Povestea nuntii... sau nunti de poveste

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Partea I – Cununia civila – 17.06.2005

Initial, noi ne gandisem ca o sa le facem pe amandoua in aceeasi zi: si cununia civila si cea religioasa… mai apoi, ne-am gandit sa o facem in zile separate din mai multe motive (nu stiu cat am fi rezistat daca o faceam in aceeasi si vroiam sa plecam in afara, si atunci trebuia sa-mi fac pasaportul… ca eu nu aveam deloc… si de ce sa nu-l fac direct pe numele nou).
Bun, stabilim noi in ce zi ne vom casatori: vineri pe 17.06.2005 la ora 13.00 si toata lumea (pe care o anuntasem) se cam suparase ca “de ce este vineri?, de ce nu s-a putut mai tarziu”, dar asta nu mai conta, ca totul era deja stabilit cand i-am anuntat.
Joi am facut ce pregatiri ne mai trebuia pentru cei care veneau si acasa si tot atunci a venit si cumnata cu soacra mea de la Rasnov.
Vineri dimineata: eu trebuia sa ma duc sa-mi iau flori pentru buchet, Manu trebuia sa se duca la cofetarie sa ridice tortul. Plec eu spre Universitate unde stiam ca este o babutza cu trandafiri de gradina. Ajung si o gasesc… eram super fericita ca era acolo si avea si trandafiri… imi aleg eu un brat de trandafiri si dau sa-i platesc… cand colo nu avea sa-mi dea rest la 500.000 lei. O rog sa ii puna deoparte ca ma duc sa schimb si alerg sa gasesc vreun chiosc care sa-mi schimbe… cu chiu cu vai gasesc repede unul si alerg inapoi la batrana… “am adus bani pe trandafiri!” “nu mai sunt! I-a luat!” eu sa mor… “cine i-a luat?” intreb cu glas pierit ”lumea”. Imi vine sa plang, dar ma abtin… bun, nu a fost de trandafiri, lasa ca oricum eram hotarata ca daca batrana aia nu e acolo sa-mi iau gerbere rosii sa-mi fac buchet. Alerg asadar la o florarie la mine si imi iau 15 gerbere rosii si portocalii… si ma intorc acasa la Manuel, unde ma asteptau Cristina - cumnata si soacra-mea.
Se face ora 11 si un pic si hai sa ne pregatim, ca in jur de 12 sa plecam de acasa… ca nu stim cum va fi drumul. Cand sa se imbrace sotul meu, ne dam seama ca uitasem sa spal camasa care era patata cu mina de pix. Cristina ca stie cum sa scoata pata de pix: cu spirt. Sterge ea cu spirt, numai ca dupa ce se usuca, ramane pata albastra pe camasa crem… da sa o spele acolo si intr-un final o spala cu totul… iar asta se intampla la 11.30… oricum, pana la 12 camasa era pe manuel spalata si calcata. Eu in timpul asta ma aranjam cu grija, ca sa nu ma plang ca nu-mi sta bine machiajul sau parul.
Bun plecam noi la ora stabilita si ajungem foarte bine – la 12.15. Fratele meu si cu prietena lui deja ajunsesera si ne asteptau. Incet incet au venit prietenele mele, fotograful, nasii, cameramanul… da-i cu poze, cu filmat… pana ce ne striga numele nenea de la sfat. Emotionati intram inauntru, nenea de acolo ne aseaza sa stam intr-un fel sau altul si apoi, dna ofiter: vrei? DA striga sotul meu si ca cred ca s-a auzit pana in celalat capat al Bucurestiului; vrei? Da zic si eu. Bla-blaul de rigoare, pozele de dupa, felicitarile, plata pozelor fotografului de la sfat, primul intarziat (prietenul lui Manuel), podul de flori, alt intarziat (nasul meu de botez)… pupaturi, sampanie, flori, primirea pozelor de la fotograf…
Ne indreptam spre casa lui manu… si unde, mama lui il pune sa ma treaca pragul… iar eu sa reia si pentru poze de inca doua ori… petrecerea tine apoi de pe la 2 la 11… si singurul lucru care ne-a suparat a fost caldura mult prea mare.
Totul se incheie cu febra pe care am facut-o duminica, luni si marti pe fond de oboseala… ca saracul sotiorul meu in loc sa se bucure a trebuit sa faca pe infirmiera.




http://community.webshots.com/user/malynskaya
http://community.webshots.com/user/miladana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Partea II- nunta 09.07.2005

Pregatirile de nunta- ultima saptamana
Cum noi a trebuit sa ne pregatim singuri nunta (parintii mei nu mai sunt, ai lui erau la rasnov si se pregateau de acolo ca veneau cu jumatate din invitati de acolo) ne-am stresat singuri cu diversele maruntisuri care mai ramasese de stabilit. Am avut noroc de prieteni buni care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.
Vineri am fost in metro si am luat fructele, berea si rontaielile si le-am dus la restaurant, apoi am carat vinul, taria… tot vineri a venit bunica mea tocmai din Vaslui, ca sa ma vada si ea mireasa. Vineri mi-am calcat rochita si voalul pe care l-a parlit un pic cu fierul de calcat prietena fratelui meu. Sotul meu a venit cu sora lui sa-mi aduca un cosulet, pe care eu vroiam sa-l folosim pentru cadourile pentru cadourile pentru invitati (Cadourile au fost reprezentate de cate o pietricica semipretioasa pe post de talisman, la care am pus cate un ravas cu ce reprezinta). Am terminat de aranjat prin casa ce mai era de aranjat, am facut baie.

Ziua nuntii
M-am trezit infrigurata (am dormit singura, ca al meu nu vroia sa ma vada in ziua nuntii si fiecare sa se pregateasca acasa la el). Fratele meu sa se pregateasca sa dea drumul la muzica, cand calculatorul e mort si nu mai vrea sa se deschida. Ii trimit mesaj lui Manu si ma suna… eu incep sa plang gandidu-ma si la voalul ars cu o seara inainte si la ai mei care nu mai sunt sa se bucure cu mine…
Vine sotul meu, o aduce pe cumnata-mea, ia calculatorul, baga hardul la un alt calculator al prietenului lui, il aduce… cand colo nici ala nu mergea – era cablul nostru de vina. Se duce Manu inapoi sa aduca un cablu bun si intr-un final porneste muzica la noi.
Eu mi-am impodobit cosuletul pentru flori, am pregatit bagajul care trebuia sa ajunga la restaurant, bagajul pentru biserica.
La ora 1 a venit coafeza sa ne aranjeze, la 3 am inceput sa ma machez, in jur de 4 au venit o parte de invitati si cavalerul cu una din drele de onoare au aranjat masinile si nici nu ne-am dat seama cand s-a facut ora 4.30; iar la 5 trebuia sa vina mirele la mine acasa. Eu tot ma rugam sa nu ploua pana ce nu facem pozele afara, cum stabilisem cu fotograful.
I-am fugarit pe toti sa se imbrace, ca apoi sa ma ajute sa ma imbrac eu. Suna mirele sa vezi unde e la 5 fara 10… care imi spune ca e in drum spre mine. Panica… eu nu eram imbracata, ceilalti, pe jumatate… Oricum, cand au ajuns eu tocmai terminasem de imbracat, incaltat si ma pozam cu drele mele de onoare: cumnata si prietena fratelui meu.
Prietena mea il pozeaza pe mire si fuge sa mi l-a arate… m-am inmuiat cand am vazut cat de emotionat era.
Vine nasa sa ma impodobeasca, dupa care urmeaza intalnirea cu mirele, care imi da buchetul, apoi incep sa pun flori la mire, nas, cavaler si drele de onoare. Continua ei cu pusul de flori… timpul trece repede, nici nu-mi dau seama cand se face 6 fara un pic si noi trebuie sa plecam ca sa facem pozele inainte de biserica. Nasa imi rupe turta pe scara, coboram, vecinele erau afara sau pe geam, ma mai invart un pic sa le salut,ma urc in masinuta (un matiz alb) cu nasul si pornim.
Ajungem in parc la Politehnica, in biserica mai era o mireasa… noi ne ducem sa facem poze artistice. Si se face ora 19.00 cand ar trebui sa intram in biserica… numai ca mai era alta nunta si inca nu iesisera. Stau in masina si numar minutele. Intr-un tarziu intram, slujba incepe – foarte frumoasa. Dupa aproape o ora la biserica ne pregatim de plecare spre restaurant… la care ajungem la ora 21.00.
Acolo ne asteptau socrii veniti cu invitatii din rasnov si o parte din invitatii nostri… facem primirea cu sampanie, pupaturi, etc. cavalerul cu drele de onoare pun florile si daruiesc cadoul din partea noastra. Pe la 10 fara un pic urmeaza valsul miresei si deschiderea petrecerii, primul fel de mancare… apoi ma fura o prietena de a lui Manuel si mergem la un alt restaurant din imprejurimi (la Vulturul). Acolo am dat o agrafa de la mine si am primit o agrafa de a miresei celelalte, am dansat cu mireasa si cu mirele (care era bucuros ca danseaza cu doua mirese) si am plecat inapoi ca m-a rascumparat nasul (prietena asta vroia sa plateasca nasul neaparat si sa-l salveze pe sotul meu de plata). Ne intoarcem la restaurant, pleaca rapitoarea cu pantoful meu, cameramanul si fotograful, eu raman cu soferul… cand pe strada apar alene mirele meu si nasul… ne regasim, eu ma plang ca nu am pantof, deci plata e in continuare valabila: o sticla de Jack Daniells si un streaptease al lui Manuel. Ne intoarcem la restaurant, manuel executa pedeapsa; apoi dj-ul pune “Esti ingerul meu –Directia 5”, dansam ca disperatii, nici nu ne dam seama cand vine tortul la 4.30 si se aproprie ora plecarii… arunc buchetul, mi se da voalul jos, jucam hora miresei, apoi prind si eu brasoveanca si dansez cu manuel, ne luam la revedere de la invitati si petrecerea s-a terminat la 6.30-7.00…
Totul a fost bine si superb: mi-a placut ce coafura mi-a iesit (fara sa fac nici o proba inainte – asa ca eram un pic ingrijorata); nu a plouat ziua, ci numai spre ziua la 4-5 dimineata (ca sa fie si un pic de bogatie); buchetele au fost superbe (doar al meu a suferit mai mult – nu prea au rezistat trandafiri galbeni); cei de la restaurant au fost atenti, discreti, de mult bun simt si chiar ne-au ajutat cand a fost nevoie + am platit atatea meniuri cati invitati am avut, nu cate am anuntat noi la restaurant; muzica a fost superba, bine aleasa, si nu stiu daca a fost vreun pic ringul gol; pozele mi-au iesit superb… insa o sa le pun dupa ce ne intoarcem din luna de miere din Italia… ce m-a suparat un pic a fost: buchetul meu care incepuse sa se ofileasca de la caldura, cei 18 invitati care nu au venit in final si faptul ca cui ii pusesem voalul nu vroia sa mi-l mai dea inapoi….

Va doresc si voua o nunta frumoasa si fara suparari… si poze o sa incerc sa pun cat de curand

Sper ca nu v-ati plictisit prea mult ca am fost un pic cam lunga




http://community.webshots.com/user/malynskaya
http://community.webshots.com/user/miladana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Frumoasa poveste Alehiam
Sa fiti fericiti!!!
Asteptam cat mai curand pozele...



Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Haida sa va povestesc cum a fost nunta noastra, ce avu loc pe 9 iulie 2005...
PARTEA I
casatoria civila la ora 12 iar cununia religioasa la 18.
In noaptea dinainte abia am adormit desi eram rupti de oboseala amandoi, mama a dormit la noi asa ca dis-de-dimineata a avut cine sa ne faca sandvisuri si sa ne baraie la cap sa mancam ceva ca pana seara sigur nu mai punem gura pe nimic Deci, la 7.30 eram cu totii in picioare asteptand ordinul de imprastiere, eu la coafor, mama la fel, sotul la cumparat trandafirul pentru starea civila (eu n-am vrut buchet, obiceiul lui este ca sambata dimineata cand merge la piata sa-mi ia de la colt un buchetel de flori de camp, iar acum am vrut sa-si pastreze obiceiul si sa-mi ia un trandafir). Eu inghit un sandvis mai mult de gura mamei si a sotului, ma imbrac si plec la coafor... toate bune si frumoase, pune bigudiurile, stau la casca si cand le scoate ce sa vezi??? parul meu nu sta nicicum ... eu sunt un pachet de nervi, ma trec toate transpiratiile, imi vine sa plang, ce mai, m-am panicat... era ora 11 si eu eram necoafata... las rusine si tot (salonul era plin) si-i spun ca nu-mi place si sa faca ce-o sti ca eu asa nu pot sa plec!!
si auziti ce-mi spune ..ca-s eu stresata si d-aia nu mi-au iesit buclele ...ce-i drept eu am parul foarte moale si greu si trebuie mai tare apretat ca sa stea, dar nu era vina mea, ca eu suportam orice tratament numai sa stea... ei, pana la urma i-am zis sa mi-l intinda cu peria si sa-l coafeze din perie, era tarziu si eu nu eram nici macar fardata!!!
Plec de la coafor, nervoasa, pe drum ma gandesc ca asta e, nu e ceea ce-mi doream eu, dar e ok! Acasa mama era apretata, sotul si el, ma asteptau pe mine. Aplic bine si mult anticearcam sa nu se vada cearcanele mele pana la obraz (deh, oboseala din ultima saptamana), dau cu toate pomezile si rezulta o "piesa" numai buna de maritat!
Intre timp, pun mana pe telefon si sun pe o coafeza la care mergeam de obicei, dar care era departe de casa noastra...o prind, e libera la ora 13 pt un coafat... nu-i spun despre ce fel de coafat e vorba... SURPRIZA
Urc in masina impreuna cu mama si cu o prietena de-a mamei si ajungem repejor la primarie... aici incep sa ma apuce emotiile... si ce mai emotii!!! tremuram ca varga, ma simteam ca la BAc!
Incep sa soseasca rude, pieteni, colegi... numai cameramanul nu mai aparea si bineinteles, soacra impreuna cu cumnata&sotul.
Ei, tot timpul pana cand ne-a strigat sa intram inauntru m-am simtit aiurea, mi se parea ca stau ciudat, ca zambesc fortat, eram super stresata, ziceai ca ma taie acolo, nu alta! Am frecat trandafirul ala in maini, sus-jos, jos-sus! Acum, imi dau seama ca eu am fost cea mai stresata dintre toti. In sfarsit, apare cameramanul, ne cheama inauntru, doar ca soacra&co, tot nu aparusera Intram, sotul o roaga pe tipa de oficia casatoria sa mai asteptam putin, avem niste rude intarziate... clipele alea mi s-au parut secole, avea palmele ude de transpiratie... ii spunem sa inceapa caci deja lumea incepuse sa se impacienteze de ce nu mai incepe odata!! ( ca o paranteza, au sosit si ei cand semnam)
Zicem Da, semnam, ne pupam si incep felicitarile, bem sampanie si se face timpul sa iesim... visul meu sa ies cu un morman de flori in brate si am avut un brat imens de flori... cineva s-a oferit sa ma ajute cu florile.... ne, ne, ne...chit ca mi se rup manutzele, dar nu dau din eleerau asa de frumoase!
Podul de flori, ne arunca cu orez si grau de am si-n gura, sutien, par si iubi la fel, doar ca el sutien n-avea Mooaaaama ce emotii am avut si ce repede a trecut momentul...Acum se face imbarcarea catre casele noastre, fiecare cu partea lui de invitati, care vor sa vina cu noi.
Ajung acasa (mama imi spune ca tata a plans la primarie eu nu l-am vazut), ma schimb, pun voalul si agrafele intr-o punga de cadou si hopa in masina la coafor tocmai in dr. taberei... sed pe scaun, n-apuc sa-i spun despre ce e vb si vede voalul in punga: "ce-i cu asta?"
"pai, stiti, eu azi sunt mireasa si am avut peripetii cu coafeza initiala" replica ei vine rapid "ESTI NEBUNA, dar ai noroc ca m-ai gasit ca trebuia sa am o nunta si mergeam acasa la mireasa" se pune pe treaba, stau la casca 1 ora juma timp in care ma apuca toate gandurile negre... daca nu vin invitatii? daca nu-mi iese parul?daca o sa ploua? daca, daca,daca... trebuie sa ma descarc, si ma pun pe plans, noroc ca sunt sub casca si nu ma vede nimeni... plang vreo juma de ora si ma linistesc coafura iese misto, are mana buna tipa, nu degeaba le-am dus eu pe toate prietenele care s-au maritat la ea la coafat
imi pune si voalul, imi infige 1 miliard de agrafe in par si sunt gata, platesc si fug la masina... mireasa la volan... la fiecare semafor se holba toata lumea la mine si citeam pe buzele lor "uite mireasa!" ziceai ca am fugit de acasa, nu alta!


cu drag,
AnFlo

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

SI CONTINUAREA???? VREAU CONTINUAREAAAA

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Iata aici si partea a II a...
Ajunge mireasa acasa, vin si prietenele la imbracat mireasa, ma fardez si sunt gata de plecat la biserica ... numai ca mirele si nasii se lasa asteptati... incerc sa mananc o prajitura de pe masa, mama facuse niste prajituri super, dar nu pot sa inghit decat una ... pacat, dar e si cald si iar am emotii.
Il sun pe mirele meu ... "aloo, ce faceti? ati uitat ca tre sa ma luati si pe mine? sunt imbracata, aranjata, haida odata!" raspuns: "alaiului ii place foarte tare la nasu' asa ca mai stam un pic"
Toata lumea m-a admirat, foarte frumos, numai ca eu nu vroiam sa ma asez sa nu mi se sifoneze rochia... era aproape ora 17 si ei nu mai veneau...
Mai trece ceva timp si se aude muzica ... opaaaa, au venit, io prima la usa!! fetele: "aloo, don'soara, matale la dormitor, ca nu tre sa stai ca o muscata in fereastra cand vine! tre sa plateasca pt tine" si ma baga la dormitor.
Mirele a fost buimac... trebuia sa se intalneasca cu lautarul la statia de metrou... a stat bietul om si a asteptat vreo ora si ceva si pana la urma a plecat , dupa care cand si-a adus aminte au umblat dupa el ca omu' se dusese acasa
Eu cand am auzit ca l-au uitat am zis Doamne-ajuta ca si asa nu vroiam lautar pe traseu( a fost dorinta nasului, ca cica altfel era nunta banala), dar uite ca oamenii s-au repliat din mers; Oricum, la mine au venit cu efectivele complete!
Sa reiau povestirea... pe mire l-au asteptat cu plin sa puna banul pt mine si el cat a dat??? 50.000 lei!!! cand l-am intrebat pai atatia bani fac eu? mi-a raspuns ca el a crezut ca se negociaza si ca o sa-i mai ceara si d-aia a inceput de la 50 de mii "(la noi in famelie el e negociatorul) si uite asa a dat numai 50 de mii pe mine
A fost foarte surprins cand m-a vazut asa fromoasa, el vazuse rochita dar nu ma vazuse imbracata si a fost o surpriza sa ma vada aranjata asa, pupici, pun flori in piept mirelui, nasilor si parintilor, lautarul canta "ia-ti mireasa ziua buna", nasa se face ca-mi aseaza voalul si suntem cam gata de plecare.
Cand sa zic hop sa plecam, imi aduc aminte: Turta!!! Alta chestie fara de care n-am scapat, mama si nasa au tinut mortis, am zis sa le fac si lor hatarul asta ca n-o sa mor, dar sa-mi rupa turta in casa!!!
Ii zic nasei, rupe-mi turta! nasul zice pai afara ca apartamentul este atat de plin incat nu se poate face nika N-am mai protestat, desi intelegerea noastra a fost alta... cand am coborat din scara toata lumea era la geam, imi venea sa mor de rusine, dar mi-a trecut de la parter la etajul 10 la fiecare geam de la bucatarie era cate un capsor curios+ blocul de vis-a-vis!! Dar a fost frumos!
Nasa rupe turta, facem hora si imbarcarea in masini spre biserica pt ca suntem in intarziere.
Partea cu biserica a trecut repede, n-am avut emotii chiar deloc, am pasit cu dreptul, ne-am tinut toata slujba de mana, am avut grija sa-l calc usor pe picior si sa nu ne uitam inapoi. Apropo de sa nu ne uitam inapoi, sotul cand s-a terminat slujba, ne-au felicitat toti, nu vroia sa se intoarca sa iesim, cica sa asteptam sa ne intoarca popa, abia l-am convins ca tre sa ne intoarcem si sa iesim singureiiar popa plecase in altar cu nasu' la socoteala.
Slujba a fost frumoasa, si nu s-a lungit mult, numai bine pt nasa care este insarcinata in 7 luni si care se muta de pe un picior pe altul.
Ne-am pozat cu toata lumea la iesire ne-au mai aruncat inca un pilaf
+confetti si flori si am pornit spre restaurantul "LA Provence".

LA restaurant a fost o petrecere pe cinste, toata lumea s-a simtit bine, am dansat toata noaptea si noi si invitatii nostri si toata lumea ne-a spus ca s-au simtit excelent!!
M-au furat niste prieteni cu care am colaborat la rapire caci altfel nu reuseau, si asa au avut vreo 2 tentative esuate Amuzant a fost ca nepotelului meu in varsta de 8 ani i-au tot povestit ai mei ca se fura mireasa si el sa fie cu ochii pe mine, numai ca el a luat treaba foarte in serios si era mereu in preajma mea, astfel ca la un moment dat, a avut nevoie la toaleta si a adus-o pe nepoata-mea, (3 ani juma) sa ma pazeasca ea cat e el cu treaba, iar ea, imi spune "daca te fura pe tine, tre sa ne ia pe amandoua" ca si cum eram la oferta

La prima tentativa de rapire, am iesit pe terasa si am sarit gardul ca sa ma intalnesc cu rapitorul cu masina, doar ca eu conecntrata sa sar garduletul si sa nu-mi rup rochia sau sa raman fara pantofi n-am vazut ca sotul ma vazuse si se amuza cum ma cazneam sa evadez! a venit la mine amuzat "matale, incotro?"
La a doua tentativa, cavalerul cel mic(nepotelul) m-a vazut si a inceput a strige ca din gura de sarpe la sot ca sunt rapita; unul din rapitori l-a prins si i-a pus mana la gura si asa am fugit. Dupa ce m-a rascumparat am aflat ca rapitorul a fost muscat de mana si lovit cu pumnii si picoarele de cel mic, care a fost tare suparat ca n-a reusit sa mai impiedice rapirea.

Ca sa inchei, a fost super, dimineata cand s-a terminat tot nu ne venea sa credem ca petrecerea nostra a fost aia asa de frumoasa, cand ne-am bagat in pat la ora 8 nu stiam daca atunci ne culcam ca s-a terminat sau tre sa ne trezim ca am visat si abia atunci incepe ziua ...

Va doresc tuturor sa aveti o nunta frumoasa ca a noastra sau chiar mai frumoasa!



cu drag,
AnFlo

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

am uitat sa va dau link la poze ....
http://claudiu.amadeus.ro/nunta2005/_Pozele%20noastre%20pe%20Yahoo.htm

cu drag,
AnFlo

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Anca nu ai dat bine link-ul cu poze, nu se deschide, verifica si pune-l corect, nu ne mai tine in suspans.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

Anca nu ai dat bine link-ul cu poze, nu se deschide, verifica si pune-l corect, nu ne mai tine in suspans.

http://compage.totalnet.ro/edy/


si mai repede ca nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

poate asa e mai simplu...
Poze Cununie:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miresica/album?.dir=e2ac

Poze Biserica:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miresica/album?.dir=/aa17

Poze Nunta:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dracushor2k3/album?.dir=/8456




cu drag,
AnFlo

Bad Dobby!

Mergi la inceput