Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)
Raspunsuri - Pagina 10
lavinia345 spune:
Neatza!Si eu i-am ridicat spatarul la carucior pe la 2 luni,nu am tinut-o mult asa si din cand in cand il mai ridic cand mai caraie si e cu noi in bucatarie vrea sa ne vada ca daca nu se supara tare.Si de vreo saptamana o mai pun in fundulet in carut,deci spatarul ridicat la ultima treapta.Asa vede mai bine jucariile se joaca cam 10 minute dupa care gata la orizontala,mai face scandal dar asta e.Acum face cacutza pe muzica de Brahms...In timpul sarcinii ziceam ca m-am vopsit de doua ori dar am intrebat medicul inainte si mi-a dat unda verde.De vedetele noastre autohtone gravide si cochete ce mai ziceti?Mihaela Radulescu nu era vopsita in timpul sarcinii?Andreea Esca?Raluca Moianu?
Eu nu reusesc sa pun pictures pe net din cauza conexiunii tare proaste de care benefeciez...as fi vrut sa va arat mandretea mea de fata.
Va pupicesc si va doresc o duminica minunata alaturi de cei dragi!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
eliy spune:
buna mamici.eu inca nu am ridicat mai sus sparatulla la carut ,mi-e frica sa nu pateasca ceva la coloana.poate mai tarziu,o sa incerc ,acum nu,desi can o duc in marsupiu tare ii place sa se uite in imprejurimi,sa vedeti cum ii fug ochisorii.
noi suntem sanatoase,radem toata ziua,gangurim,ne bagam manutele in gura pana aproape ca vomitam.de o vreme isi i-a suseta singura si daca nu nimireste sa o bage in gurita cum trebuie ceea ce e mai mereu face"iooiii".
imi pare tare rau ptr mamicile care au probleme cu bebelusii,vreu sa stiti ca noi suntem alaturi de voi si va dorim numai sanatate si bucurii.
la multi ani micutilor nascuti astazi si mamicilor nascute luna asta.
Shobo spune:
adita, eu cred ca produsele Euro Vita or fi ff bune, insa pt. colici nu mai cred in nimik... Medicina n-a descoperit inca NIMiK minune! si stiu ca nu trec colicii IMEDIAT la 3 luni, insa pt majoritatea pe acolo se intimpla!!!
la mine cu bebe e o alta treaba: el nu are colici obijnuiti, care sa-l faca sa plinga intre mese, ci nu suge frumos la sin, acolo plinge de durere dupa ce suge bine cam 5-6 min maxim. si asta vom vedea cum mai trece. tare mult mi-asn dori un concultant in alaptare ca in SUA. ce misto acolo, nu ai frica ca-ti fura din mashina nimik... lasi masina cu ce vrei de ale lui bebe in ea... carutz, port bebe, scaun masina s.a. si nu urci cu ele sus si cu bebe totodata de iti cad miinile... si asta cam in fiecare zi, caci eu merg in parc cu masina, ca pe aici nu e nici unul ... si chinul e enorm!
ai trotuare cu locuri speciale pt coborit/urcat carutzul... era MARFA acolo pt bebe! prietenii noastrii de acolo nu aveau nici o pb asta vara cu bebe! Dar hai sa nu ma ambalez prea tare cu nervii in leg cu tzara asta
anamaria, felicitari pt botez! corneliaa , la fel! sa va traiasca micutzii si sa fie mai linistiti de acum! Doamne ajuta!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
crinuta spune:
quote:
Originally posted by eliy
buna mamici.eu inca nu am ridicat mai sus sparatulla la carut ,mi-e frica sa nu pateasca ceva la coloana.poate mai tarziu,o sa incerc ,acum nu,desi can o duc in marsupiu tare ii place sa se uite in imprejurimi,sa vedeti cum ii fug ochisorii.
noi suntem sanatoase,radem toata ziua,gangurim,ne bagam manutele in gura pana aproape ca vomitam.de o vreme isi i-a suseta singura si daca nu nimireste sa o bage in gurita cum trebuie ceea ce e mai mereu face"iooiii".
imi pare tare rau ptr mamicile care au probleme cu bebelusii,vreu sa stiti ca noi suntem alaturi de voi si va dorim numai sanatate si bucurii.
la multi ani micutilor nascuti astazi si mamicilor nascute luna asta.
Poti sa ridici ca nu are nimic. Mie marsupiul mi se pare mult mai periculos. Eu l-am pus de foarte putine ori in marsupiu, pe cand in scaunul de masina sta de vreo 4 luni so totul e ok.
Ii poti ridica linistita spatarul, nu se intampla nimic.
Crinuta si Rayan
adita spune:
Alina Maria, si eu am vazut site-ul chiar din ziua in care ne-ai anuntat ca ai facut modificari.
si eu am ridicat spatarul caruciorului la prima treapta, de multe ori iesim la plimbare cu un carut sport, care are spatarul inclinat si pare sa stea foarte bine
Shobo,eu las scaunul de masina in masina, asta mi-ar lipsi, sa ma plimb in fiecare zi si cu scaunul in brate
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Witchie spune:
Crinuta, ditamai flacaul ai:)) frumusel foc sa-ti traiasca!
Pentru copilasii botezati ieri si azi: Sa aveti un inger bun:)
Drag,
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti
Shobo spune:
Anda, m-ai facut sa pling... zau ca si eu ma speriam daca mi l-ar fi pus pe jos, insa in biserica unde l-am botezat nu am vazut acest obicei, si si Codrin a fost botezat impreuna cu inca un baietzel si 2 fetitze, deci erau 4 in total... eu stiam ca vor fi toti la un loc caci asa se face, toti copiii deodata, si da, din lipsa de timp cred.. .comoditate!!!
e adev. ca ne-am dori toti sa avem intimitate, insa la botez se pare ca nu prea se poate, cel putin in Buc. al meu a fost primul in cristelnitza, desi dupa ce s-a terminat am auzit ca de fapt inaintea lor fusese botezat un copil al carei nasha era o politiciana, nu ii mai stiu numele acum... si deh, nu se putea sa fie la un loc cu gloata, si au tinut botezul inaintea celor 4... ma rog... fitze si fitze.
nu am inteles ce e cu acel site? e un site pe care scrii tu? e al tau? sau cum?
oricum ai talent narativ, ce mai!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
cocolino spune:
buna fetelor,
v-am gasit destul de greu ce-i drept..
Ce mai faceti??? Eu am niste cearcane ...pana la brau
Coca si dragalasa Teodorahttp://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
hey,nu e nimeni p-aici?
Coca si dragalasa Teodora (4 luni si 2 saptamani) http://community.webshots.com/user/cocolino131