Bebelusi de ianuarie-februarie2005(15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Da, da, si noi ne plimbam... mai iesim si pe balcon si ne leganam asa de la stanga la dreapta ca intr-un un vals lent si cantam incet la ureche si zanganim jucarii si facem "bau" si tot soiul de maimute doar doar o uita odorasul de plans.
Irinei ii place radio Romantic:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Sambata asta am avut si noi botezul. Alexandra s-a comportat exemplar si nu a plans aproape deloc. Doar cand a imbracat-o nasa, a marait un pic si asta pentru ca langa ea, pe masuta, mai era o fetita ce urla din toti rarunchii. Altfel, un super-bebe!!!!
Iaca si pozele:

www.ubi.ro/botez/

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

He he... Ubi, fetita ta e grozava cu trandafirasul ala in frunte:) Frumoasa de ea:) Sa-ti traiasca, ma bucur din tot sufletul ca a fost bine.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Ieri Sarah a facut trei lunisoare, La Multi Ani fetita mea scumpa!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu apa plata, nici eu nu o fierb, dar o prietana m-a sfatuit ca ar fi mai bine sa o fierb cateva minute ca asa stie ea tot de la o prietena de a ei, care are bebe, si am zis sa va intreb si pe voi cum procedati.

Si noi mai radicam caruciorul la primul nivel, cam de aproxmativ o saptamana, eu o tin mai toata ziua prin casa in carucior, si o iau cu mine peste tot, ca asa mai pot face si eu cate ceva, dar nu ar sta daca nu as ridica spatarul. Afara nu il l-am radicat pana acum, dar da semne ca nu prea ii mai place la orizontala.

Cornelia, felicitari pentru cele 10 kg date jos! Eu nu stiu cum reusiti voi sa slabiti atat de mult, eu desi sunt la cura de slabire, cam bat pasul pe loc, eu m-am si ingrasat foarte mult, 30kg+10kg(in 4luni inainte de sarcina) deci au fost 40kg si mai am de dat jos 20

Leta, ti-am vazut si eu grasunica scumpa, stai linistita in legatura cu greutatea fetitei, eu am un nepotel care depasise cu mult greutatea unui bebe de 4 luni, parintii stiu ca erau chiar ingrijorati, si acum are 11 luni, si este foarte bine.

Nu am citit nici un mesaj azi... voi citi maine din urma.

Ramona si Sarah (15.02.2005)

Pozici-Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

"neata fetele.

Multumim pentru urari, a fost totul super ok la Botez, nu am plans deloc, mami a fost lanaga mine tot timpul si am vazut-o deci m-am simtit ocrotita, iar procesiunea a fost facuta separat pentru fiecare copil in parte...o sa revin cu poze dupa ce facem nani la pranz...

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ramona, stai linistita ca nici eu nu pot slabi, dar sincer, nici nu imi mai pasa. Cand am asa ingeras, la ce sa imi mai bat capul?
Voi slabi cand voi slabi si gata.

In legatura cu apa plata, eu de vreo 2 saptamani folosesc numai apa plata incalzita cateva secunde.
Imi amintesc ca mai demult am fiert tetinele in apa, si dupa aceea tot gaseam o calcar pe ele, si inca mult, deci sunt absolut sigura ca apa de la robinet contine mult mai mult calcar decat cea plata.
Si la sterilizator se vede. Cand sterilizez cu apa plata, nu se mai depune calcar, in schimb cand sterlizez cu apa de la robinet e jale.

Revenind la pozitia caruciorului, ia ganditi-va in ce pozitie stau bebeii cand sunt la noi in brate! Sunt perfect la orizontala? Nu!
Si unii dintre ei petrec ore in sir in brate. Ia urmariti pozitia si veti vedea ca a sta in scaunel de masina sau in carucior cu spatarul ridicat e mult mai bine decat in brate, deoaroece tot spatele e sprijinit uniform.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Cornelia, felicitari pentru botez.

Mai fetelor, Rayan nu mai vrea decat pe burta acum, el, care inainte nu suporta sa stea pe burta.
Problema e ca acum a invata sa se intoarca pe burta destul de repede, insa, nu se poate inca intoarce inapoi.
Cum incerc sa il pun pe spate plange si in cateva secunde e iar pe burta.
Ma gandesc ca de-abia acum incepe balciul. Tine-te de ei, supravegheaza-i, of, of....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

La multi ani Sarah!
Ramona, noi am facut greseala sa vorbim cu Rayan si in engleza ( asta numai cand suntem impreuna), si stiu ca nu e bine. Cam greu sa se tinem de regula...
http://community.webshots.com/user/rayan22100

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am reusit si eu sa intru. Poze de la botez gasiti aici: http://community.webshots.com/user/preoteasa1972

Sa va povestesc pe scurt despre botez. Noi am reusit sa gasim o biserica unde copilu' a fost botezat singur. Nu prea stiu daca asa se facea in mod normal. Oricum dupa noi am vazut ca urma un alt botez.Cred ca sotu' meu a cerut asa. Iar preotu' a fost super dragutz, nu a vrut nici un ban inainte iar la sfarsit nu an cerut nimic ci a spus sa dea nasu' cat vrea. Nu e o biserica celebra dar pentru noi a insemnat ceva ca acolo ne-am cununat cu ceva vreme in urma. Oricum, ca si la nunta am fost super incantati de biserica si de prestatia preotilor (punctuali si organizati).

Copilu' dupa cum spuneam acum cateva zile a fost relativ cuminte, in sensul ca s-a cam matzait pentru ca lui ii place sa-l tii in brate dar sa mergi cu el nu stai pe loc, ceea ce nu se prea putea la botez. Oricum nu a plans, facea intr-una vocalize nemultumit de monotonia pozitiei. Cu toate ca nasa s-a tot chinuit sa-l legene dar nu era chiar cu ce e el invatat. La baitza in cazan a plans dar destul de putzin. In orice caz dezbracat pe masa a fost super incantat incat si preotul i-a zis ca e tare vesel. Lui ii place in pielea goala la nebunie..

Una peste alta a fost o zi frumoasa, am primit multe cadouri frumoasse si ne-a bucurat sa ne intalnim prietenii, pe unii nemaivazandu-i de ceva vreme. la biserica au fost si multi copilasi si a iesit tare bine.

La restaurant am mers fara bebe care a ramas cu mama acasa, iar eu l-am alaptat cand l-am dus acasa si am mers o singura data sa-l alaptez ( a dormit 4 ore dupa botez).

Apropo de spatarul de la carutz, eu l-am ridicat la pozitia ceea intermediara de la 4 luni. Tarziu, fata de necesitatile copilului dar m-am temut penbtru coloana lui vertebrala. pana la urma m-am decis sa-l ridic pentru ca Victor de la 4 luni sta bine in funduletz si chiar nu mai vrea sa stea decat asa. iara afara cu spatarul culcat era o tragedie, il luam in brate si impingeam de carutz. Cam dificil...

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ubi, felicitari pentru botez. foarte dragalasa este fetitza si mi-a placut f mult bentitza cu trandafir.

ana-maria, nu se deschide linkul...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput