Aspirante optimiste (133)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Miro, mercic mult de raspuns. ma asteptam la sume mai fabuloase. mi se pare mai uman sa o recolteze acasa decat in vreo toaleta la vreun spital.
fetele..vreunul din sotii vostri au facut spermograma la CFR2 cu Dr. Matei? daca da..amanunte va rog.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Asteryyyyyyyyyy!!! Mai existi? La telefon nu dau de tine, pe mess nu raspunzi pe forum nu intrii, esti bine? Daca esti bine trimite-mi un mesaj scur pe telefon ca daca nu vin maine la Buzau si nu de alta dar va trebui sa ma conduci la intoarcere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Valentina draga, multumesc mult pentru "frumoasa"..... as vrea eu... Eu ce sa fac..... astept si eu sa imi vina nenorocitul de CM, sa stiu si eu o treaba.... in unele zile am simptome parca, ca ar vrea sa imi vina.... dar nimic. Ultimul CM a fost la inceputul lui martie.. de atunci doar pete... ba nu, la inceputul lui aprilie a si curs un pic, asa, ca intr-o zi usoara... aia a fost tot. In rest, totul normal... inclusiv chef de nebuneli. Ce, nu avem voie sa exersam?
Sperante... nu prea mai am, dar nici nu disper. Ce-o vrea Domnul.... stie el mai bine. Daca el vrea sa fiu mamica, voi fi, daca nu, probabil ca asa e mai bine. Sa avem noi o casuta a noastra, si daca nu vine bb singurel, ma duc eu sa il caut, prin maternitati, orfelinate... "oferta" e din pacate foarte mare.
In rest, lucrez, intens... in 2 luni 2 schimbari de servici... abia ma acomodasem, ca deja trebuie sa invat lucruri noi, sa ma acomodez cu un colectiv nou... (de babute).... am si o colega gravida in luna a 6-a... bineinteles ca i-am pipait burtica, poate-poate s-o lua virusul de la ea. In afara de ea, singura colega sub 50 de ani si-a dat azi demisia.... vor veni ceva prospaturi deci.

Mergi la inceput

patris, imi pare rau pentru c-eai patit........ bafta multa, de acum incolo sa fie bine!

Mergi la inceput

Lachione, bafta cu FIV-ul.... esti curajoasa, serios.... stiu ca e o operatiune invaziva, riscanta... sa dea Domnul macar sa fie cu reusita!
Apropo, vad ca sunteti puse pe glume azi... exersati acum cat se poate.... dupa ce vine bb, pozitia clanta!
N-o stiti? Cand ai copii, femeia sta "capra", tine clanta, sa nu intre copiii in camera!
Chestia cu ...daca-s maritata, trebuia s-o fac doar in dormitor, in pat, cu lumina stinsa si cu ochii inchisi? Hmm... mai bine divortez, si-o fac cum imi vine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

sorinuke mama, deja este o performanta daca o sa am un copil, doi sunt de domeniul fantasticului!

va doresc o sara buna!

Mergi la inceput

Apropo de spermograme... de "miscatori"... sa va zic un banc:
Studenti in anul 1 la medicina... la lab, le zice profu sa scuipe pe lamele, sa le puna la microscop, sa vada ce si cum... Niste tineri de anul 3, care stiau despre ce e vorba... se duc la baie, unul face o mica donatie pe o lamela.. si o pun la microscopul unei studente, fara ca ea sa stie. Studenta, se uita la microscop... si foarte nedumerita.. ii spune profesorului... ca in saliva ei... misca ceva. Vine profesorul, se uita si el, si foarte serios, ii zice studentei: Domnisoara, dumneata te-ai spalat pe dinti dimineata????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

irinacodrina.Super bancul!
O seara minunata la toate.Noi sarbatorim azi 9 ani de cand ne-am cunoscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Asi,
Eu acum vad ca voi sarbatoriti astazi. Felicitari! Va doresc multa fericire si sa vi se implineasca toate dorintele!
Te pup, Crinuta

Chiar ca e fain bancul.

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi, ai terminat referatele?
Crinuta

Mergi la inceput