Povestea nuntii... sau nunti de poveste

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Dragele mele, mi-am facut album pe yahoo, dar nu stiu cum sa il trec in mesaj, ajutati-ma va rog! Va asigur ca si pozele mele merita vazute! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Dragi miresici, ajutor!, mi-am facut album pe yahoo, dar nu stiu ce trebuie sa fac mai departe, va asigur ca si pozele mele merita vazute. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Draga leistra in stanga exista niste butoane albastre, unul din ele e "profil Personal". Dai click acolo si la rubrica "semnatura" treci adresa albumului tau de pe yahoo. Dai OK si gata. Nu e greu. Succes!

PS Frumoasa povestea ta si plina de peripetii!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by leistra

Dragi miresici, ajutor!, mi-am facut album pe yahoo, dar nu stiu ce trebuie sa fac mai departe, va asigur ca si pozele mele merita vazute. Va pup!


in partea stanga a paginii ai profil personal (scrie cu albastru)intri acolo si ai jos semnatura si acolo scrii linkul cu pozele sau il copii cu cut si copy(stii tu)dupa care ii dai trimite si gata iti apare la fiecare mesaj

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Cred ca am reusit, dar am avut o groaza de probleme, calculatorul a fost si el incapatanat azi!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

Buna fetelor, am citit povestile voastre frumoase asa ca m-am gindit sa va povestesc si eu cum s-a decurs ziua nuntii noastre.
Timp de aproape un an ma temeam ca ziua nuntii mele nu va fi cum mi-o doream dar m-am inselat...in ziua aceea totul a fost minunat.
Eu am dormit la ai mei de vineri seara deoarece eu si iubi locuiam impreuna de un an dar totusi vroiam sa pastrez cit de cit traditia si sa plec de la mama, ma rog a fost un vis de-al meu. M-am trezit dis de dimieata, am asteptat domnisoarele de onoare (3) si ne-am dus toate patru la coafor si cosmetica. Cind am ajuns stilista s-a apucat de mine si la repezeala mi-a turnat niste bigudiuri dupa care m-a asezat pe un scaun ca o alta tipa sa-mi faca machiajul ca ea nu mai avea timp fiindca trebuia sa stileze domnisoarele. Eram ca pe foc fiindca cu doua zile inainte confirmasem numarul fetelor cu ea pentru ca sa se organizeze si pe deasupra am avut si o proba din timp cu ea si am luat-o fiindca mi-a placut cum EA m-a machiat nu altcineva. In fine, incepe tipa sa ma machieze si mai ca nu pling (in ziua nuntii) cind ma vad cu un strat gros maro inchis de pudra pe la ochi pina la sprincene, dupa care I-am spus stilistei mele ca daca nu-mi face ea machiajul plec acasa si-l voi face singura. Foarte nervoasa mi-a facut machiajul pe jumatate, iar restul mi l-am terminat singura acasa. Nu-mi venea sa cred cind mi-a cerut si mai multi bani decit stabilisem original. Coafura nu a aratat deloc cum am vrut dar am inghitit ca nu vroiam sa ma mai supar si pe deasupra nu mai aveam timp sa astept sa mi-o faca din nou.
Am ajuns acasa, curtea era plina de oaspeti. M-am imbracat cu ajutorul domnisoarelor, a venit fotograful si cameramanul si s-au pus la treaba. Ne-am distrat pe bune cu fotograful si se vede ca mai in toate fotografiile zimbim pina la urechi asta totusi si datorita felului in care ma simteam...foarte, foarte fericita. Am fost asa de zapacita incit din pacate nu am facut nici o poza acasa cu ai mei care fugeau in sus si-n jos ‚ ca doua gaini fara capete’ (vorba australianului) sa serveasca oaspetii.
Dupa vreo ora a venit si iubi cu nasii si alaiul lui si a inceput negocierea pentru mine de la tata si fratele meu. Pina la urma m-au vindut ‘nemernicii’ dar nu inainte de a incerca a le vinde o alta ‘mireasa’. Va dati seama ce hohote au fost cind prietenul fratelui meu s-a imbracat in mireasa cu tot cu voal si tocuri….Apoi am poftit invitatii lui la o masa intinsa in curte. Muzica, mincare, bautura, dans, cintecul miresei ca pleaca de-acasa si hop in Mercedes spre biserica.
Cununia religioasa a fost frumoasa cu toate ca preotul uitase numele nasului meu (am avut doua perechi de nasi). Au urmat felicitarile, fotografiile si apoi am plecat in parc si in oras pentru mai multe fotografii. In drum spre restaurant eram cit pe-aci sa ne oprim la McDonalds fiindca toti eram rupti de foame dar am rezistat si ne-am ospatat pe cinste apoi. Noi am avut doua formatii care au cintat toate genurile de muzica. Momentul care mi-a placut cel mai mult a fost cind am dansat cu iubi valsul mirilor pe un blues al lui Alicia Keys si Usher in timp ce 2 porumbei zburau pe linga noi si printre norii de abur ce acopereau ringul de dans. Am dansat si cu porumbeii pe minile noastre si se asezasera in asa fel incit formasera o inima, iar la sfirsitul melodiei si-au luat zborul. Am simtit intr-adevar ca parca eram in al noualea cer.
Pe mine nu m-au furat fiindca in zona noastra nu se tine aceasta traditie insa mi-au furat pantoful pe care mi la rascumparat iubi repejor pentru a ma putea zbengui pe muzica in continuare.
Si asa s-a incheiat ziua noastra, cu mare veselie, cu oaspeti bucurosi si incintati, mincare de nota 10, bautura multa si frumoase amintiri pe care le vom pastra cu noi intotdeauna.
Pozele le gasiti pe linkul acesta.




http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/g_fig2002/album?.dir=/6cd6&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

scuze fetelor...acesta este noul link pentru poze

http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/g_fig2002/album?.dir=/6cd6&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FeliDJ spune:

..iarasi am facut prostii...sunt nauca rau
Sper ca de data asta mi-a reusit

http://au.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Feli, ati fost frumusei foc.....si hai ca si coafura era draguta, banuiesc ca nu ati facut nunta in Romania, din cate se vede....oricum pozele sunt frumoase, la fel si voi... CASA DE PIATRA si multa, multa iubire.

Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Feli, ati fost foarte frumosi amandoi, pozele sunt superbe, va doresc numai bine si casa de piatra!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput