Miresele anului 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Tucike - multi pupici, sunteti tare frumosi in poze, Casa de piatra!

Sa va spun ce-am mai facut - m-am plimvbat ieri prin oras pe la florarii si agentii de turism.

La florarii
- luminari - 3 - 3.5 milioane
- buchet - 700.000 - 1.5 milioane
- cocarda - 15.000 - 50.000
- bratara - 150.000

Peste tot trebuie data comanda cu o saptamina, doua inainte, preturile pe care vi le-am scris sunt raportate la trandafiri, ca io asa vreau.

Azi dimineata am reusit sa dam avansul si la agentia de turism - vom pleca pe 10.06 la Kusadasi - Ephessus Princess, sa ne lafaim la soare....de abia astept

Si eu o sa iau numele sotului, dar sper sa-mi lase buletinul intreg

Fetele de unde sa iau si eu bomboane pentru marturii
Da` pentru primarie - de care???

Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Daca plecati imediat dupa nunta s-ar putea sa aveti o problema .. buletinul pasaportul trebuie sa ti-l schimbi ( daca schimbi numele) si e posibil sa nu puteti pleca ..
Daca incerci sa folosesti pasaportul cu numele de fata s-ar putea sa-ti iei o amenda deoarece folosesti un pasaport fals , pe numele unei persoane care din mom schimbarii de nume nu mai exista
Nu stiu daca m-am facut inteleasa..

Interesati-va din timp ca nu cumva sa aveti probleme

Stiu pe cineva care a patit asta

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by pyssy

Stai linistita ca nu pierzi nimic .. am intrat eu acum si nu are decat 2 fotografii pt ceremonie , una este bust si cealalta este cu un costum clasic

Aaaa..,. saru-mana...! Deci pana la urma tot pana acolo tre' sa ne facem timp sa mergem!
Merci si te pup!

Dilaural

Mergi la inceput

Pai din moment ce ti se ofera termen de 15 zile sa ti-l preschimbi cred ca inlauntrul acestui termen poti folosi documentele vechi... Corect?
Deci plecati cat mai repede dupa nunta...hahaha!!!
Si documentele se pot schimba si la intoarcere...
Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Sper sa nu avem astfel de probleme. noi vom pleca imediat dupa nunta, a doua zi. Nici nu-mi trece prin cap sa mai stau cateva zile pana schimb toate actele....buletin, pasaport, permis de conducere..Se duce tot farmecul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

Azi dimineata am reusit sa dam avansul si la agentia de turism - vom pleca pe 10.06 la Kusadasi - Ephessus Princess, sa ne lafaim la soare....de abia astept

Vreau si eu sa ma "lafaiesc" la soare Eu am ajuns sa ma gandesc mai mult la luna de miere decat la nunta... Sper sa reusim sa plecam pe undeva...pe undeva cu mult mult soare

Ieri am mai avansat un piculetz cu pregatirile...in sensul ca am dus invitatiile la tiparit Ca ne batea nasu la cap... "Mai finilor. da invitatiile nu le faceti odata?!?" E nerabdator...
Sambata mergem sa vedem una de proba si luni le ridicam. Si dupa aia...impartzeala...

Bineinteles ca ne-am luat o mica tzeapa... pt ca noi am cumparat invitatiile la targul de la Marriott, ca era super oferta... (le-am luat cu 27.000 neinscriptionate) si aici unde le-am dus la tiparit, acelasi model era 28.000 cu tot cu scris... Ma rog...nu e mare diferentza dar... Lasa...noi sa fim sanatosi!!!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Apropo de invitatii, sa vedeti ce am patit noi. Ne-am gandit sa facem invitatiile mai devreme, pt ca eu asa vreau sa le dau, mai din timp. Prin urmare am dat comanda dinainte de Paste. Si nici acum nu le am. Modelul pe care il vrem noi nu mai exista pe stoc, au trebuit sa faca comanda. A venit comanda, dar cartoanele nu sunt in forma de papirus, ci sunt din cele care se baga in plic....Ne-au tot amanat si chiar saptamana asta ma hotarasem sa ma duc acolo si sa le iau asa, cu plic, si sa renunt la papirus desi....nu eram prea incantata. Ieri ne-au sunat si ne-au spus ca sunt pe drum si invitatiile noastre si speram ca marti sa fie gata....Deja nu stiu ce sa mai cred, pana nu ma vad cu ele acasa, nu ma linistesc. Asta e, asa a fost sa fie, sa avem invitatii cu peripetii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dilaural

Pai din moment ce ti se ofera termen de 15 zile sa ti-l preschimbi cred ca inlauntrul acestui termen poti folosi documentele vechi... Corect?
Dilaural

Corect .. ai 15 zile sa le schimbi dar .. nu poti folosi pasaportul deoarece daca pe tine te cheama Gheorghe Maria numele de fata si dupa cununie esti Ion Maria , persoana numita Gheorghe Maria nu mai exista , incercand sa folosesti pasaportul unei persoane ce nu mai exista intri la "uz de fals " ..
Posibil la granita sa treci nevazuta .. dar la fel de posibil e sa dai de un granicer cu mult zel care sa-ti strice luna de miere

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pyssy

quote:
Originally posted by dilaural

Dilaural

Corect .. ai 15 zile sa le schimbi dar .. nu poti folosi pasaportul deoarece daca pe tine te cheama Gheorghe Maria numele de fata si dupa cununie esti Ion Maria , persoana numita Gheorghe Maria nu mai exista , incercand sa folosesti pasaportul unei persoane ce nu mai exista intri la "uz de fals " ..
Posibil la granita sa treci nevazuta .. dar la fel de posibil e sa dai de un granicer cu mult zel care sa-ti strice luna de miere

Lasa-ma sa vorbesc in cunostinta de cauza: in mod sigur poti folosi in mod aboslut legal buletin/ pasaport/ permis conducere si orice alt act de identitate in termenul de 15 zile pe care il ai pentru preschimbare.
Nu vreau sa te supar dar stiu sigur ce vorbesc. Nu exista uz de fals in aceasta ipoteza.
Si varianta numarul doi: cum descopera granicerul ca ti-ai schimbat numele cu 2 zile inainte??? Ca doar nu-i arati buletinul... Si mi-e greu sa cred ca te verifica pe calculator unde oricum nu e updatata decat lista cu cei dati in urmarire generala...

Cel mai bine pentru fiecare este sa se intereseze la serviciile de resort!

Bafta!

Mergi la inceput

Ce pot spune .. e posibil sa ai dreptate dar ar trebui verificat ( cel putin eu asta as face )
Decat sa am surprize mai bine ma asigur..

La granita totul este compiuterizat acum .. au baza de date cu toti posesorii de pasapoarte .. eu cand am plecat prima data am fost surprinsa sa-mi vad poza pe calculator si tot ce stiau despre mine M-am simtit ca o vedeta

Mergi la inceput