Aspirante optimiste (133)
Raspunsuri - Pagina 13
Relya spune:
'neata fete frumoase ! O zi buna va doresc !
Irinacodrina, vad ca stai bine cu moralul. Bravo tie !![]()
Sorina
you !
ardit nu se stie niciodata ! Poate vin doi
odata ...

relya
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
ce mai ziceti, ce mai facti ?
la mine au trecut numai 2 zile de temperaturi si deja mi se acreste, ca nu merge cum planuiesc eu...da le bag cumintica in fertility friend, poate ala e mai destept ca mine si scoate ceva bun din ele.
cred ca tot Sovata e baza, tre sa strang bani muuuuulti...
pe toate !
valentinag spune:
Irinaa

nasol cu schimbarile astea de servici,da las ca o sa te acomodezi tu pin la urma.Da cu atitea babete colege..,,ce vb. cu ele?
Mi,Dorin face spermograma la Medsana,ca acolo vrea dr.,costa vreo 450000 stiu eu,cu recoltare acasa.
ziua 26,tem. 37,am facut un test care bineinteles este negativ,nici nu ma asteptam sa fie pozitiv...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
GeorgianaI spune:
Buna dimindeata dragutele mele!
Ce mai ziceti, ce mai faceti, vorba Sorinei?
La mine, nimic nou sub soare, toate vin de la sine si asa se duc.
Incerc sa nu ma stresez, asta in masura in care pot. In schimb, munca cat carul. Bleahhhhhh.............VREAU CONCEDIU! dar din pacate, nu se poate acum. Poate prin septembrie.
Mai, da' nimeni nu se mai anunta ca este graviduta?
A, si sa nu uit, bun venit prospaturilor si trecere cat mai rapida la gravidute!
MirelaV spune:
buna dimineata. va urez o zi usoara si frumoasa. eu ma simt foarte obosita si "plouata". n-as face nimik. si eu vreau concediu!
Vale, nush de ce ma asteptam eu la sume mai fabuloase. pup u.
Georgiana, las' ca ma anunt eu cu bebe peste vreo 2 sapt
(asa zic in fiecare luna) ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
patris spune:
Buna fetelor!
azi e mai bine! deja am venit la servici si ma bucur de intelegerea si ajutorul colegelor si colegilor.
merci de urari si vorba voastra sper sa nu-mi placa prea mult aici si sa trec cat mai repede la gravidute (dupa cum cred ca fiecare dintre noi, cele de aici, ne dorim acest lucru)!
va pup si sa aveti o zi buna si productiva din toate punctele de vedere!
Laura Ioana spune:
Patris te inteleg perfect
Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Si eu am avut sarcini oprite in evolutie pe care le-am chiuretat la tg mures. Dr meu de acolo este Molnar Claudiu, un dr f bun si intelegator. La fel mi-a spus sa astept 6 luni.Dupa sarcina de asta vara am asteptat 6 luni, dar dupa asta din aprilie nu cred sa mai am rabdare.Voi mai cere parerea si a unui alt medic din Buc ptc imi este f greu sa vin la Tg Mures, drumul e ingrozitor. Bafta multa!

Laura
Laura Ioana spune:
Sorina7 spune-mi te rog si mie ce stii despre Sovata; cat costa tratamentul si cazarea? Sau macar unde pot gasi detalii? Ma gandesc poate or avea si tratamente pt mentinerea sarcinii.
pe toate.
Laura
dana p. spune:
Salutare de la mare
(unde-i o vreme de
)!!!
Eu am luat o mica pauza la scris pe DC,am citit ce s-a scris dar nu am prea avut starea necesara sa scriu - poate unde eram si in asteptare.Acum se pare ca azi ma vor invada rushii dupa 4 zile de intarziere , cred ca din cauza Utrogestanului care mi l-am pus din ziua 17a.Asa ca sperantele mele ca luna asta sa migrez la gravidute s-au dus, dar nu-i nimic o astept si pe Lachi
sa migram amandoua acolo.
Mirela, sotul meu a facut spermograma la dr. Matei si i-am dat 700.000 pentru ca a fost o super draguta si s-a uitat pe toate analizele mele si mi le-a interpretat si ea , dr. T imi spusese sa-i dau intre 500.000 si 1.000.000.Rezultatul mi l-a dat pe loc,am asteptat doar putin, timp in care s-a uitat pe analizele mele.Acum vezi si tu care-i treaba pe acolo.
Ardit
pentru camerele de copii merg combinatilie de culori :portocaliu deschis cu bej, portocaliu deschis -bej-bleu, vanilie-galben deschis, bleu-fag, portocaliu deschis - paltin, belu paltin.O sa incerc sa pun acasa niste poze cu camere de copii pe care le-a facut sotul meu ca sa va faceti o idee de cum va arata camera bebeului.
Cred ca si eu o sa ma bag pe temperaturi cu fertility, numai sa inceapa si la mine ca lumea sa vine rushii si incep iar numaratul.
toate fetele
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
patris spune:
Draga Laura, ai dreptate dr. de la noi sunt intelegatori, capabili si constiinciosi(nu spun numai pentru ai lauda dar acesta este adevarul). Eu am o d-na dr. la care am mai fost la cate un control ginecologic, are consultatii si la o cinica particulara de aici de la noi unde preturile sunt destul de ridicate dar serviciile ireprosabile. Cu chiuretajul am fost la clinica de stat (inainte de masa d-na dr. a mea lucreaza acolo si m-am dus la ea) dar si aici s-au purtat foarte frumos cu mine.
Am o intrebare pentru tine, dupa prima sarcina pierduta ai facut analize? si-au dat seama de cauza care a dus la aceasta nenorocire?
Patris