Prietenii omului (12)
![](images/user_woman.png)
annie-xtreme - catelusul Jazz
aysha - papagalul Guevara, 1 an
louisea - motanul Bandit
viorela-hoff - catelusa Smolita
conchita - catelul Kengi
Ramonika - doua minuni de pisici : Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina si pisica Maritza
Sanca - pisicile Mishu si Sasha (<1 an) si catelul Oreo
Ciuf - catelul Cezar
Victoria - 3 pisici si 3 catei
Motanik - catelul Pufi si papagalii
missiday - motanelul Benny
maruta - motanul Arristotel Zamisars, catelusa Dolly si papagalul Perusita
orchid - www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Rocco&mid=12622&cid=12991" target="_blank">papagalul Rocco
Danna - www.mioriticromanesc.home.ro/" target="_blank">catelusa Azara, fetitza Ambra si mamica ei Mura
lilanda - catelul Ilie
anamariame - motanelul Sticky
laureta - motanul Pufi
papadie - pisica wilde Marina
scarmanus - pisicile: Suzi si Lili
blue13 - pisica Tzuka si motanul Cookie
flori76 - catelusa Lisa
corneliaa - www.kroko.dan-cornelia.com/" target="_blank">pisoiul Kroko
energy - catelusa Sonia si motanul Oliver
cinta - pisicuta Zuze
firicel - motanelul Tzetze
cafelutza - pisica Tzutzulica
loredanap - motanul Tantza
ionella3003 - pisica Gambuta si motanelul Capone
Jazz - pisoiul Sighi, un beagle - Chomsky, un elkound norvegian - Angel si un Brittney Spaniel - Bently
Giana - chow-chow Sam
Simonitza - motanelul Piki
tumpi - motanul D'artagnian si pisicuta Negruta
Daisy - catelusa Thea - printesa, catelul Pury - Giga - Conte de Savoya si testoasa Mamuc
slakje - catelul corcitura de maltez cu yorkshire terrier Tom
roxy79ro - catelul Nero
carmita_baby - motanelul Mello
gazella - catelul Puffo si feciorul Felix
sinzi_ana - Cora o dalmatianca nebuna
liana30 - catelusa Hera
adusca - catelusa lup alsacian Negruta
------------------------
Banditin actiune
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Hallo Nicoll, pe noi ne-a costat 30 chip si 30 vaccin, la un doc de tara de pe linga noi. La Universitate ar fi fost aprox. 60 doar chip-ul, deci tu oricum ai iesit mai ieftin , felicitari!
Ramonik, daca gasesti stapan, nu astepta dupa mine, eu doar te urmaresc "din umbra". S-ar putea sa nici nu venim in iulie ca nu terminam cu mutatu, Doamne ca sunt tare stresata!
Va pup
Vio
Suzi,catelus de catifea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slakje spune:
Fetelor care aveti catei, cum se comporta in prezenta pisicilor?Tom este absolut timorat, intepeneste de frica cand vede cate o pisica, tot tremura si o zbugheste ca nu il mai pot stapani.Ii este extraordinar de frica de pisici.Si nu stiu de ce se manifesta asa ca nu a avut de-a face cu nici una care sa-i faca ceva, si de caini, pot fii cat de mari, nu-i e frica, e foarte prietenos, ii iubeste.
Vorela e foarte frumoasa fetita ta, parca e de catifea, e adevarat.
slakje spune:
Unde sunteti fetelor?
Azi noapte a fost prima noapte in care Tom a fost singur acasa, a trebuit sa mergem la o petrecere, am venit pe la 3.00 inapoi, sa nu va zic ce dooooooooooooooooooor mi-a fost de el, saracutul, a fost asa fericit cand ne-am intors, l-am luat cu noi in pat si am dormit cu el,
, asa rau mi-a parut ca l-am lasat singur noaptea.
nicoll spune:
Vio pe noi vaccinul ne-a costat 40 si daca cip-ul va fi 20 e ok zic eu. Cand v-ati pus cip a-ti primit si pass EU?
Noua astazi ne-a mai cazut un dintisor din fata, asa ca suntem stirba de-a binelea
Culcatul in pat cu voi...nu stiu cat de bine e, pe canapea mai merge si noi mai dormim asa, dar in dormitor in nici un caz. Mai ales daca si sforaie
Am pus aici niste poze cu nazdravana mea
Jacky
Nicoll
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
Da, am primit si pass blau cu stelutele europei
Nicoll nu pot sa o vad pe micuta ta, imi cere sa ma semnez.
Vio
Suzi,catelus de catifea
slakje spune:
Vio...sper sa nu faca diseara scandal xa vrea iar...upsss.Oricum el doarme cu noi in camera, am mai zis-o,are cosuletz langa pat, doarme cuminte.
Vio faci gratar afara? Ce FAIN! Inseamna ca e si placut afara? La noi e cam frig si inchis, urat.
viorela hoff spune:
Pey am facut grataru intre 2 rafale, macar e caldut.
Cutii bb-lasi sunt ca si copii, speculeaza de numa'!
Chiar sunt curioasa cum va reactiona Tom deseara.
A noastra cand am luat-o, am obisnuit-o cu greu sa doarma in cosulet in bucatarie, pana pe la ora 3,4 dimineata, apoi incepea scandalu, eu ma sculam si o luam pe couch in sufra si dormeam impreuna pana dimineata, asta a durat vreo 2 luni, paana cand sotu a hotarat s-o punem cu noi in dormitor.
Prima noapte a fost ok,apoi a inceput sa se strecoare spre dimineata in patul meu si in final ma trezeam cu ea pe CAP, covrig in parul meu si eu lac de transpiratie.
Acum s-a "intins mai mult, ne trezim cu ea dimineata intre noi, de-a latul si ne mai si impinge cu labutele!
Intr-o dimineata sotul meu era sa cada din pat pt. ca "bestiuta" se intindea ca o guma
Si uite tot asa, seara in cosulet, dimineata in pat.
Vio
Suzi,catelus de catifea
slakje spune:
Las ca spun maine daca o facut scandal sau nu.Nu cred ca va face urat caci Tom seara e atat de obosit incat pica pur si simplu, sta ca o momaie, poti sa ii faci ce vrei, abia poate sa-si tina ochii deschisi, e foarte caraghios.
nicoll spune:
Slakje pe timpul noptii cutu unde face pis sau kk? La noi desteptarea e in jur de 7 si kk tine pana atunci dar pisi mai face si noaptea in wc-ul ei
Vio tu ai inregistrat cutu la primarie?
Acu merge?
Jacky
Nicoll