Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)
Raspunsuri - Pagina 9
BDana spune:
Buna dimineata.
Fetelor cu bbei de 4 luni voi cand ridicati spatarulla carut la prima treapta? Pe mine ma bate gandul sa il ridic ca poate asa mai vede imprejurimile, isi satisface curiozitatile si sta mai cuminte in carut. Sa le fie de bine bbeilor care s-au crestinat.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
adana spune:
Buna dimineata mamici si bebici
CUm a fost la botez,cele care a-ti avut botezul??
Noi sintem bine,nu prea am fost pe acasa,am fost la nasii lui Sebastian si i-am ajutat la gradina,mai mult sotul ca eu eram pe la bucatarie si cu Sebastian.In rest toate bune pe la noi
Din august cred ca voi incepe scoala,sa dau diferente pt liceu,dar mi se rupe sufletul cind stiu ca il voi lasa pe Sebastian cu taica-sau.Sper numai sa fie cuminte si sa doarma ca sa se poata si sotul odihnii.Initial am vrut sa invat juma de norma cum ar venii,dar am facut consiliu de familie si am convenit sa invat toata norma sa nu o mai lalai.Sper ca ma voi descurca,nu am multe materii de invatat,suedeza,engleza,matematica si stiintele naturii,astea sint materiile de care am nevoie ca sa pot invata la universitate.
Eu m-am vopsit in timpul sarcinii de 2 ori si a prins vopseaua si Sebastian nu a patit nimic.Acum ma dau cu un fel de shampon colorant de la Palette adus din ro,stau cam o ora jumate si prinde foarte bine culoarea.Eu sint jumate carunte si trebuie sa ma dau macar o data pe luna cu tonik colorant,ca altfel nu m-as vopsii
Am vb ieri cu tata la telefon si mi s-a facut un dor de casa si de toate,nu i-am mai vazut de 2 ani jumate,nu mai am rabdare pina in iulie,cind pleccam in ro
Alina Maria spune:
Buna dimineata , noi ne-am trezit astazi de la 6:00 si zau ca n-a mai vrut sa doarma . Sunt rupta de oboseala ca vineri si sambata am lucrat , e un servici frumos insa sa stai toata ziua in opicioare in aerul de afara e obositor . a fost cald si soare astfel incat m-am bronzat la fata , acum am o culoare f. frumoasa .
Mandy a stat f. cuminte cu taticul ei , a dormit mult , a mancat bine si au facut o gramada de treaba in gradina . Plus ca au si gatit . Sunt f. mandra de sotul meu , ma ajuta enorm , chiar facuse si curat in casa . Dar sa nu-l mai laud atata ca poate il deochi .
Cat priveste cosurile cred ca este doar ceva hormonal , eu una em tenul mai curat ca niciodata , o masca si o crema buna face f. mult.
Adana ma bucur pt. tine ca mergi in Ro. eu una nu mai merg , am decis sa mergem in Spania ca e mai usor .
Astazi sigur va mai scriu si am sa citesc si toate mesajele ca nu am apucat sa citesc decat cateva de la urma .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Alina Maria spune:
Am schimbat iarasi semnatura caci am crescut .
Am vazut ca nu a fost vizitat sit-ul nostru , si stiu fiindca undeva sus dreapta pe ecran este un patratel cu un v rosu si daca apasati acolo vedeti cine a vizitat site-ul si va vedeti si pe voi trecuti . Este si un grafic care arata fiecare zi cu vizitatorii lui .,
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani
Alina Maria spune:
Astazi cineva din Suedia ne-a vizitat
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani
Leta spune:
Alina Maria, tocmai m-am uitat eu la albumul tau. Sa va traiasca frumoasa si sa aveti parte doar de bucurii din partea ei.
Fetelor, ce sa fac, sa ii dau calciu lui bb asa, de capul meu? Va reamintesc ca joi i-a facut dr. injectie cu Vitamina D (are o vinataie pe fundulet de la intepatura ), dar nu mi-a zis sa ii dau si calciu.
Oare daca ii dau si nu are nevoie, ii dauneaza? Pe de alta parte stiu ca asa se procedeaza - administrarea vitaminei D injectabil trebuie insotita de administrare de calciu...
Leta si un bebe
POZE NOI
Want my life back...
amo2004 spune:
Alina Maria, v-am vazut si noi, sunteti tare frumusele.
Sa-l tina naravul pe taticul harnic, bravo lui!!
Noi voiam sa iesim azi in oras la un mic si-o bere (este ceva festival al berii), dar vremea face figuri, se pregateste de ploaie, asa ca mai asteptam.
O duminica placuta tuturor.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
Ana Maria, felicitari pentru botez! asteptam poze si amanunte.
Alina_Maria, eu m-am uitat recent pe pozele tale, nu se vede? chiar joi sau vineri, imediat dupa ce ai zis tu de modificari. Dar pune si tu mai multe poze!!
Si eu m-am vopsit in timpul sarcinii, cu vopsea fara amoniac. NU am fire albe, dar asa l-am obisnuit (vopsea ton pe ton), si pentru a-l reimprospata trebuie sa ii dau putina nuanta :-) cam la 2luni.
Cu treapta de carut, si eu sint interesata. Acum depinde si cit de inclinata este, la mine nu prea e sus si i-o mai ridic cite putin..
Seamana cu cosuletele de masina si m-am gindit ca e cam acelasi lucru.
Noi am dormit azi mult. Rebecca s-a trezit la 7 si a papat, am pus-o in patutz cu caruselul ei cel nou si a vorbit acolo cu ratzustele pina a adormit la loc...pina la ora 11. Si noi cu eParca a stiut si ea ca e duminica. In rest, eu mai devreme de ora 1 nu ma culc, oricit as vrea...voi reusiti?
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
crinuta spune:
Noi i-am ridicat deja spatarul. Sotul mi-a spus ca este ok, si daca spune el, il cred, ca doar este medic.
Ia ganditi-va ce forma are scoica, iar eu in scoica il tin din a doua luna. Atata vreme cat spatele e sprijinit, el nu face nici un efort, deci e ok.
Noi am fost ieri in Herastrau si i-am ridicat spatarul la cea mai inalta pozitie.
Crinuta si Rayan
gabi.i spune:
Si eu cred ca la 4 luni este OK cu ridicatul spatarului la carut la prima treapta.
Ana Maria ma bucur ca la voi afost bine la botez .Asteptam poze .
Alina Maria eu ti-am vazut site-ul chiar dupa ce ai modificat prima pagina si chiar de doua ori pt ca i l-am aratat si sotului si lui i-a placut.
Erica ce cutremur habar nu am .Nici nu am simtit dar nici nu ne-am uitat la stiri sa auzim ceva .
Leta mai intai intreaba doctorul nu cred ca este bine sa ii dai daca nu are nevoie.
Crinuta normal mai pai voi sunteti mari draga sau ma rog asa v-am vazut eu in poze .
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE