pacientele dr. Mihalache CFR2 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Stepha spune:
Natasha, hai ca ne tii cu pumnii stransi pe toate. Du-te sa faci beta HCG-ul!
Cat de repede se poate face dupa perioada de ovulatie?
kla78 spune:
SALUTARI!!!
NATASHAAAAAAAAAA- hai draga cu rezultatul daca ai facut betahcg sa stim si noi daca esti!!!!!!!!!plzzzzzzzzzzzz
tzinem pumniiiiiiiiiiiii
va pupacesc
Natasha71 spune:
Dragele mele, va multumesc mult de tot ca ma incurajati, va dati seama ce emotii am! Mi-e frica sa sper... Inca un test cu a 2-a liniuta anemica de tot! Am mers azi dimineata si am facut testul de sange, la 19,30 am rezultatul. Va dau de stire imediat, dar sa stiti ca eu nu cred ca sunt gravida. Doar ca o sa aflu cu 1 zi, 2 mai devreme...
Ioana75 spune:
Natasha, a 2-a liniuta, anemica, ne-anemica, e totusi a 2-a liniuta! Iti tin pumnii pina la 7:30, mai e putin
.
Mura, bafta la prestari luna asta
. Ti-am zis, eu am prestat zi de zi, nu cumva sa ratez vre-un moment
.
Ioana
Kariris spune:
Natasha, parerea mea e ca 99% esti gravida! chiar daca nu-ti vine sa crezi! Mai ales ca spui ca a disparut secretia aia maronie, inseamna ca "te-a insemnat" ca esti gravida si cu dormitul...mie tare imi miroase a bebelush!
Natasha71 spune:
Rezultat negativ (0 barat)... E xplicabil, avand in vedere ca a 2-a liniuta nu a aparut dupa 5 minute si a fost o umbra de liniuta... Dar puteam sa jur duminica si luni ca am ramas... se pare ca imi doresc atat de mult ca am chiar si simptome...
O iau de la capat. Cursa continua!
Fetelor, aveti un suflet mare si va multumesc! 

Kariris spune:
Nu pot sa cred!!!! Cum naiba e negativ? Si ce-i cu somnolenta si cu secretia aia maronie care s-a oprit??? Doamne...dar chiar ca ai simptome!!! Eu inainte de ciclu sunt invers, nu prea pot sa dorm iar cand imi vine incep si eu sa dorm bine!
Imi pare tare rau sa stii! Dar treaba asta cu simptomele induse de autosugestie o stiu si eu: eu mai am si greturi si pofte.... si dupa aia imi vine ciclu! Si-mi dispar urgent simptomele.... lasa...ca o sa reusesti pana la urma!
Pupici.
kla78 spune:
sal!!!
NATASHA:nu-mi vine sa cred!!!ciudat dar na...daca asa zice analiza asta e!!nu te dezamagi,mergem inainte cu capul sus!stiu ca esti o fetitza curajoasa!
eu sunt in ziua 52 fara CM.......imi vine sa rad de una singura,cred ca am luat-o pe alte cai
...nici nu stiu de ce-mi vine sa rad ...si dupa cateva minute ma apuca un plans de mi face frica ca fac balta sub mine si ma inec!
va pup pe toate