pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

sal fetelor!!!

ce se intampla ?am ramas singura pe aici?
hai mai ziceti cate cev aca va simt lipsa ....

vad ca nu ati mai scris......faceti-va prezenta!!!!!!!!!!!!!!!
mi dor de voiiiiiiiiiiii

va pup

Mergi la inceput

ms IOANA...fata dulce....
abia acum am vazut ca ai scris pe forum....dupa ce am scris eu mesajul

oare ce fac celelalte fete de nu ne zic nimic?
hmmmm..........mamaliga lorrrrrrrrrrrrrrr.......IA FACETI-VA PREZENTA!!!

PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Prezent, sa traiti!

Sunt foarte bine-dispusa azi , temperatura mea e 37,1 si sunt ziua 23. Cred ca e prea devreme sa stric un test, ce ziceti? Am un test ozone pe care-l tin acolo, dosit . Am asa o speranta (ca de fiecare data, de altfel...)! Sanii ma dor putin spre axile, pofta de mancare cat cuprinde (azi o sa gatesc ceva bun neaparat)! Aaaaaa, sa vedeti chestie: ieri toata ziua am avut niste senzatii tare ciudate, parca am simtit niste contractari, niste dureri de parca ar fi trebuit sa vina rushii, dar absolut anapoda pentru perioada asta, mie nu mi-au venit niciodata mai devreme de ziua 27! In sfarsit, nu stiu ce poate fi...

MURA, stiam eu ca esti o luptatoare! Ai luat o hotarare inteleapta sa lasi macar o luna ovarele sa se odihneasca, si cine stie? Poate tocmai acum, cand nu-ti faci mari sperante se va intampla sa ramai!

Stepha, mersi mult, chiar caut un homeopat bun, daca afli ceva da-mi si mie un pm! Ia zi-ne, cum se intelege motanul cu hamserita? O curteaza?

Ioana, !

Pmihaela, ce ma bucur ca s-au micsorat pacatoasele de chisturi! Poate nu va mai fi nevoie sa iei aniconceptionale decat 1 luna, maxim 2 si scapi de ele! Eu zic sa te duci des sa verifici, ca sa nu fie nevoie sa mai iei, si sa va apucati de treaba! Stai linistita, am auzit ca poti ramane insarcinata cu chisturi si in timpul sarcinii acestea dispar, sarcina e cel mai bun remediu! La 'povesti de succes' chiar este o fata care avea PCOS si a ramas insarcinata, desi medicii nu-i dadeau sanse, ziceau ca nu are nici macar ovulatie! Acum are o fetita! Acolo am citit ca planta vitex agnus castus are efecte extraordinar de bune, exista si la noi Periodin produs de Walmark care contine vitex.

KLA, inseamna ca atunci cand ti-a iesit tie testul ala pozitiv erai la ovulatie, ti-am mai scris ca exista ovulatie dubla! Nu-ti mai fie frica si daca nu ti-a venit inca incearca un test de sarcina, ca tare curioasa m-ai facut! Mai ales ca ai simptome! Progesteronul, stai linistita ca nu da rezultate fals pozitive!
Vezi ca ai ramas datoare cu povestirea cu babuta!

Of, fetelor, tare as strica eu testul ala, dar vreau sa ma abtin pana marti! Sa-mi tineti pumnii!

Va pup, si va doresc un weekend placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! Sa aveti o saptamina minunata!

Natasha, durerea de sini spre axila e semn bun. Dar ai rabdare cu testul, fa-l in prima zi de intirziere, ca inante de CM e posibil sa iasa negativ chiar daca e pozitiv. Tinem pumnii.

kla, ce mai faci? Ai fost ocupata cu sotiorul weekend-ul asta?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Dragele mele, va urez o saptamana buna!
Natasha, mai rabda putin, fa-l asa cum zice Ioana - in prima zi de intarziere. sa dea domnul sa fie un bebelus!
eu sunt happy fiindca mi-am refacut progesteronul si mi-a urcat in limite normale, adica de la 3.03 la 26.17 si asta doar dupa 21 de zile de tratament naturist.

Natasha, cred ca in mintea motanului meu, hamsterita este pet-ul lui. E fascinat de ea, o priveste cand mananca, etc. Stiu ca daca ea ar fi libera nu ar fi bine pentru ea, totusi.....

Mergi la inceput

buna fetelor!!!

va zic repede povestea cu babuta si dupa aia imi fac curat prin casa ca mereu dupa ce pleaca sotiorul meu la servici am o ''vraliste ''in toata casa!

deci:eram in spital la prima operatie,in rezerva cu mine s-a nimerit exact o baubutza de vreo 60 de ani care o durea rau burta.......ceva raceala......vine asistentele cu tratamentul ...si na...cum e in romania...ii lasa medicamentele pe noptiera fara sa-i zica nimic babutei....saraca avea 2 ovule si cateva tablete.....si le-a inghitit pe toate......vine medicul in vizita si o intreaba pe babuta daca si-a luat tratamentul,la care babuta raspunde:le-am luat d-nule doftor numa ca am avut doua medicamente mai mari care mi s-au oprit in gat!!!!!!!!!si o trebuit sa bag mana in gura sa le vomit ca era sa ma inec!!!
saraca,mie imi venea sa rad de numaaaaaaaaaaa,dar nu puteam ca aveam atele in burta!!!

NATASHA asteapta pana in ziua cand trebuie sa vina CM ca altfel s-ar putea sa te deceptionezi degeaba..........si eu cred ca ai un bebeu pe acolo......tzinem pumniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

va scriu mai tarziu ca am de lucru mult......sa va zic ca sunt in ziua 50 fara ciclu....si nu mai pot sa stau asa linistita ....ma duc sa-mi cumpar un test de sarcina .......desi am numai 5 zile de cand am inceput cu porgesteronul....dar poate ...poate....

va pup ...sper ca vb mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Sunt si eu prezenta pe aici numai ca azi nici nu stiu cand a trecut vremea. Am avut o gramada de treaba dar am citit tot ce s-a scris.
Eu.... o sa ma duc acum sa vorbesc cu Florina sa ii spun ca nu am reusit si ca vreau sa fac o pauza luna asta.
O sa vad daca mai fac si eco de verificare dar nu cred ca mai este nevoie pentru ca am avut un singur folicul care s-a spart la inseminare.
In rest... am scapat de rusi si astept si eu perioada fertila sa mai incercam si noi pe cale naturala.
Va pup.
Natasha ... mai ai putintinca rabdare sa nu te dezamagesti si de fapt sa iasa un "fals negativ" fiind prea devreme.
Tinem pumnii ca oricand ai decide tu sa faci testul sa apara 2 liniute si sa bem.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Stepha, ma bucur ca functioneaza tratamentul tau naturist.
E superrrrrr.
Mergi inainte si poate ca nu o sa mai fie cazul de interventii din afara pentru a obtine o sarcina.
Tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Fetelor, nu mai inteleg nimik! Azi sunt ziua 24 (ovulatia cred ca fost undeva prin ziua 14), si eu am de ieri dureri ca si cand ar trebui sa vina neispravitii! Mai mult decat atat, astazi am observat cand am mers la baie ca mi s-a colorat putin secretia spre maro! Deci nu curge nimic, doar cand am folosit hartia igienica, am vazut secretie maronie (ma scuzati pt detalii, dar nu stiu ce sa mai cred). E mult prea devreme pt. rusi, niciodata in viata mea nu au venit mai devreme de ziua 28!

Temperatura e sus 37,1, azi de obicei scadea (eu imi monitorizez temperatura de cateva luni bune). Sanii ma dor... Test n-am facut, v-am urmat sfatul, dar cu greu... recunosc. Maine dimineata il fac, fie ce-o fi!

Va rog, dati-va putin cu parerea, ca sunt derutata complet! Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

sal!!!

NATASHA...parerea mea e ca acel ''ceva'' maro poate fii implantarea...tinand cont ca te dor si sanii..eu cred ca ar trebui sa nu agiti prea tare,dar daca vrei sa faci maine testul...fa-l...si daca iasa negativ trebuie sa-ti zici ca e prea devreme! si vei face altul peste cateva zile!!!fii tare si nu te stresa prea mult!!!e fff important acum sa fii cat mai relaxata
hai ca poate se lasa cu ochisorii macar la tine daca la mine inca nimic,sa-mi zici maine rezultatul testului...succes

eu sunt in ziua 50 fara CM....ma tot impingea ceva de la spate azi sa merg sa-mi cumpar un test...dar m-am tinut tare pe pozitie si nu am luat!mi-am pus o ambitie.....NU MAI FAC TESTE DE SARCINA!prima data astept simptomele dupa asta fac testul!sunt curioasa daca ma tine mult ambitia!

PMIHAELA CE MAI FACI FATO?DAR TU MURA?STEPFA?ETC

VA PUP PE TOATE si astept vesti de la voi

Mergi la inceput