pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Natasha, si eu cred ca sint semne bune
. Incearca zilele astea sa stai cit mai mult intinsa, sa te relaxezi, sa maninci bine, fara cafea, tutun, alcool (nah ca m-am transformat in cicalitoare
).
Eu am fost la controlul de 24 saptamini si totul e OK cu mine, iar bebelusha are in continuare picioare mai lungi decit "virsta" ei. Fotomodel o face mama
.
Stepha, ma bucur ca progesteronul tau s-a normalizat
.
Ioana
pmihaela spune:
Neata fetele!
Hai ca m-am conformat, dar am scris dincolo, nu stiu daca ati apucat sa cititi ca a fost sters.Am fost la eco si au mai scazut chistuletele, caci nu mai sunt asa mari,eram speriata rau, acum mi-a mai trecut.Poate am noroc si dispar detot.Voi mai stiti ceva ce as putea sa iau pe langa anticonceptionale, nu medicamente,caci prospectul de la ac zice sa nu iei altceva.
Kla, la tine e ceva, poate faci o ecografie sau un beta HCG, nu stiu daca e bine sa stai asa.Si mai esti si stresata probabil, o fi, n-o fi?
Natasha, poate ne dai o veste buna.
Mura draga, se pare ca si tu vei sta de-oparte, o sa ne consolam reciproc.
Pupici la toate!
MURA spune:
Natasha, hai, deschide drumul. Semnele sunt bune. Ai rabdare, stiu ca e greu. Mai bine mai astepti putin decat sa te deceptionezi cu testul de sarcina.
Iti tinem pumnii sa fie totul in regula si sa avem inca un bebe in burtica printre noi.
Eu... am fost ieri la Florina si mi-a spus ca luna viitoare sa mai incercam o inseminare. M-a deranjat putin ca a avut o remarca , ma rog, un fel de gluma a vrut sa fie numai ca eu nu prea mai am nervi si poate ca de aceea nu am gustat gluma ei. Mi-a spus... Doamna Moisa ati ramas de caruta, toate doamnele care au facut inseminare odata cu dvs sunt insarcinate.
Asa si???????? Care este vina mea in toata povestea asta?
Nu i-am spus nimic, dar imi venea asa sa ii spun, poate ca celelalte doamne nu au venit cu "borcanelul" de la ora 7.10 recoltat si abia la ora 8.30 sa catadicseasca cineva sa vina, iar inseminarea s-a facut la 11.00 pentru ca intre timp a mai venit si o inspectie.
Nu vreau sa fiu rea. Si nici nu o sa fiu pentru ca eu am in continuare incredere in Florina.
O sa vedem ce o sa mai fie.
Va pup
Stepha spune:
Draga mea Mura, Nu te supara. Sunt sigura ca nu a zis-o cu rautate, i-a scapat si ei si, stii cum e, dupa ce ai scapat porumbelul pe gura nu-l poti retrage.
Nu-si dau seama oamenii astia cat de sensibile suntem noi si ca noi traim din semne si sperante. Organismele noastre reactioneaza diferit la acelasi stimulent si nu e vina nimanui.
kla78 spune:
sal fetele!
PMIHAELA-ma bucur ca ti-au scazut chistuletele,insa m-as bucura mai mult daca n-ar mai exista de loc!
MURA-lasa nu fi suparata ca o sa vina soare si pe strada noastra!
eu mi-am facut acum de 5 min un test in urina si NEGATIVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV!DESI MI-AM ZIS CA O SA GAT CU TESTELE...DAR NU POT!va jur ca nu pot sa nu fac!!!!!!!!!!!
cand vad o farmacie imi vine sa intru!!!am intors testul in toate pozitiile dar in zadar....imi vine sa mor!
va pup
Natasha71 spune:
Buna-dimineata!
Dragele mele, am un test ozone care mi se pare needificator: adica a aparut ceva acolo, o umbra de liniuta a 2-a pe care nu pot s-o categorisesc in nici un fel... e stearsa rau de tot... Asta e, maine ziua 26 voi repeta testul si daca iese tot asa vag ma duc sa fac testul de sange... Simptome am din belsug, sanii din ce in ce mai durerosi, temperatura tot sus, 37,1, chiar o usoara greata, somnolenta cat cuprinde, dorm de cateva zile cam 10 ore pe noapte (ceea ce este enorm pt. mine)... dar... parca nu vreau sa ma imbat cu apa rece. Aaaaa, si secretia maronie a disparut si crampele la fel.
Voi ce mai faceti? KLA, imi pare rau ca n-a iesit pozitiv, eu eram aproape sigura... dar vad ca ai un moral excelent
. Mergi la dr. si vezi ce e cu intarzierea asta, eventual sugereaza-le sa-ti faca analiza prolactinei, de obicei o prolactina marita da intarzieri de ciclu...
Pmihaela, am citit mult despre chisturi pe aici pe forum, nu stiu daca nu cumva ar trebui sa incerci totusi un remediu naturist pentru ele, mai ales ca s-au micsorat, totusi tu ai niste chisturi functionale, care au aparut in urma stimularii, nu? Nu ai sindromul ovarelor polichistice. Arunca-ti un ochi pe tratamentul Liviei, eu anul trecut l-am adaptat putin si l-am urmat o luna sau 2, dar stiu ca mi-a reglat bine hormonii, cand am repetat analizele au iesit in limitele normale (dupa tratament).
Ioana, ma bucur din tot sufletul ca bebelusa ta e bine, ia sa vezi tu ce fotomodel va fi!
Mersi pt. sfaturi, din pacate sunt o persoana 'iute' din fire, ma agit pt orice, ma enervez usor (mai ales la volan)...
Stepha, ma bucur ca tratamentul naturist a dat rezultate
, acum poti sa treci la treaba, e timpul sa sparga gheata una din noi, nu?![]()
MURA, nu fii suparata, uneori dr. nu-si dau seama ce mult inseamna pt noi o vorba aruncata, adevarul ca eu imi pierd brusc
simtul umorului cand vine vorba de copii, sarcina... Nu te dezamagi, eu am ajuns la concluzia ca ramai gravi exact atunci cand te astepti mai putin.
Va pup si va doresc o zi minunata!
Ioana75 spune:
Salutari fetelor
!
Natasha
. Nu te felicit, astept beta HCG-ul, dar semnele sint mai mult decit bune
. Cel putin somnolenta ... daca ajungi la Medsana pina in ora 12, azi la 19 ai rezultatul la analiza
. Tzin pumnii!
Ioana
kla78 spune:
salut fetele!!
NATASHA-astept cu nerabdare sa ne zici rezultatul tau...dar sa fie neaparat POZITIVVVVVVVV!!!!!!!
eu sunt in ziua 51 fara CM.temperatura mea e tot peste 37-37,4,ma dor sanii rau de tot parca am niste baloane,nici nu mai stiu cum sa mai dorm ca ma dor din toate partile,aseara am facut o baitza fierbinte sa vad daca nu-mi vin rushii.....dar nimic!nici un semn ca ar venii...nu mai stiu ce sa zic....gravida nu sunt....oricum mai am de asteptat 2 zile si daca nu vin rushii trebuie sa sun la medic.asa ca...mai am un pic de rabdare !
NATASHA-de prolactina aia nu stiu ce sa zic.....mie la analize mi-au zis ca imi sunt normale toate,deci imi vedea si daca am prolactina aia mare,mai ales ca analizele le-am facut in diferite zile ale ciclului.
MURA spune:
Natasha, iti tin pumnii.
Daca iti este mai aproape poti sa te duci la Giulesti sa faci Beta HCG , rezultatul este mai rapid (cam pe la ora 14-15 se poate suna pentru rezultat) si este mai ieftin adica este 150.000 fata de 500.000 la Medsana. Trebuie in schimb sa mergi dimineata pana in ora 10 pentru ca doar pana la 10 se recolteaza.
Tinem pumnii sa fie pozitiv. Ii poti spune D-rei Dona ca esti pacienta Florinei si ca ai facut IAS ca sa iti dea rezultatul mai repede. Iti calculeaza ea si ce varsta are sarcina.
Mie mi-a trecut supararea. Imi dau seama ca sunt exagerata dar... stiti foarte bine cum e, rice gluma orice vorba aiurea pe noi ne afecteaza mai mult decat ar tebui.
La un moment dat era catelusa mea graviduta si cineva m-a intrebat : si tu??? cand faci un bebe ca ti-a luat-o si cateaua inainte.
Asta ca o gluma.
Eeeee... o sa reusim noi pe rand. Mai intai Ioana, apoi Natasha si .... in ordine.... nu stiu in ce ordine dar important e ca o sa reusitm toate.
Pupik si o zi buna
utocatalina spune:
Natasha71 si eu am patit la fel luna asta cu secretie maron si dureri ca la cm in ziua 25 cm
...eu nu cred ca iti mai vine...si ca esti grea
...Sa dea
Domnul! Iti tin pumnii sus de tot!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +