Miresele anului 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
shoricutza spune:
Tucike distractie frumoasa si CASA DE PIATRA. Nu imi pot inchipui ce emotii trebuie sa ai cu trei zile inainte de nunta .... Eu mai am 2 saptamani si am momente in care ma simt paralizata de emotii si stres. Acum 5-6 ore ne-am luat verighetele (frumusele) si avem asa o stare ... de parca suntem un pic deja casatoriti ... e frumos ...
Miezure incercam sa gasim si noi o relatie, ca asta e ... trebuie sa te adaptezi la sistem sau sa ramai de fraier ... Nu asta este filosofia mea de viata dar de data asta sunt dispusa sa fac orice ca sa iasa bine, ptr ca este o zi mult prea importanta. Sper sa si reusim. Buchete gasesti intr-adevar intre 1.000.000 si 2.000.000 perechea. Depinde insa de florarie, de flori, de nr de flori etc. Eu am gasit cea mai ieftina oferta la florariile de langa Unirea. Nu ma refer la florariile din strada ci la cele de vis a vis de mag unirea, aripa calarasi. Se numeste floraria Orhidea si mi-au cerut 3.400.000 buchete + lumanari. O sa ma duc sambata sa vad cum lucreaza, dar cataloagele aratau bine.
In alta ordine de idei vroiam sa va intreb cum procedati voi cu repartizarea invitatiilor la mese. Pune-ti la mese cartonase cu numele fiecarui invitat, faceti o lista cu cei care urmeaza sa stea la o masa, sau cum? Daca puteti sa ma ajutati cu o sugestie ca mie nu-mi vine nici-o idee ....
Va pup pe toate si spor la pregatiri
simonam_78 spune:
tucike, felicitari! Sunteti niste draguti! Foarte frumos buchetul, nota 10+, l-am admirat cu toate colegele de birou.
Sper sa ai o zi perfecta sambata, asteptam poze si povestiri de la nunta
katle spune:
tucike, felicitari! Buchetul este pur si simplu superb. Sa dea Dumnezeu sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri din plin de cea mai frumoasa zi din viata ta.
Bineinteles ca asteptam poze......multe
Catalina
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Ileana Cosanzeana
Mie nu mi-au perforat nici un buletin, nu stiu de unde ai auzit asta...nu e adevarat!
Ba e!!! Cum spunea si restul fetelor, asta se intampla numai in cazul in care iei numele sotzului.
In alta ordine de idei, Tucike, felicitari si Casa de Piatra!! Esti tare distinsa, buchetzelul e excelent, iar tu semeni tare bine cu mama ta (cred c-am intuit bine din poza a 7-a)! O nunta frumoasa iti doresc si...las sa ploua (noaptea ), ca e semn de bogatzie!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by tucike
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tucike/my_photos
Sper sa va placa buchetul
Lacramioareee... ...ce dragutz!!! Frumos buchetzelul...frumosi voi doi... Felicitari!
Va doresc numai bine si sa aveti parte de o nunta ca-n povesti!!!
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
floricika spune:
Acum cand vad ca au inceput nuntile, asa mi s-a facut si mie o pofta de nunta....Vreau sa vina mai repede momentul, vreau si eu sa am stresuri, sa fiu emotionata....
Va pup pe toate si CASA DE PIATRA!
tucike spune:
Ma bucur ca va place buchetul de lacramioare
Sa stiti ca nu am emotii prea mari. Dar abia astept sa fiu imbracata ca o printesa, sa intru in biserica, si sa spunem "DA"
Intre timp mai fac pe detectivul, sa aflu ce imi pregatesc prietenii, si se pare ca o sa fie distractie
E semn de bogatie ploaia? Hm.. SI la nunta parintilor mei a poluat.. si nu prea se arata :))
Apropo de rochii negre. Familia noastra din doliu in doliu a fost in ultimii 2 ani, de plans am plans mult, acuma GATA!!!
Deja am avertizat mama si matusile sa nu cumva sa planga, ca le scot afara pana se linistesc. Mama chiar si-a cumparat costumas negru, fara sa stiu (este in doliu dupa buni) dar am dus-o la magazin, si am fortat-o sa-si cumpere ceva mai deschis. CA doar se bucura pt mine, nu???
Despre ingerasii micuti: eu am o nepoata, si as fi vrut sa fie in alb (vine cu cosuletzul cu flori), dar cumnata-mea a imbracat-o in albastru deschis.. na.. e bine si asa..
DAr o sa va aduc poze :)
PaPa, si spor la visat
dilaural spune:
Sunt suparata... nu pot sa vad site-ul de la Dinasty ca n-am Macromedia Flash Player... stie cineva unde mai pot vedea pe net costumele de la Dinasty???
Pupi
Dilaural
pyssy spune:
Stai linistita ca nu pierzi nimic .. am intrat eu acum si nu are decat 2 fotografii pt ceremonie , una este bust si cealalta este cu un costum clasic
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by tucike
E semn de bogatie ploaia? Hm.. SI la nunta parintilor mei a poluat.. si nu prea se arata :))
Poate fi si bogatie....sufleteasca! M-am exprimat eu gresit, scuze... Ploaia inseamna trainicie in casnicie .
Distractzie frumoasa!!! (te invidiez, sa stii!!! ca io mai am de asteptat 2 luni!!)
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.