Aspirante optimiste (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua tuturor!

Asi, felicitari si LA Multi Ani !Cum ati sarbatorit aseara?
Lachi,si eu iti tin pumnii la FIV , sa Dea Domnul sa aiba succes si sa te vedem la gravidutze!

Si pe mine ma intereseaza Sovata, dar am auzit ca tratamentul nu e foarte placut tot timpul;ceva cu namol in ...;asa e?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

mai fetitzelor, iar ma faceti sa vorbesc de tamponul ala minunat de la Sovata ??...acum pe bune, eu iar ma duc in august, poate mai repet figura si reusesc sa raman "grea", macar de nu as mai pierde.
cine doreste ii dau PM cu amanunte, sa nu mai fac reclama aici, ca poate hotelul la care ma duc o sa imi dea cazarea gratuit si pe ce o sa mai stric eu banii...
Laura Ioana, pentru mentinere nu stiu daca sunt tratamente acolo, mai ales ca nu e voie daca esti gravida sa faci procedurile lor si nici macar baie in apa sarata. Dar e fff bun pentru cele ce nu pot ramane insarcinate.
dana p, mi-a fost dor de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele mele scumpe!
Mey Andicule, nimic nu stii mai fata!!!
Pai tocmai asta-i atractia Sovatei, Tamponul cald de namol! Eu si Ancuta mergem special pentru tamponul asta,....de rezolvat o sa vedem noi daca o sa rezolve ceva Sovata! Dar treaba cu tamponul nu tre ratata!
Zi-le Ancutule!

Danezo, pai presteaza mama ca in august ne mutam la mamici! (pardon la gravidute)

Mai ce-o fi cu Astery?

Mergi la inceput

Inteleg, macar e cald...si cam in ce perioada e recomandat sa mergi?
Ca la noi vara, la mare, toata lumea munceste,concediu exclus .AA, si cat timp trebuie sa stai acolo? si..Multumesc .

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patris spune:

Laura am gasit pentru tine pe net o adresa care cred ca te-ar putea ajuta in obtinerea informatiilor cu privire la Sovata.

aici am gasit oferte de cazare cu tratament(sincer nu se specifica despre ce tratament este vorba dar cred ca-i poti intreba prin e-mail).
adresa este www.blletelamare.ro dupa ce s-a incarcat pag. parcurge urmatorii pasi si vei vedea ceea ce am gasit eu: selectezi "statiuni balneare si montane din Romania, dupa aceea alegi jud. Mures, iar de aici selectezi Sovata". Eu am gasit o oferta buna la Hotel Hefaistos unde un pachet care contine cazare 10 nopti + tratament are preturi cuprinse intre 7.945.000 - 11.900.000lei.
o alta facilitate este ca poti sa-ti faci rezervarea on-line

multa bafta
Patris

Mergi la inceput

Sorina.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mai fetelor, voi stiti ca si la Techirghiol se fac tratamente ginecologice, cu tampoane de namol, cu bai in lacul sarat Techirghiol.
De ce nu veniti voi la mare?

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai Danezo, nici eu nici Anca nu avem voie la soare, asa ca nu putem merge la Techirghiol si o sa mergem impreuna la Sovata, unde o sa ne tamponam la hotel dupa care o sa ne plimbam prin padurile acelea minunate de acolo, la umbra, nu la soare...si vom face schimb de impresii asupra tratamentului. Hai ca-m luat-o razna rau!

Nu, pe bune,...eu nu mai pot la Techirghiol si din cauza ca nu o sa-si faca efectul tratamentul datorita inhibitiei pe care o sa mi-o produca peisajul de acolo! Am amintiri urate din copilarie, cand ma speriam de babele urate si diforme care stateau in tot felul de pozitii ciudate, de ziceai ca-s la muzeul figurinelor din ceara neagra!!

Mergi la inceput

Dana, pe bune??!! habar n-aveam, si doar sunt si eu pe-acolo .Ai auzit si de rezultate ? ca dac-ar fi de bine, as putea sa stau acasa si sa ma duc in fiecare zi la tratament, fara sa ma cazez acolo. Daca poti sa-mi dai mai multe amanunte, plsss!

Andreea

Mergi la inceput

OOO, adica trebuie sa ma expun "naked" pe malul lacului, printre babe nudiste???

Andreea

Mergi la inceput