Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)
Raspunsuri - Pagina 7
andrutza spune:
Ana Maria, a citit ca si tu ai bebe mic ca al meu, ca si Gurita are acum aproape 4 luni si cantareste 6,1 kg. E insa super agitata, da din manute si din picioruse, ca de mancat mananca bine, de doua ori pe zi sigur termina 200ml, si in rest numai peste 150ml - in total de 5 ori pe zi. Se pare insa ca introducerea sucului ii mai stopeaza din crestere initial, si avand in vedere ca de la 4 luni, adica de saptamana viitoare, ii introduc si cerealele, nu imi fac probleme.
Leta, am si eu o prietena in parc care are bebe mare ca Deea, si pur si simplu doctorita i-a spus sa nu ii dea biscuiti, ci doar pulpa de fruct, si sa insiste cu supita de legume. Cereale i-a spus sa ii dea, si ii da o masa pe zi. Acum nici nu mai stii ce sa faci, unii spun sa nu diversifici pana la 6 luni, altii ca daca nu suge de la san sa ii diversifici devreme etc. Eu una sunt intr-o ceata totala si m-am hotarat sa fac cum zice doctorita de familie, ca altfel imi iau campii.
Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg
lavinia345 spune:
Salutare!Vad ca se discuta doar de botez si de soacre...eu o sa fiu off topic caci soacra nu mai am(si oricum nu mi-a facut probleme nicioadata ba chiar eu am avut grija de ea) si botezul eu l-am facut pe 12 martiecand avea fata aproape 2 luni.
Ce vroiam sa zic...ca ieri dupa-amiaza am fost la o farmacie din apropiere sa-i fac fetei gauro pentru cercelusi.Si nu au folosit anestezic ca nu trebuie,ca nu doare,ca nu o sa planga...si mititica a plans cu lacrimi ise innodau lacrimile in barbita,dupa prima gaura a fost cum a fost dar dupa a doua nu m-am mai putut abtine si am plans si eu
am fugit repede in masina cu ea si da-i si plangi!Si eu si ea cu lacrimi mari mari.Ea s-a potoloit repede in 5 minute doarmea dar eu chiar am avut un soc...m-am simtit o idioata fara minte si sentimente sa fac fata sa planga,sa-i provoc durere ca am vrut eu cercei.Ideea e ca daca nu o faceam acum nu stiu cand mai aveam inima s-o fac,plus ca asa o sa uite trauma.Mie mi-a facut bunica gauri pt cercei cand aveam 6-7 ani si nu o sa uit niciodata,mi-a frecat lobul urechii cu sare si apoi cu acul incins in foc,toata operatiunea petrecandu-se sub ochii mei...ma tinea in brate o vecina si dupa prima gaura am reusit sa fug in gradina si pentru a doua gaura m-au prins a doua zi,au reusit sa ma ademeneasca cu dulciuri,promisiuni,minciuni.Apoi pana pe la varsta liceului nu am putut purta cercei caci imi cocea urechea.La aur,argint degeaba.
Ma rog acum ma uit la fetitza mea cat e de scumpa cu cercelusi...si cand imi amintesc plansul ei ma simt vinovata.Bine ca nu o mai doare.Multumesc lui Dumnezeu ca am fata sanatoasa caci nu stiu daca rezistam sa o vad prin spitale cu ace si injectii si perfuzii si altele.Eu am plans la gauri pentru cercei...oi fi eu asa de sensibiloasa?Ati mai auzit mame sa planga odata cu copilul???
O alta problema a mea sunt kilogramele in plus.De aproape 2 luni nu am mai dat jos nici un kg ma mentin la 78(!!!!) desi nu mananc gras,prajit,fara dulciuri...si imi ies tot felul de cosuri pe fata mai rau ca la pubertate.Ma gandesc ca ori ficatul meu are o problema ori hormonii mei au luat-o razna(si inainte isi faceau de cap...).Voua vi s-a intamplat?Abia astept sa termin cu alaptatul si sa ma apuc de dieta drastica,oricum vine vara si o sa mai slabesc un pic din lipsa de pofta de mancare+inot,plaja.Pana una alta sotul mi-a facut programare la o sala de gimnastica si marti voi avea prima sedinta de 1h si jumatate.Sa vad cum o sa fie,sigur imi va fi greu la inceput,daca fata o sa stea cumintica acasa cu sotul si menajera...caci am fost saptamana asta sa-mi vopsesc parul si mititica a cam plans au trebuit s-o plimbe cu masina sa o potoleasca(ii place enorm in masina,daca nu adoarme atunci se uita pe fereastra ca un om mare).Daca nu e chip cu ea cat ma duc la sala dupa-amiaza atunci voi schimba pentru dimineata caci ea doarme bine de la 11-1 acum doarme de la 10 si e ceasul 1.47!!!
Mai vroiam sa va intreb ceva mai intim asa dar daca suntem intre fete sper ca e ok....cand trebuie sa ne vina menstruatia...presupun ca cele care nu mai alapteaza nu mai au aceasta problema.Tot incerc sa gasesc un rost cosurilor mele,punctelor negre ce apar ca niciodata,in fiecare zi tot mai multe,tenul meu e foarte gras si incarcat,desi am fost la cosmetica pentru un tratament..dar dupa doua zile nici nu se cunostea.Nu mai slabesc deloc oricat m-as chinui,cosuri imi apar si ma gandesc ca o fi de la mizeria care se cumuleaza si corpul meu nu are cum s-o elimine...ori de la hormoni,ori de la ficat?
M-am lungit la greu...pupici si week-end placut!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
gabi.i spune:
Lavinia si eu aveam aceleasi probleme cu tenul desi sunt dupa a doua nastere dar am descoperit Pure Zone de la Loreal si vad ca acum am cam scapat.Cu gaurile la urechiuse esti mic copil eu i-am facut Rebecai pe la trei luni , am plans si acolo si pe drum pana acasa si nici nu am putut manca toata ziua aceea dupa care vreo doua zile mi-a fost rau probabil pt ca alaptam si in ziua aceea nu am putut manca ,asa ca am suferit amandoua de nici nu vreau sa-mi amintesc.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
PatriciaArdeleanu spune:
Lavinia, bine ca ai scapat cu gaurile acum si nu o sa fii nevoita sa i le faci la o virsta mai mare. eu, pentru a evita asta, am rugat inca din maternitate sa i le faca in ziua externarii, cind a facut si un vaccin, si o analiza...si, o intepatura in plus nu mai conta, plus ca nu o vedeam eu.
Mie mi-a venit exact la 3 luni, dar nu mai alaptez.
cit despre cosuri, cred ca este o furtuna hormonala. Se va potoli.
Mai ales ca spui ca maninci cit mai usor, etc.
vezi totusi, daca nu trece in timp, sa nu fie de alta natura, sa nu ai vreo infectie in organism. eu de felul meu nu am avut probleme cu tenul, insa am avut o perioada (inaintea unei apendicite acute care a fost la un pas de peritonita), si toata infectia refula in cosuri pline cu puroi! nu cred ca e cazul si la tine, am vrut doar sa spun ca orice batalie in corpul nostru se reflecta la suprafata.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
V. Erica spune:
Patricia, multumim pt laude. br / Gabi o sa incerc. Merci. br / br / Fetelor, noi acum mergem la ortoped. Tineti-mi pumnii sa constate ca a progresaT printesa mea si ca nu m-am muncit degeaba sa-i fac gimnastica zilnic... br / Va pupacim, br / br / a href= http://photos.yahoo.com/danamilea71 target= _blank http://photos.yahoo.com/danamilea71 /a POZE NOI
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71
V. Erica spune:
Evrika!!!!!!!
Sper sa intelegeti ce-am scris mai sus.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
[url="http://photos.yahoo.com/danamilea71"POZE
V. Erica spune:
Mai am putin si umplu singura 10 pagini!!!
Ambitie de Capricorn...
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.20POZE
crinuta spune:
Mona, asa e. Are o sofa superba, si eu as vrea la fel, insa au cumparat-o din Turcia.
Rayan seamana cu mine, insa si cu sotul.
Crinuta si Rayan