Povestea nuntii... sau nunti de poveste

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by ralucah
El....cu capul pe geamul meu .....si eu tot pe trecere...lasa-ma sa traversez...si da si buchetul incoace :)))))



SUPER!!!!!

Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:


Adevar graiesti doamna! Am uitat sa zic de asta, ca toata ziua a fost intesata nu mai cu faze desprinse din filmele cu... oameni inteligenti, ca astia din neamu meu :))


"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Ralucah super tare faza!!!

Flafi frumoasa nunta......frumoase poze......superba rochitza...ti-a venit ca turnata......iar de tort ce sa mai zic...
Felicitari si Casa de piatra!!!



Nunta mea de vis


Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Ioana si tu ai fost superba! Cred ca asta e o carcteristica a mireselor DC!


"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

Multumesc pentru complimente fetelor.
Flafi si Ralucah, hai ca aveti darul de-a povesti. Flafi ai fost frumoasa si pe deasupra ai avut si un tort superb.
Leistra ce bine ca nu ti-ai vindut rochita…ti-a venit perfect. Pacat ca ai avut probleme cu patronul dar pozele vorbesc povestea…sunteti un cuplu potrvit si fericit.
Ioana, sunteti o pereche frumoasa.
MMC ai avut o nunta frumoasa!
Casa de piatra tuturor miresicilor!


http://au.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Dragele mele,

A venit si timpul meu pentru a va spune povestea nuntii...

CUNUNIA CIVILA

Pe 9 septembrie, dupa cum s-a putut observa, am stat toata ziua pe forum, cu o mica pauza de manichiura. Nu aveam emotii, dar eram nerabdatoare sa vad ce se va intampla, numaram orele, minutele, secundele, pana la ziua cea mare care era in sfarsit atat de aproape...
Nu am dormit toata noaptea caci scumpul meu era obosit si a adormit pe diagonala patului, iar eu nici ca am mai putut sa il misc de acolo...oricum aveam prea multe ganduri pentru a putea face loc somnului...deja incepusem sa plutesc...intrasem in feerie...sentiment pe care l-am avut toata ziua nuntii, si pana la sfarsitul lunii de miere, si pe care il retraiesc ori de cate ori ma gandesc la acele momente .
Pe la 2: 30 dimineata ma duc la bucatarie si pap niste pui cu paine, si bine fac, pentru ca aceasta avea sa fie hrana mea pana cand am ajuns in luna de miere...adica pentru urmatoarele 50 de ore ...si cum mancam eu asa realizez ca mai sunt doar 4 ore pana cand ma intalnesc cu Bianca (hairstylist) sa o aduc sa imi faca parul si machiajul. Imi fac si un ness in ideea ca oricum nu voi mai dormi, dar nu apuc bine sa beau o gura din el ca vine mama mea care se ingrozeste cand vede ca nu am dormit deloc si ma ia cu ea in patuc sa dorm...dar eu nu si nu...eu aveam chef de povesti...de visat...mami zicea ca parca nu sunt eu, ca parca plutesc, si asa si era...pluteam de fericire.. Pe la 4 ma duc langa scumpul meu si ma ia in brate...adorm pana la 6 cand vine mama si imi spune sa ma trezesc...eu, ca niciodata, imediat am sarit din pat, m-am imbracat cu blugi si hanorac si am pornit catre locul de intalnire cu Bianca, zana cea buna care avea sa ma transforme in printesa #61514;

Ajung la Bianca si o iau, pornim spre casa, vesele si binedispuse, ea uimita de lipsa mea de griji iar eu plutind de fericire ca in scurt timp urma sa ne cununam civil .
Acasa Bianca incepe sa imi faca parul, eu speram sa pot sa pap ceva, dar din pacate nu a intrat nimic, eram prea preocupata de ceea ce avea sa urmeze ca sa mai pot manca .
Dupa ce imi termina coafura si machiajul ma apuc sa ma imbrac . Eu la cununie dupa cum ati vazut am avut o tinuta retro, in stilul anilor ’50 , asa ca mi-am luat dres retro, din acea cu dung ape mijlocul gambei, pe spate . Din dorinta de a avea dunga fix pe mijloc reusesc sa imi rup dresul darn u ma agit, nu ma enervez trec la perechea nr 2 (noroc ca am fost precauta) .
Sunt gata aranjata, coafata, imbracata, intra fratello mio cu buchetul…care buchet…incredibil, arata asa cum imi dorisem, desi aveam mari emotii in privinta lui …

Ies si eu din camera, si din nou surpriza: casa era plina cu oameni, toti incep sa imi spun a ce frumoasa sunt, si se uitau fix la mine de parka eram de pe alta planeta, ceea ce m-a facut sa ma simt pe de o parte foarte bine pentru ca eram admirata de atat lume pe de alta parte cam nasol ca ma priveau toti atat de insistent .
M-am dus la noi in camera unde era scumpul meu imbracat, aranjat, frezat si aproape incaltat si cum am intrat m-a fizat, a tacut vreo 30 sec timp in care ma tot privea de sus pana jos si de jos pana sus si apoi a spus: Doamne ce frumoasa esti!
L-am luat de manuta si am plecat spre starea civila .Eram tare fericiti si neabdatori . Ajungem noi la starea civila, lumea venise si tot mai venea, si venea, si venea…cred ca au fost macar 70 persoane acolo sin e pupau toti . Am facut poze romantice chiar daca nu am avut decat un brad in dotare si restul de poze standard . Nu trece mult timp si ne striga . Atunci am simtit muuuulti muuulti fluturasi in stomac, sin e tineam de mana asa straaans straaans, fiecare strangea foarte tare. Dupa asta ne-am uitat unul la altul si am zis: Hai! Hai!
Toata ceremonia a durat extrem de putin, fotograful de la starea civila a fost asa cum ma asteptam, adica enervant si prost crescut, eu nu am lasat nici un buchet pentru ofite pentru ca nu mi s-a parut normal sa ii las din florile mele, pe care oameni dragi mie mi le facusera cadou.
Am iesit pe trepte, La multi ani, arcade de flori tinute de invitati, confetti in forma de stelute bleu, asortate cu vestimentatia noastra, singurul inconvenient fiind un lautar aciuat pe acolo care o tot dadea cu “si mirii sa traiasca…si finii sa traiasca…si invitatii sa traiasca…si nasiii….la la la “ sip e care desi l-am alungat de muulte ori a tinut-o pe a lui si la sfarsit a mai avut si tupeul sa intrebe “Onorati lautarul?”….daca nu era mire, pisoiul meu ii dadea si un sut in fund ca destul ne-a stricat atmosfera cu lalaielile lui…dar, asta este tara in care traim…

Cam asta este povestea la cununia civila, promit sa scriu in curand cum a fost si partea a doua, adica nunta...

Pisu_Miau
Casatorita de 10 zile :)

http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

Pisu,
Frumoase poze si de la cununie si de la nunta. Mi-a placut vestimentatia de la cununie ce sa mai vorbesc despre coafura si machiaj. Ai fost finuta. La nunta amindoi ati fost superbi si dupa cite-am vazut in poze foarte, fffffff fericiti si asa sa fie tot timpul. Casa de Piatra!



http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/g_fig2002/album?.dir=6cd6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//au.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

Ieri a fost ziua noastra - am facut o luna
In sfarsit am un pic de timp liber si incerc sa-mi amintesc tot...
Vineri seara - ne-am facut loc in camere si am repetat valsul - lucru care nu prea ne-a folosit deoarece la nunta eram asa de emotionata ca nu mi-am dat seama prea bine ce fac
Sambata:M-am trezit inainte sa sune ceasul si am inceput sa ma pregatesc. Spre uimirea mea nu mi-a fost somn, prin nu stiu ce minune parul a stat cuminte, burtica mi se topise cu o saptamana inainte si rudele mele au venit la cununia de la 8.30 (credeam ca nu ajung). Am plecat, iubi era acolo si ne astepta. Nu imi vazuse nici rochia de cununie si ma privea admirativ. Buchetul super, mai frumos decat ma asteptam. Ceremonia super rapida, poze, o mie de pupaturi de ametisem si gata eram doamna.
Am plecat fiecare la casa lui. Acum urma sa inceapa pregatirile pentru biserica si m-am pus pe asteptat. Surpriza - coafeza care trebuia sa vina nu a fost de gasit sub nici o forma. Eram inmarmurita nu mai scoteam nici un sunet, in ultima clipa cand am inteles ca nu mai vine l-am sunat pe Victor sa vina mai tarziu sa ma ia, am luat voalul ne-am urcat in masina si am plecat prin cartier. Pana la urma am oprit la un coafor in care nu prea as fi intrat dar am avut noroc - a iesit bine datorita unei doamne dragute
Ajunsi acasa m-am imbracat in 2 minute si a venit mirele. Nu mai e nevoie sa va spun cum m-a privit, cred ca asa sunt toti! Ma simteam ca o printesa...
Am plecat la biserica, slujba a fost draguta datorita preotilor care tot glumeau cu noi eram in al noualea cer
Am plecat apoi in parcul Herastrau pt. poze - am 1000 in total dar a meritat tot efortul.
De aici la restaurant. Seara a fost magica. Am fost pe lac cu vaporasul , am dansat toata noaptea chiar si desculta (ciorapii au rezistat in mod miraculos) la fel si invitatii mei. Acum mi-am dat seama cum rezista miresele toata noaptea la dans - sunt fericite.
Mi-am dorit ca noaptea sa nu se mai termine si acum as mai vrea sa fiu mireasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pisu, sper ca n-ai uitat ca ai ramas datoare cu continuarea povestii. Suntem curioase, nu ne tine in suspans!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 24 de zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

nuj, scumpa mea, nu am uitat, numai sa imi fac putintel timp ca sunt cam aglomerata acum, dar in curand, aveti promisiunea mea de pisica de tip miau ca scriu si povestea.

Pup,

Pisu_Miau
Casatorita de 12 zile :)

http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput