Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Anda, te inteleg in legatura cu botezul. Pacat ca se tine prea mult la traditie si se neglijeaza esenta.
Ai un mare talent de narator, iti citesc cu o deosebita placere povestirile.
Da chiar, ce e cu acel site?
Sa stii ca citind despre Irina ( care, by the way, e o frumusica, asa cum spune bunica Gabi), aveam impresia ca citesc despre Rayan.
Asa face si printul meu in multe privinte. Cand iesim afara, e prapad. Nu suporta sa il imbrac, nu suporta caciula, nimic, nimic.
A devenit un rasfatat de nu se poate. Vrea numai cu noi, numai in brate, ziua aproape ca nu mai doarme, si daca da, numai in brate.
Daca indraznim cumva sa il punem in patut, desi a adormit, intr-o secunda incepe circul.
Saracul tati, l-am lasat mai mult pe el zilele astea sa il adoarma, ca altfel nu mai mancam nimic, iar casa ar arata ingrozitor.
Sa nu mai spun ca avut vreo 2 saptamani in care nu vroia sa manance decat daca il adormeam inainte, sau, daca mergeam cu el tinandu-l cu o mana in timp ce il hraneam cu cealalta. A fost dezastru. Cand ii dadeam biberinul facea de zici ca ii dadeam cine stie ce, parca avea fier incins in gura. Ajunsesem sa imi fie frica de urmatoara masa.
Noroc cu sotul, care este un monument de rabdare. Nu stiu de unde are atata rabdare, insa, eu mai am mult de invatat de la el.
Revenind la rasfat, cand ma gandesc ca am incercat sa nu il luam in brate de cate ori plange, sa il mai ignoram daca nu plange tare, si totusi este foarte rasfatat. Pot insa sa ma supar pe el cand ii vad fetisoara aceea scumpa?
E de ajuns sa se uite la mine cu ochisorii lui mirati, e de ajuns sa imi zambeasca, ca m-a topit.
Anda,e inteleg cat de mult o iubesti pe Irina. Eu cred ca oricat am incerca sa explicam sentimentul, nu am reusi. Niciodata nu as fi crezut ca se poate simti asa ceva.
Nu stiu cum a fost la voi, insa, la mine aceste sentimente s-au conturat clar dupa ce am nascut. A fost de ajuns sa il vad, si am simtit cea mai mare fericire din viata mea.
Coco, bine ai revenit. Unde sunt pozele cu printesa ta?
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Coca, si eu sunt franta. In viata mea nu am fost mai obosita.
Crinuta si Rayan
http://community.webshots.com/user/rayan22100
crinuta spune:
Am uitat sa va spun ca domnul meu s-a intors azi de pe spate pe burta. Bine, ieri l-am gasit intors pe o parte, insa azi era lka marginea patului, pe burta, cu mana atarnand intre zabrele.
Ce sa fac,sa ii pun iar aparatorile? Eu le-am scos, mai ales ca fiind in pat il vad bine din patul meu fara sa ma ridic.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
COCO, bine ai revenit. ai reusit sa iti pui internet?
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
Alina Maria spune:
Buna fetelor , va rog sa-miscuzati absenta , si ii cer iertare lui Dumnezeu ca astazi sf. duminica am facut treba insa care nu o putem sa o fac singura si cum ma intalnesc ziua cu sotul doar duminica , am facut-o .
Va multumim pt. atentie va promit ca in aceste zile am sa pun cel putin 20 foto noi .
Mandy se shimba f. mult si creste neasteptat de bine , se vede si la fata ca e mai grasuta . Mananca numai 180 ml. la fiecare masa de 5 ori pe zi .
De dormit doarme bine , gangureste intruna si tipa la ursuletul ei de se inroseste si da sa-l muste . Cand ma apropii de ea casca gura mare de parca ar vrea sa ma manance .E o bombonica si jumatate .
Erica care e treaba cu cutremurul ? spunene si noua mai multe , unde si cat de mare a fost .
Multumesc lui Dumnezeu pt. aceste zile fara de griji .
Crinuta felicitari in privirea primei intorsaturi . Eu una cred ca nu e nevoie de aparatori , pe aici nu am vazut la nimeni .
Coca ce bine te inteleg cu oboseala , bine ai revenit asteptam poze cat mai curand .
Oana tu pe unde esti , ce mai face Seb ?
Erica
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Alina Maria spune:
Gata fetelor am pus 15 poze noi la Mandy 13 may .Sper sa va placa , sunt chiar foarte noi si sunt f. mandra de ele .
Vad ca nu prea e activitate sper sa aveti parte de o seara placuta !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 17 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
PatriciaArdeleanu spune:
Alina, sinteti amindoua tare dragalashe.
Mandy s-a facut frumusika foc.
Ma uit pe pozele astea si constat ca fetele seamana cu tatzii si baietii cu mamele
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
Witchie spune:
Shobo, Crinuta,
Liternetul e un site cultural unde eu scriu de cativa ani. Seria cu Irina e nou-nouta, pana la ea am scris alta serie numita Micile Istorii (sunt cateva foarte haioase, daca aveti vreme si chef sa cititi sunt la capitolul rubrici arhivate). De asemenea m-am ocupat de proiectul de Craciun anul trecut, cand am scris si despre site-ul asta si despre comunitatea "despre copii". Va multumesc frumos pentru aprecierile privind scriitura mea:) Eu din asta traiesc: lucrez la radio (de azi ma intorc la birou) si radioul inseamna in primul rand cuvant scris.
Liternetul nu e site-ul meu, mi-ar placea mie sa fiu in stare sa fac asa ceva de una singura. Am inceput ca autor invitat sa scrie in atelier, dar de 2 ani fac parte din colectivul de redactie. Partea cea mai interesanta despre liternet e ca are carti electronice gratuite - si nu sunt balarii, de obicei se munceste enorm la fiecare din aceste carti si toata munca e benevola.
Primele o mie si una de nopti e o serie despre Irina si nu numai. Intentionam sa postez acolo - si cu acordul vostru, bineinteles - fragmente din ce povestiti aici: emotiile legate de analize gresite, reactiile sotilor si cele ale soacrelor, povesti haioase cu copiii nostri. Insa n-am vrut sa fie interpretata gresit intentia mea, o sa ma mai gandesc. Evident voi folosi publicul liternetului si pentru campaniile umanitare de pe desprecopii, insa mai intai trebuie sa ma asigur ca imi fidelizez cititorii - asa ca mai stau nitel pana sa spun povestea lui Mihaita al lui Felis. Om vedea:)
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti
catiflo spune:
Dragele mele,
Intru pe fuga sa va spun ca noi am avut ieri botezul, puiutul nostru a fost un ingeras, nu a plins decit putin la inceput si apoi la partea cu bagatul in cazan. Dar s-a linistit foarte repede si a molfait suzeta. Si intr-adevar la sfirsitul slujbei popa l-a lasat pe o pernuta in fata altarului, de unde l-au luat nasii. Deci Anda nu te supara, se pare ca exista si asa obicei. A mai fost un botez dupa noi, o fetita, dar apa din cazan a fost schimbata. Si nasa mi-a spus ca a fost apa calda. La restaurant a papat laptic la bibe o gramada si apoi a dormit cea mai mare parte a timpului. Insa azi a urlat toata ziua, n-a dormit si a refuzat sinul asa ca am actionat cu bibe.
Am pus citeva poze aici, in curind punem si de la botez.
Pupici,
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
galaxy spune:
Buna dimineata!!
O zi cam posomorata pe aici, dar o facem noi frumoasa .
Alina Maria, un pupic pentru Mandy de la mine si unul de la Robert, hehe. Eu cred ca totusi Mandy seamna cu amandoi bine. O combinatie buna.
va pupam si va mai scriem,
io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.