Miresele anului 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Vad ca de bombonele nu vreti sa-mi spuneti nimic
Apropo de pasaport - o prietena de a mea a plecat dupa nunta cu pasaportul pe care-l avea cu numele de fata si nu a avut nici un fel de problema.
Eu tot asa voi pleca - pentru ca eliberarea unui nou pasaport dureaza 3 saptamini, iar eu plec dupa trei zile.
Pe de alta parte pina nu iti schimbi buletinul, nu poti sa-ti schimbi pasaportul sau permisul, ca doar pe baza buletinului se elibereaza toate celelalte acte. Eu nu sunt dispusa sa astept doua luni ca sa plec in luna de miere.
Nu sunt de specialitate, dar pot sa va spun ca am calatorit prin mai multe tari - si nimeni niciodata nu mi-a cerut buletinul (nu ca l-as fi luat cu mine), in afara granitelor tarii singurul document cu care te legitimezi este pasaportul.
Pupici la fete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pyssy spune:
roxigeo ia un si nu mai plange .. ce vrei sa sti despre bombonele?
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
ellamiss spune:
Si-a facut cineva rezervari in Grecia?Noi vrem sa mergem in insula Corfu, cam prin septembrie dar nu stim ce preturi sunt.Sau daca stiti vreun site cu agentii de voiaj.mersi mult
photos.yahoo.com/ellamiss2000
ralucah spune:
Mergi linistita cu pasaportul. Astea sunt false probleme, sau daca vrei...hai sa ne mai facem o problema ca ne plictisim
In afara granitelor nimeni nu se legitimeaza cu CI sau BI deoarece nu au nici o valoare ....doar cu Pasaportul. care pasaport poate fi folosit bine mersi in termenul dat de lege. Nu are nimeni treaba sa te verifice daca te -ai maritat cu doua sapt in urma sau nu. (da vezi sa nu fiti prea pupaciosi :)))))
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Steluta spune:
Si eu stiam ca ai 15 zile la dispozitie pentru a-ti schimba actele. Iar la granita, este suficient sa le arati certificatul de casatorie, caci acolo scrie foarte clar numele care il ai si pe pasaport.
Oricum pentru a-ti schimba pasaportul trebuie sa ai deja cartea de identitate pe numele nou. Chiar si depuse in regim de urgenta nu le poti face mai repede de o saptamana si jumatate. Iti trece tot cheful de "luna de miere"!!! Eu ma indoiesc ca poti avea probleme la granita.
Acum in alta ordine de idei, vreau sa va intreb ceva legat de domnisoara de onoare. As fi vrut ca la nunta mea, domnisoara de onoare sa fie o nepoata care este clasa a VI-a. Nepotul "sotului" este de aceeasi varsta. Astfel ca ei ar arata bine impreuna.
Cat despre partea in care nasa trebuie sa puna voalul miresei pe capul domnisoarei, am auzit ca i se poate pune si unei alte domnisoare, caci prin aceasta incerci sa-i schimbi norocul, sa-si gaseasca "jumatatea".
Voi ce stiti chiar trebuie ca domnisoara de onoare sa aiba minim "varsta majoratului"???
Sa fiti iubite!
Steluta.
dilaural spune:
quote:
Originally posted by ellamiss
Si-a facut cineva rezervari in Grecia?Noi vrem sa mergem in insula Corfu, cam prin septembrie dar nu stim ce preturi sunt.Sau daca stiti vreun site cu agentii de voiaj.mersi mult
Incearca la agentia Kusadasi www.kusadasi.ro. Au oferte foarte bune pt Turcia si Grecia!
Eu tocami sunt in negocieri pt Turcia!
Bafta!
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by ellamiss
si eu vreau sa merg in grecia in luna de miere,in octombrie
am cautat agentii dar peste tot mi s-a spus sa revin spre sfarsitul verii, atunci vor avea ofertele pt toamna
mai asteptam
![](pupic.gif)
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
simonam_78 spune:
quote:
Fetele de unde sa iau si eu bomboane pentru marturii
Da` pentru primarie - de care???
Eu am vazut la Cora bomboane varsate in forma de migdale de culare alba care ar merge f. bine pt. marturii, iar la primarie eu m-am gandit sa dau doar sampanie.
Poate sa-mi spuna si mie cineva daca a cumparat cercuri de tull de la Gesica si daca sunt frumoase? Dar prin alte magazine exista? Ar fi mai simplu sa cumpar decat sa comand...
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Cat despre partea in care nasa trebuie sa puna voalul miresei pe capul domnisoarei, am auzit ca i se poate pune si unei alte domnisoare, caci prin aceasta incerci sa-i schimbi norocul, sa-si gaseasca "jumatatea".
Eu stiam ca voalul se pune fetei care a prins buchetul...
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
tucike spune:
In legatura cu bomboanele pt marturii: incearca alune si stafide si piersici glazurate (Fiesta). Sunt FOARTE bune, si ieftine (12 mii pungutza, si in fiecare sunt 65 de bomboane).
Eu o sa am buchet cu 21 lalele albe , Imi iese cu 1,2 millioane. Mi le calculeaza cu 30 mii firul +verdeatza + suport si buretel.
Aranjamentele le fac din cale (sunt mai rezistente decat lalelele - mama cate "lele"), care sunt iarasi la 30 mii firul. sunt Mini-cale, si sunt inchise - calele mari si deschise nu-mi plac. Astfel aranjamentele imi ies in jur de 900 mii bucata (sunt 17 cale). Pe masina mi-l face mai plat, sa nu se strice. Pe tort iarasi lalele albe
Da, sunt obsedata de lalele.
Olguttza, trainicie in casatorie vreau si eu :) asa ca las sa ploua :))