Povestea nuntii... sau nunti de poveste

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Dupa Cununia civila, ne-am intors acasa unde lumea ne tot umplea bratele cu tot felul de cutii, care mai de care mai colorata si mai grea....la cat eram de ametiti initial nici nu ne-am prins...ca apoi...aaaa cadouri, mulktumim, multumim .
In nici cinci secunde casa s-a umplut cu oameni...erau in jur de 50-60 in 4 camere...erau peste tot...cu totii vorbeau, radeau . Am mai stat in jur de 15 min cu ei pentru ca apoi sa imi sarut proaspatul sot si sa plec impreuna cu Oana (o buna prietena) . Nu am vrut sa ma duca nimeni din cei de acolo cu masina, am vrut sa merg cu Oana la statia de taxiuri, ca in veremurile noastre bune . Am dat intai pe la un magazinas, am luat niste tigari, o sticla de suc, o ciocolata, bananae si un energizant . Drumul era la Bianca, stilista mea, Oana era insarcinata sa ma duca pe mine acolo (eu o rugasem sa ma insoteasca), insa nu stiu de ce ii spun taximetristului...la parc va rog .
Si iata ca ajungem in parc ...ne asezam pe o banca...era plina de omizi...ne mutam, si stam asa vreo 30 min...tragem o pipa, beau un enegizant, pap ceva (un sfert de banana) ceea ce avea sa fioe unica mea hrana pe ziua aceea , mai stam un pic de bvorba si plecam .
Ajung la Bianca, repede incepe sa ma pregateasca. In tot timpul cat am stat cu ea il sunam pe Stefan sa vad ce face cu angajatii, cu sala...si cand mi-a zis pe la 2 jumate " e perfecta, plec si eu sa ma pregatesc", mi s-au luat luat toate emotiile asa, deodata .
La 3 45 vine Paul, fratele meu, sa ma ia de la Bianca, de l stilista( de fapt sa ne ia, caci am luat-o si pe ea cu mine) .
Plecam in cea mai mare fuga, pe drum...inca 5 nunti am vazut. Ajung acasa si zbor in camera. Mami meu cu lacrimi in ochi ma imbraca...gata...sunt printesa ... Doamne cat am visat la clipa asta . Bianca imi pune voalurile, imi finiseaza machiajul. Sunt gata . Intra tata in camera, si ii dau larimile: fata mea, mireasa! Doamne ce frumoasa esti! Ne luam in brate si apoi il aud ca zice : hai ca mai sunt 10 minute si iti soseste si printul...hai, zic si eu... un pic de parfum, imi iau evantaiul, ne pregatim de intrarea in...livingul cel cu 30 de oameni in el....ies mama si tata, iese si bianca... ies si eu ... si pentru o secunda nu pune nimeni imic, e o liniste...toata lumea se uita la mine si deodata incep toti, in frunte cu d-rele de onoare sa suspine si sa ofteze (va dati seama ca nu ma mai simtisem in viata mea asa de privita si asa de admirata...simteam ca sunt MIREASA ) . Incep pozele cu ai mei, ccu fetele, nu pot sa spun ca eram pe deplin constinta, mai degraba ma simteam invaluta intr-un nor roz si pufos al fericirii ce simteam ca se afla in jurul meu .
Le pun celor mici coronitele, le ofer cosuletele roz cu petale .
Vine si printul meu c nasii, cu mama lui, cu bunica ...
Le pun d-relor mari corsajele la maini, apoi le pun si celor micute .
Pun cupa de crin prntului meu si apoi il sarut, pun cupa si nasului, si nasei . Urmeaza mama lui si mamaia, apoi mami meu si tati, frate-meu .
Printul ma cere de la mama si de la tata: " Mi-o dati sa ma insor cu ea ?"
"Ti-o dam cu toata inima!"

Se aduce apoi scaunul in mijlocul livingului si eu ma asez . printul meu imi aduce buchetul si iar ne sarutam .
Vine nasa si imi aranjeaza voalul, apoi ia turta si mi-o rupe , din fericire nu ma umplu de firmituri, noroc cu baticul alb de organza
Auzeam "ia-ti mireasa ziua buna" si simteam cea ai mare fericire dn vioata mea...era ziua aceea minunata pe care o asteptasem atata timp, ziua nuntii noastre .
Ma ridic si plecam , il iau pe nas de brat, d-rele in spate cu trena, apoi mirele cu nasa, parintii...
Pe strada nu era nimeni, exact asa cum imi dorisem, era soare si frumoas afara, ca in visele mele frumoase...simteam ca pot sa ating fericirea cu mana Intru cu greu in masina, d-ra cu lumanarea langa mine, nasul in fata . Rochia visurilor mele se dovedea a fi cat se poate de incomoda... dar nu mai conta decat ca eram cum s-ar spune " on our way"
IN ziua aceea nu mai conteaza nimic, absolut nimic, decat fericirea de a fi mire si mireasa .
Ajungem la biserica, ies cu greu din masina . O vad pe Oana, proietena mea, vine spre noi. II vad si pe colegii de facultate, si o multime de alti cunoscuti . Toata lumea ma privea, si toti nu conteneau sa mi spuna ce frumoasa sunt! Imi venea sa le spun sa se potoleasca ca eu ma rusinez. daarrr va dati seama ce bine ma simteam .
Intram in biserica...wooow e plina de flori, pasesc printre stalpisori, aud corul...superb Am crezut ca visez si ca am voi trezi, dar era adevarat . Preotul imi spune sa ma urc pe pernuta . Suseste si mirele cu nasa . Ii spune si lui la fel . Ne luam de mana, ne privim, nimic nu mai conteaza...te iubesc...te iubesc...
Toata slujba am trait la maxim sentimentul de a iubi si de a fi iubit, nu am avut emotii, ci doar inima plina de ceva ce ma facea sa plutesc .
Se termina slujba, iesim din biserica, confetti, petale de flori, poze, poze ...plecam spre gradina Botanica....din nou ma simt superb caci aici ne-am indragostit, aici am plans, aici am rs s aici ne-am plimbat de sute de ori, este coltul nostru de rai in mijlocul orasului...si ne recunosc cei de la poarta, ne deschid portile cele mari, si intram ca un print si o printesa pe poarta palatului . Facem repede pozele de grup si apoi plecam sa facem pozele noastre, numai noi doi si fotograful, cameramanul. Eram atat de fericita incat numai cont ca sotul ma calca pe rochie, nu mai conta decat iubirea noastra si fiecare gura de aer respirata in aceasta zi parca trebuia simtita pentru o viata intreaga .
Ne ntoarcem la grup intr-un final si plecm spre restaurant.
Iar ne imbarcam (cu greu din cauza giga rochiei mele)
Ajungem la restaurant....iesim din masina, lume, lume( vreo 5-6 persoane)....ne asteptau deja in fata restaurantului...scuze de intarziere, am fost la poze
ne primesc cei de la A.Ro cu sampanie pe o tavita cu petale de trandafiri, cu paine si scu sare . Ne hranim unul pe altul, n dam sa bem in paharele noastre cu cristale si ii primim pe invitati la arcada cu flori. Urcam si cand urcam...surpriza...sala arata si mai frumos decat vorbisem, era superba...
Nu trece mult si deschidem dansul, in timpul aperitivului, pentru ca toti sa fie atenti la noi.
D.J.-ul spune: Doamnelor si domnilor, mirii vor face acum deschiderea oficiala a dansului....
Incepe valsul, si plutim, plutim, plutim...este superb, este minunat...zambim unul la celalalt si muzica ne poarta mai departe, si mai departe....la sfarsit aplauze toata lumea aplauda cu putere...dupa care...surpriza noastra pentru invitati.
D.j.-ul spune: SI acum.....Clasicul tango
Era acel tango din Parfum de femeie...cu Al Pacino . A fost minunat, ne-au iesit timpii si miscarile, lumea aplauda in continuu...
Au sosit si ultimii invitati si apoi a inceput dansul cu melodiile romantice alese de noi , si iesim la dans, toata lumea se ia dupa noi, si dansam, dansam, dansam . Incep apoi melodii mai alerte mai dinamice, dansseaza si piticele, totul era superb.
La un moment dat am fost furata de cele 6 domnisoare+ fratele meu si iubita lui si dusa in Twice unde parca era noaptea mireselor...era super, m-am intalnit cu vreo 7 mirese acolo... apoi ne-am intors la restaurant, m-a rascumparat scumpul meu pe cate un buchet de crini pentru fiecare d-ra si o cutie de cioco pentru frate-meu .
Pe la 4 au venit cu tortul care era...cum mi-am dorit...din doua inimi una peste cealalta, dde martipan, ornat cu crini naturali.
Confetti inima...si il taiem dupa care ne hranim pe o melodie care ne place noua mult : "Will you still need me, will you still feed me, when I'm 64?"
A urmat apoi melodia noastra "Only you" a lui Elvis .
Am aruncat si buchetul, s-au batut doua d-re pe el, pana cand a ramas doar una, colega de banca din liceu, careia i-am pus voalul si care mi-a spus ca in viata ei nu a mai fost asa de fericita ca in clipa in care i-am pus voalul (cred ca era magic voalul ala si s-a transmis starea)
Si uite asa am fost facuta femeie cu un batic roz tot de organza si am jucat perinita...iar la 5 30 dimineata s-a terminat si nunta noastra...
A fost ca in povesti si totul a iesit absolut superb....am plutit si inca mai plutesc ori de cate ori imi amintesc .

Pisu_Miau
Casatorita de 12 zile :)

http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

A venit si randul meu sa va povestesc cum a decurs nunta mea....
Partea I- CUNUNIA CIVILA
Eram programati la ora 11. La 8.10 trebuia sa fiu la coafor. Am pus ceasul sa sune la 7.30. Vineri seara m-am culcat pe la 12.30. Cum am pus capul pe perna si m-a luat iubi in brate am adormit bustean...cand a sunat ceasul nu imi venea sa cred ca s-a facut dimineata...sosise ziua cea mare...M-am dat cu greu jos din pat si am fugit la dus. M-am imbracat, am mancat putin si m-a dus Paul, prietenul verisoarei sotului, la coafor. Acolo m-am intalnit cu cea mai buna prietena...ii spun coafezei ca vreau niste bucle mari ...care au fost in final niste sarmale cum puteti vedea in poze...cand am vazut imi venea sa o omor, dar am zis ca asta e....nu vreau sa-mi stric ziua pt un lucru minor...apoi ma suna iubi sa-mi spuna ca mi-a luat buchetul...si-l intreb cum a iesit funda...la care el imi spune ca buchetul nu are nici o funda. Simt cum iau foc. Vine Paul sa ma ia si il rog sa-mi aduca si buchetul sa-l vad si sa trec pe la florarie sa le fac scandal...Dar pana ajunge sa ma ia ma suna iar iubi si imi zice sa ma grabesc pt ca la Unirea e ambuteiaj. Asa ca vin repede acasa si in 10 min ma imbrac. Vine si iubi si ne imbarcam repede in masini si plecam spre primarie....cand imi dau seama ca nu a luat nimeni confetti si bomboanele...asa ca-l sun repede pe Paul sa se duca sa le ia. Ajungem la 10.45 la primarie...pupaturi, fericire...ajung si socrii si fotograful si cameramanul...mai putin nasii si martorii...ne cer buletinele si a trebuit sa gasim alti martori...apar martorii, dar era prea tarziu. Ne striga si noi tot nu aveam nasi.Ii rugam daca se poate sa intre familia care era dupa noi, dar ne refuza...asa ca intram fara nasi...Nici nu intram bine ca incepe:CETATENE..bla..bla...DA....CETATEANA ..bla..bla...DA.
Sunt DOAMNA...nu-mi vine sa cred ca a fost asa rapid...urmeaza felicitarile, confeti, poze...apoi ma urc in masina cu iubi...suntem sot si sotie...si plec acasa, imi iau voalul si ma duce Paul la coafor...
Continuarea putin mai tarziu. Trebuie sa plec la facultate.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pisu-miau, foarte frumoasa povestea ta, mi-au dat lacrimile!!!

BraveGirl, ne tii si tu in suspans?

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 12 zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va salut,va si va urez "Casa de Piatra!"-tuturor celor care v-ati casatorit in intervalul 1.07-10.10.05!!!!!....
Din pacate dupa nunta nu prea am mai stat pe-acasa..am fost in luna de miere,ne-am intors pt.a merge la 2 nunti..am plecat iar......am tinut-o numai in nunti,plimbari,petreceri...DAR..atunci cand am deschis calculatorul,am intrat repede si pe forum si v-am citit..am vazut fotografiile...ati fost superbe!!!!
Am vrut sa scriu si eu povestea nuntii,dar nu stiu de ce..nu imi gaseam cuvintele.....totul se derula in mintea mea,eram super fericita,dar cand trebuia sa scriu.....
Acum insa..pot!Iata:
Duminica,26-iunie-2005,la 5.30 suna ceasul,Dan se ridica in fund si zice-"Hopaaa,hai ca avem treaba azi!!" ..ora 5.45(cred)-intru pe forum si va spun ca "AZI MA MARIIIT!!!".....
Dan ma duce la coafor(aveam programare la ora7.00)si apoi pleaca sa pregateasca masina(sa-i faca baita..)
La 11.00 eram programati pt. Cununia Civila,la 10.00 vine sa ma ia...Eu eram agitata..nu-mi placea coafura si machiajul..il grabesc..deh sa ajungem mai rpd acasa sa ma "retusez"..O sun pe mama sa vina la noi sa ma ajute(moral,ca daca ma atingea cred ca o ..)In fine,imi mai sterg din tona de fard de pe fata,mai pun eu ceva pe acolo....imi mai prind cateva suvite..hai ca am mai dres-o..E TARZIU!!!Ma imbrac-Dan era gata de ceva vreme-pufpuf parfumel..si fugim..!!
Tin sa precizez ca nu am avut nici un fel de emotie,pana in momentul in care am ajuns in fata ofiterului..Mai,ne-a apucat un tremurat..Dan imi zice:"..pe mine ma lua cu astupush.."..Ne-a trecut repede totusi.....Apoi am ciocnit un pahar cu sampanie,am mers sa facem cateva pozici...si am plecat acasa...
Am facut un dush rapid,in timpul asta Dan a mers sa-mi ia buchetul,a dus lumanarile si buchetul nashei..A intrat si el la un rapidush,eu am impodobit masina...(asta..bineinteles,printre pupaturi,"Te Iubesc-uri" si alte giugiuleli)..
A venit mama si bellasocrella sa ne ajute sa ne imbracam..sa faca ultimele aranjamente inainte de sosirea nuntasilor...
Aaaa..uitasem...Sambata noaptea am decorat scara blocului,balustrada am imbracat-o cu gladiole si tulle,din loc in loc am prins baloane in forma de inima.....ma rog..dar nu asta vroiam sa va spun...Duminica,dupa ce ne-am intors de la cununia civila si am intrat in bloc,am ramas muti de uimire..Pe jos erau imprastiate petale de trandafiri..paaana la noi la etajul 3 si la fiecare etaj erau ghivece cu flori...Noi nu am spus nimanui in bloc despre nunta,nu stia nimeni ca ne casatorim..dar si-au dat seama,si..ei au facut toate astea...Offf..imi dau lacrimile si acum....Nu era nimeni afara si nu am apucat sa le multumim decat at. cand am coborat sa plecam spre Biserica...Si sa nu va mai spun ca adoua zi au venit si ne-au adus un cadou..Pt. vecinii nostrii...
Acum,sa continuam...Pe la 13.00 au inceput sa soseasca..Prieteni,matusi,unchi,verisori,bunici...ohooo unde va bagam pe toti!!??..Sosesc si nasii,ne pupam.....ma invelesc fuguta(nu am dat prea mare importanta acestui obicei,l-am facut mai mult pt. bunici..deh...sa se bucure si ei..),punem floricelele..si plecam spre Biserica..
Iubi la volan,eu in dreapta,nashii in spate...Nu m-am putut aseza in spate pt. ca eram prea sugrumata cu corsetul si..riscam sa ma dezansamblez..Drumul pana la Biserica a fost mai mult o cursa,pt. ca eram in intarziere....
Afara era superb,eram asa de calma,fericita...in cap'soru' meu erau mii de fluturi si "auzeam" o muzica divina......Asta era corul.....Imi aduc aminte ca m-am trezit la bratul nasului,pasind spre altar...pluteam...Am uitat ca trebuie sa-mi ridic voalul de pe fata..mi l-a ridicat Preotul..deh.."..sa vada si el mireasa.." ..Slujba a fost f. frumoasa,nu a durat prea mult(40min.),am mai si ras,ne-am ales ca Sfant-ocrotitor al Familieinoastre-Sf.Maria...A fost foarte frumos...
La iesirea din biserica,am avut o surpriza-Deea de pe forum-a venit sa ne felicite..era superba..nu o mai vazusem de ceva timp si ii crescuse burtica...m-am bucurat nespus...(Off-topic..tre sa nasca si ea in 2 saptamani)
Dupa Biserica am mers in Gradina Botanica sa facem ...si apoi la restaurant...Am fost superincantati de felul in care a fost decorata sala(desi noi facuseram toate aranjamentele..ce culori sa folosim,ce flori,baloane,tulle..nu o vazuseram totusi)..am ciocnit cate o cupa de sampanie cu capsuna de rigoare...si...am fost invitati la dans...Primul dans..mirii..si "Sa nu-mi iei niciodata dragostea"...a fost minunat sa dansam pt. prima data ca..SOT si SOTIE......Ce sa va spun..cred ca stiti cu toate cum este..ce se simte...
Pot sa va spun ca eu nu am mancat nimic toata ziua(si nici nu am simtit nevoia..eheee..daca as face eu nunta in fiecare zi..ce-as mai slabiii...),am baut apa,doar...Nu am mers deloc la toaleta..(ce bine..)..Si am dansat/jucat incontinuu..chiar nu cred ca am pierdut vreun dans...Ahhh..doar cand am fost furata...
Sa va spun...Am iesit afara cu o prietena sa mai iau putin aer(nimic neobisnuit,ca doar mai iesisem...nu?!!)si ma trezesc luata pe sus.....Hoopaa..m-am prins..ma fura..dar de ce m-au luat pe sus?..ca mergeam si singura....Le spun,ma lasa jos(inainte sa faca vreunul hernie-cred)si at. aflu ca ma furau chiar cu masina noastra...Wooowww..Cum i-au furat astia chieile lui Dan??!!Ma rog..imi treceau atatea prin cap...Hotii erau colegii lui Dan de la servici...Ma gandeam ce triste trebuiau sa fie celelalte gasti care isi propusesera sa ma fure......Dar ce-mi pasa mie..m-au furat si gata..mie mi-era drag......Au vrut sa ma duca la un club,la piscina...dar am descoperit ca Dan ne urmarea.....asa ca am creat o mica diversiune ..si am scapat de el......Sar un pic peste detalii...m-a recuperat..pana la urma ..si ne-am intors la restaurant..EU LA VOLAN.....Imi doream f. tare sa conduc si eu mireasa..Doamnee...cum se uita lumea la noi...De carlig,in spate,mai aveam atarnate si cutii de bere..panglici......
Fetelor,am avut o nunta de vis...a iesit totul exact asa cum planuiseram,nu am avut absolut nici o neplacere,vremea a fost....n-am cuvinte...Toata lumea s-a distrat..pe bune..a fost minunat..aruncatul buchetului..dezvelitul..scosul jartelei...Minunat!!!
Eu si Dan-suntem impreuna de 7 ani,locuim impreuna de 4...unii(cei care au acelasi nr. de ani in spate..si s-au casatorit si ei acum..)spun ca nu se schimba nimic..dar NOI spunem ca se schimba...si unele dintre voi sunt sigura ca stiu despre ce vorbesc...Ne simtim impliniti...ne simtim...stiti voi...
Va din suflet si va doresc o viata plina de iubire, intelegere,daruire,respect,copii,caldura,IUBIRE...
ZOZELA...Mireasa..pa' viatza...!!!!!..




http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Partea a-II-a
Pe la 12.45 am ajuns la Marriott la salon unde dupa aprox 3 ore eram . Nu imi venea sa cred ca sunt miresica....eram asa fericita...A venit Paul sa ma ia si fuga acasa sa nu intarzii...drumul a fost infernal.Era asa aglomerat incat credeam ca nu mai ajung acasa sa ma imbrac...In sfarsit ajung acasa unde incepe partea mai putin frumoasa a nuntii mele pe care nu vreau sa mi-o mai amintesc....asa ca sar peste ea...dar ca sa nu va las in ceata va spun pe scurt ca m-am trezit fara domnisoara de onoare si fara sora mea...deci nu a avut cine sa ma imbrace...apoi cand au venit sa ma ia eu am iesit singura pe usa pt ca nimeni nu vroia sa se grabeasca sa apuc si eu sa fac poze cu iubi in parc...in concluzie pt pozele din parc in loc de o ora ,asa cum planificasem, am avut la dispozitie doar 10 min...deci Nu am poze asa cum imi doream eu in parc
Mai bine nu mai ma gandesc...
Partea a-III-a
Dupa cele 10 min petrecute in parc am pornit pe jos spre biserica...eram cam suparata, dar cand am vazut ca toata lumea sa uita la noi am inceput sa ma mai inveselesc..era ziua mea...si vroiam sa o traiesc la maxim...o fetita de vreo 3 anisori m-a aratat cu degetul si i-a spus tatalui ei:"Tati, uita papusa!!!"Tatal i-a explicat ca sunt mireasa, nu papusa iar ea a inceput sa rada....a fost asa de scumpa...m-a facut sa uit de supararea mea.
Am ajuns in curtea bisericii, au intrat invitatii apoi eu cu tatal meu. A inceput slujba...a fost minunata...am avut 3 preoti.Desi am dorit varianta scurta a slujbei a durat peste o ora iar mie mi-a fost rau, dar am suportat pt ca vroiam sa fie totul perfect...Dupa slujba am iesit din biserica si afara se intunecase...era asa de frumos cu confeti si lumanarile...a fost ca un vis..pluteam...nu mai simteam nici oboseala...doar corsetul care ma deranja enorm...desi nu era prea strans din cauza faptului ca am slabit ma dureau oasele...nu stiam ce sa-i mai fac pt ca deja era lejer...
Am plecat cu SOTUL spre restaurant...cand am ajuns am fugit repede inauntru ca sa beau putina apa cu lamaie pt ca imi era rau....cum am intrat au dat drumul la muzica...dar i-am oprit ...pt ca eram doar eu, nu si restul alaiului...nici nu am apucat sa beau apa ca au ajuns nuntasii...asa ca fug repede afara... era atat de multa lume...vrem sa intram...dar surpriza(neplacuta) socrii mari nu erau asa ca s-a luat hotararea sa nu intram pana nu vin si ei...evident ca iar m-am suparat...pt ca tot ei erau de vina si pt faza cu pozele din parc...imi venea sa-i omor...in sfarsit sosesc si intram...restaurantul era superb...ciocnim....ne pupam...ne felicitam....
In sfarsit ajung sa stau si eu cateva minute jos pt ca incepea servirea aperitivului...mi-era o foame.....si surpriza...vine aperitivul , se sting luminile, se aprind lumanarile...a fost ceva de vis...nu va puteti imagina cum arata restaurantul....si masa noastra era superba...aveam perdelute de lumini sub fata de masa...se vedea superb...imi pare f rau ca nu am poze...dar poate fac rost si le pun ca sa vedeti...
Bineinteles ca nu am reusit sa stau prea mult jos...veneau in continuare nuntasi...dupa aperitiv am deschis dansul...noi doi...SOT si SOTIE...eram asa fericita....apoi a inceput distractia...nu prea imi aduc aminte prea multe...parca a fost un vis...a trecut asa repede...nici nu am apucat sa dansez asa de mult cat mi-as fi dorit....si parca a durat atat de putin...M-au furat inainte de 12 noaptea...iar iubi ca sa ma rascumpere a trebuit sa-mi faca o declaratie de dragoste care sa contina cuvintele: semafor, sex, ciorba, muraturi si inca ceva...nu-mi mai amintesc acum...Va imaginati ce distractie a fost...Apoi mi-au furat mie mirele...si ca sa mi-l aduca inapoi a trebuit sa-i fac cateva promisiuni socrului...pe care evident nu am de gand sa le respect...
Cam asta a fost povestea mea....
Casa de piatra tuturor miresicilor!!!!

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, ce povesti frumoase!! Ma bucur ca nu ne-ati uitat de tot pe noi, viitoarele miresici. Sper sa vin si eu peste cateva saptamani cu o poveste frumoasa!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 11 zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:


Buna ziua fetelor,
Dupa o absenta lunga am revenit printre voi. Si m-am gandit ca ar fi frumos sa va povestesc despre MINUNEA noastra de nunta.
As incepe prin a spune ca eu sunt din Tulcea iar iubi din Bucuresti. Dar nunta a avut loc la Tulcea ( sau Dulcea).
Pai...sa incepem.
Sambata, pe 24 septembrie, dupa o zi super plina de alergaturi am avut o dubla petrecere a burlacilor. Adica noi doi si prietenii nostri dragi, care au ajuns la Tulcea de sambata. Dupa petrecere, iubi m-a lasat acasa si el cu bagajelul facut a plecat sa doarma la cea mai buna prietena. Am zis sa respectam "traditia" asta. De fapt eu m-am gandit ca pentru el va fi mai bine, la mine acasa vacarmul incepand deja.
Mireasa, adica moi, pe la ora 3 dimineata statea cu toate suratele ei si spuneau bancuri. Deh, fara EL nu pot sa dorm!!!
Apoi am reusit sa atipesc pret de vreo 2 ore si jumatate.
La 6 toata lumea era vesela, se chiuia si se dansa de mama focului.
EU???? Calma....poate prea calma. Toti faceau ce ziceam eu, de zici ca eram vreun presedinte.
Apoi au inceput sa vina din ce in ce mai multi...rude,prieteni,colegi....
Pe la 9.45 mi-a sosit coafeza. Ii spun ce vreau (pt ca nu facusem vreo proba inainte) si se apuca de treaba. Eu comentam intr-una...sa nu vad vreo bucla, ca va bat pe toti! Si n-am avut!!! Doar suvite bine "shpreiate" si intoarse.
Gata! E ora 10.45 si parul e ok.
Ce bine ca a venit si doamna cu machiajul....iupiii....deci...nu-mi puneti tone de fard (pana atunci nu am folosit niciodata fond de ten sau fard). Se executa!!! Iese ok dar un pic sclipicios....insa sunt mult prea fericita!!!
S-a facut 12 deja. Iubi a venit sa ia oamenii sa plece la nashi. Eu eram sechestrata intr-un dormitor. Imi trimit spioancele sa-l vada, dar au ordin sa nu aflu cum arata. UFFFFFF....mi-e dor de el. Vreau sa vina mai repede.
Asa...acum imi iau fetele si le pun la treaba. Una imi punea pantofii, alta crinolina si apoi rochita. Sunt frumusica....imi place. Dar o astept pe nasa cu voalul si bijuteriile.
Intr-un final...adica pe la 13.40 aud zeci de claxoane...VIIIIINNNEEEE!
Off Doamne..acum chiar mi se taie picioarele de emotie!Oare cum o arata iubitul meu?
Ma baga in living, nasa se apuca de treaba. Imi pune voalul, se face ca ma machiaza, imi pune bijuteriile si sunt gata. Acum imi chinuie iubitul...cica tre' sa plateasca sa ma vada. Si eu nu mai pot. Toti radeau de el...Hai, ca-i o frumoasa, nu ti-o dam asa usor!
Dar el i-a pupat pe toti si i-a inmuiat. Si cand l-am vazut mi-a stat inima in loc- Doamne, cat de frumos este!
Mi-a dat buchetul, ne-am sarutat si ne sorbeam din priviri. A inceput sa spuna in gura mare...Esti cea mai frumoasa, Te iubesc!
Ce mai...
Apoi pupaturi, un pic de mancare (eu nu) si hop afara. In fata casei mi-au rupt turta in cap si apoi am incins o hora. Cel mai dulce era tata (un militar desavarsit,de altfel) care plangea ca un copil.
Ne-am suit in masini si am plecat spre starea civila. Eu am fost imbracata mireasa toata ziua, chiar daca initial protestasem vehement. Dar a fost mult mai bine.
La primarie....asteptam sa vina chiar domnul primar, un bun "prieten" (de fapt, unchiul)de familie.
A venit...ufff...am numai fluturasi in stomac. Intram zambitori si incepe cuvantarea...dupa ce am zis DA (mai bine spus am urlat) si ne-a declarat sot si sotie noi doi repede am inceput sa ne pupam. Spre deliciul tuturor, nu atunci era momentul si au facut glume pe seama nerabdarii noastre.
Am primit zeci de flori si cadouri, am pupacit pe toata lumea, am baut sampanie si am iesit la poze. Cum la Tulcea vremea a fost INCREDIBILA, am avut 25-26 de grade si un soare nemaipomenit.
Plecam spre manastire. Avem vreo 25 de km, dar drumul e superb. Suntem doar noi 4 in masina...nasul conduce, eu stau in dreapta lui, iar nasa si finu se hlizesc in spate.
Minunat drum a fost...cu soare bland de toamna, cu fericire in suflet si cu doi oameni fantastici - Nasii nostri- alaturi.
Am ajuns.....acum vad ca sunt 40 de masini...Dumnezeule!!!!
Ne incolonam si urcam treptele...in biserica e feeric! E racoare, miroase frumos, cei 4 preoti sunt acolo iar maicutele ne privesc duios.
Incepe slujba...simt ca plutesc! Ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea de langa mine!
A fost o slujba magnifica...voci dumnezeiesti, bucurie, iubire, fericire, vorbe de duh.
Suntem fericiti...ne-am unit intr-o sfanta zi de duminica in fata lui Dumnezeu!
Se termina...suntem felicitati de preoti, de maicute, de maica stareta care ne face cadou o icoana...apoi parintii, rudele,prietenii,colegii.
Iesim....afara eram asteptati de multimea de oameni. Ma simt star de cinema...sunt numai blitzuri peste tot!
Acum facem poze...locul in care este asezata manastirea e divin. Verdeata, munte, padure....
O luam spre masini...trebuie sa ajungem si noi la hotel sa ne dezmortim un pic. Mai avem timp...
Dupa 15 minute de stat in hotel, coboram. Trebuie sa ne primim oaspetii, de acum. Sala era mirifica...flori, baloane, confetti, saten....era cum ne-o dorisem.
Si incep sa apara primii invitati..ne pupam, apoi li se pun flori, apoi sunt condusi la locurile lor. Si tot asa..de la 19.45 pana pe la 22...credeam ca or sa-mi cada picioarele, dar am rezistat eroic.
In sfarsit putem deschide dansul...Leonard Cohen "Dance me to the end of love"....toata lumea ne admira iar noi eram FERICITI!
Apoi s-a dezlantuit dezmatul...s-a dansat tot timpul, printre scaune,printre mese, pe terase...peste tot. Si a tinut pana pe la 5.30 cand am linistit un pic atmosfera cu dezgatitul miresei. Apoi au inceput sa plece. Am ramas cu ai mei si cu cativa prieteni. Am luat casuta in brate si o sticla de campari si am urcat in apartamentul din hotel.
Ajunsi in camera, am stat fara prea multe haine pe noi, imbratisati pe balcon, intr-un minunat sezlong. Si am uitat ca ar trebui sa si dormim. Nu ne-a fost somn....vroiam doar sa povestim, sa radem, sa ne imbratisam....
La 10 am sunat sa ne aduca si noua 4 cafele si sa ne calce hainele. La 12 era ciorba de "ce-o fi fost ea", tot in restaurant. Am avut iar lume buluc, desi era luni.
Am reusit sa dormim luni spre marti, pe la 2. Am petrecut pana atunci.
N-am fost eu prea coerenta, dar ma napadesc emotiile.
Am avut tot ce ne-am dorit...o nunta fara cusur, 2 nasi extraordinari, lume buna, soare, fericire....si buchete din cale. Imi plac calele, nasa a fost incantata...si lumanarile au purtat aceleasi minunate cale.
Fetelor...a fost minunat! Cea mai frumoasa zi din viata noastra.
Va pup si va cer scuze pt ca m-am intins atat!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

Sun Smile,
Ce poveste frumoasa, poze minunate, cuplu fericit…….ati fost superbi amindoi! Casa de piatra!
Scuze ca intreb dar imi amintesti de cineva….ai cumva o verisoara pe care o cheama Manuela in Timisoara?


http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/g_fig2002/album?.dir=6cd6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//au.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Mdaaa… deci sa pun si eu frumos manutza si sa scriu povestea nuntii ca deja s-a cam scurs o luna si n-am scris nimicutza… Chiaaaar, azi e o luna!
In seara de dinainte eu am fost la coafor, manechiura si pedichiura… Toate au iesit super bine… Cand ma auzeau fetele ca a doua zi voi fi mireasa deja ma goneau spre casa pt ca se facuse 9 si eu tot prin salon pe la ele… M-am vopsit si intins parul… asta pentru cununia civila. Am stabilit cu Claudia (hair-stilista mea) detaliile pt a doua zi si am sarit intr-un taxi care sa ma duca acasa… Pe la Unirii tocmai avusese loc un accident groaznic, cu masina rasturnata… asta mai imi trebuia mie sa vad… dar m-am detasat!
Am ajuns acasa si am inceput sa imi pregatesc toate lucrurile pt a doua zi. Parca faceam totul mecanic, nu reuseam sa ma coordonez… Nu-mi venea sa cred ca se va intampla a doua zi! Intr-un final am resit sa adorm cu Ami (catzelu’-copilu’ meu) in brate.
M-am trezit cand a sunat ceasul… gata… a venit clipa!
Am facut un dus, m-am cremuit, parfumat… si m-am imbracat. Daaa… ma uitam in oglinda si imi placea ce vedeam. Cei din casa au ramas impresionati “Ce dama bine esti…!” asta era replica lui taica-miu!
Am ramas singurica pt ca ceilalti au plecat pe jos spre Starea Civila… ce bine imi parea ca mai am putin timp pt mine sa-mi adun gandurile si emotiile. Fara sa intarzie J a venit si iubi. Ne-am sarutat… ii placea mult cum aratam… si el era super frumusel. Ne-am luat de manutza si am plecat cu masina spre locul unde ne astepta toata lumea…
Ne bucuram atat de mult ca era soare si frumos afara… Telefoanele sunau incontinuu…
Am ajuns devreme, erau doar nasii care ne asteptau si care imi adusesera buchetul. Era chiar mai frumos decat ma asteptam… se potrivea atat de bine…
Multi nu stiau la care sala suntem (Sect. 2 are 2 sali unde se oficiaza cununiile)… telefoane, agitatie, cautari… Intr-un final am descoperit ca gardianul care strangea buletinele si ne baga in sala era vecinul lui iubi de bloc…. “Aaaaa! Gata vecine… intri cand iti vin toti invitatii… te aranjez eu…” – super!!!
Cand am vazut cata lume s-a strans nu-mi venea sa cred… pe putin 50 de persoane…
Si ne striga… in formatie organizata intram! Mi-a placut oficierea casatoriei! Felicitari celor de la Sect. 2 pentru organizare si buna-cuviinta! Mai intai d-na ofitereasa de stare civila a asteptat sa intre toata lumea, sa se inchida usa si abia cand a vazut ca toti sunt ok si si-au gasit loc a inceput cu “cetatene…” Nu s-a grabit, a vorbit frumos si calm… la sfarsit ne-au intrebat ce fel de muzica vrem… ne-au lasat sa facem poze, sa ne felicitam… nu ne-au grabit nici o clipa!
Dupa care am iesit in hol… eram foarte emotionata. Am papat boboane si am baut sampanie! Flori, flori, flori… gramezi de flori… Iar poze pe scarile Primariei.
Dupa care… hai cu toti in parc… care era superb … plin de soare si flori!
Dupa ce am facut poze cu toata lumea eu si iubi am plecat la restaurant sa ducem florile si ce mai aveam in masina (bauturi, maxi-mix, alune, etc)
Acolo pregatirile erau in toi… mmmmmm, asta ma incanta!
Intre-timp bine-nteles ca mai primim niste telefoane ca x si y nu mai vin… penibil – sa anunti exact in ziua respectiva! Asta este… imi propusesem sa nu ma enervez!
Dar tot m-am enervat cand in drum spre casa ma opresc la o cofetarie sa iau niste prajituri pt cei de acasa si tanti aia imi impacheta prajiturile ca pe cartofi. O rog sa fie mai atenta ca sunt totusi prajituri… si ea imi zice ca ce nu-mi place la cum le-a impachetat! Scandal… sefu’ de unitate… etc… Uffff, am trecut si de asta!
Iubi ma lasa acasa si pleaca si el spre parintii lui nu inainte de a se mai intoarce de doua ori pt ca uitase pampoanele si nu mai stiu ce!J
Partea a II – a in curand!


Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:


Bunaaaa,
Feli multumesc pentru cuvintele frumoase. Apropos de verisoara...nu, imi pare rau, dar chiar nu am rude in partea aceea a tarii.
Dar oricum, ma bucur ca-ti amintesc de cineva...
Te pup
Doamnelor, unde sunt povestioarele? Le asteptam...haideti!

Noapte buna dragi miresuci!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryx_love/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0



SunSmile

Mergi la inceput