau nu, inca nu-mi dau seama. Oricum nu mai e in perioada de calduri si cauta cu disperare atentie de la noi, vrea mereu sa ne jucam cu dansa...pacat insa ca inca nu locuim acolo, e mai mult singura in curte.

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput