Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Felicitari Erica ai muncit dar ai reusit

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Gata, m-am intors de la ortoped si se pare ca mai am de muncit cu gimnastica si de pus atelele. Doamne-ajuta sa se rezolve odata!

Fetelor, am asa o stare nashpa! Cand am iesit noi cu Ruxi din Sala de primire Urgente, a intrat un baietel de vreo 8-10 ani cu capul spart si plin de sange atat el, cat si parintii lui. Mie mi s-au inmuiat picioarele cand l-am vazut, a trebuit sa ne oprim sa stau jos. Doamne fereste sa pateasca vreunul dintre ai mei asa ceva ca eu mor langa el. Cred ca as putea face orice meserie din lume, numa` medicina - NU.

Lavinia am inteles ca alaptezi si ti-ai vopsit parul- ti-a prins vopseaua sau te-ai dat cu nuantator?

Cam slaba prezenta pe-aici, azi... Maine plec si eu din Buc, ca nu-l mai suport...

O seara frumoasa sa aveti!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

si eu am vrut sa vopsesc parul si alaptez, si cica nu e bine,,,dar vopseaua cica se prinde.........:)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

M-am vopsit cu vopsea,nu cu nuantator,a prins dar de unde stiti ca nu e bine?M-am vopsit si cand eram gravida in luna a patra si in luna a 8-a.Si de ce nu e bine?Se duce in lapte?Si coloreaza laptele???hahaha..scuze de gluma dar nu m-am putut abtine!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

M-am vopsit cu vopsea,nu cu nuantator,a prins dar de unde stiti ca nu e bine?M-am vopsit si cand eram gravida in luna a patra si in luna a 8-a.Si de ce nu e bine?Se duce in lapte?Si coloreaza laptele???hahaha..scuze de gluma dar nu m-am putut abtine!
Parerea mea e sa aveti grija de voi,sa va faceti frumoase caci va mai relaxati,va simtiti mai bine si bebe va fi mai fericit cu o mamica tanara si ingrijita...de tati nu mai zic...mie cel putin imi face bine o vizita la coafor(ce e drept a doua decand am nascut,prima fiind pentru botez),mai compenseaza un pic hidosenia pe care mi-o dau atatea kilograme in plus.De altfel cred ca devin obsedata de acuma de grasimile mele.
Va pupicesc!

Mergi la inceput

nush cum am reusit sa trimit de doua ori acelasi lucru!pacat ca fii-mea e prea mica sa dau vina pe ea...si toata lumea doarme ...asa ca eu trebuie sa fi fost!Noapte buna mamici de pitici!(ma simt poeta,nu alta!)

Mergi la inceput

Neatza,
Se pare ca io-s prima care ma trezesc duminica la ora asta.
Sunt suparata rau... Nu stiu daca mai plec. M-a sunat mama de dim si o duce pe bunica-mea la spital... Astept vesti de la ea. Offf!

Lavinia eu stiam ca nu`s ce din vopsea trece in lapte (dar nu culoarea, cu siguranta). In timpul sarcinilor am evitat sa ma vopsesc, iar in timpul alaptarii - pe langa faptul ca auzisem de la coafeza mea ca nu prea prinde vopseaua - am citit mai demult ca nu-i bine nici pt bebe. Si eu am chef sa ma vopsesc, inainte ma vopseam la o luna, iar acum duc dorul de schimbare. Cu obsesia privind kg, suntem surori, am tot atatea kg si d-abia astept sa le dau jos!

Adjadyn, bine ai venit!

Mergi la inceput

Voi ati simtit cutremurul de ieri dimineata?
Noi nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Multumim pentru urari!! Am facut botezul a fost bine, bebe relativ cuminte. Mai scriem dupa ce punem poze. Azi ne pregatim de baita de dupa botez.

Eu m-am vopsit, dar nu a prins prea bine (alaptez).

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, eu de la 5 sunt in picioare. Rayan se trezeste de obicei intre 6:30-7:30, insa azi s-a trezit la 5.

Eu nu am simtit cutremurul. Voi l-ati simtit?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput