Mamici de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

NewMami- multumesc frumos iti doresc si eu o nastere cat mai usoara.
Sincer nu cred ca o duc prea mult mi se contracta burta prea des iar deocamdata cand am dureri imi trece de la nospa.
Ma duc la control miercuri sa vedem.
Dupa UM suntem aproape eu in 30.08 iar tu dupa listuta 01.09.
Om vedea...
36+

Mercedes, stai linistita ca si eu am probleme cu contractiile si le simt mai ales noaptea, ca ziua sunt f. activa si n-am timp de ele. Cred ca este ceva normal ptr. cele 36+ saptamani. Incearca si corpul nostru sa se pregateasca ptr. nastere, eu asa cred. Eu merg la doctor din nou joi si sper sa nasc asa cum mi-a spus ultima data dupa 1 iunie. Nu as vrea mai repede, dar nici sa ma intind prea mult dupa ca nu mai am rabdare. Vineri, pe 20 imi vin socrii si sper sa ajungem la aeroport dupa ei si sa nu fiu in maternitate, plus ca ar fi bine sa mai avem cel putin o saptamana fara bebe sa ne obisnuim cat de cat cu ei in casa. In ce priveste dormitul noaptea nici nu vreau sa ma mai gandesc, daca prind in total 3-4 ore de somn. Poti sa-ti dai seama si dupa orele la care postez mesaje pe forum. Dar asta cu dormitul noaptea nu mai putem sa ne plangem de acum incolo, ca dupa ce vin piticutii nu mai prindem nici atat.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim76 spune:

chiar asa newmami, macar ziua mai poti sa rupi ceva somn? ca eu incerc tot felul de scenarii in timpul zilei, fac intuneric in camera, incerc sa citesc ceva,dar nu se lipeste nimic de mine, macar sa mai recuperez ceva din timpul noptii , dar nici o sansa. Deja nici nu ma mai mir, ca dintr-o noapte intreaga eu dorm adunate cateva ore ...deci pot sa spun ca sunt bine antrenata pt micutza.Si ce e mai funny, ca toata lumea recomanda odihna, 'acum cat se mai poate, ca dupa aia o sa tanjesti dupa perioada asta', parca eu n-as vrea sa dorm ca bolovanul.
Acum mai nou in afara de burtoiul asta intarit si contractat si arsurile de rigoare sau carceii (sounds familiar?:), au aparut si durerile de ficat, ca saracul e inghesuit rau de tot, si ce sa ma mai vait atata, e grele sa mai dormi in conditiile astea.
azi am cam terminat ultimele cumparaturi, chiar maruntisurile pe care le lasasem la coada, tu le-ai terminat ? ca acum esti in concediu ai timp gramada ..:)
cum a fost la windsor ? freza ti-a iesit bine ? sa bagi poze...mama, mai ai un pic si iti vin ajutoarele din romania, macar nu te mai stresezi cu gateala...
ok...asta deja ar trebui sa il fac PM....scuzati !
oricum felicitari si toate cele ce se ureaza la mamici si la bebelusi nostri de pe lista minune! lucrurile merg mai repede decat ma asteptam, si e bine, ca ne mai trezeste si pe noi la realitate, pe fetele de iunie, care avem inca impresia ca mai e o gramada de timp (cateodata chiar asa se simte)
doamne ajuta sa ne revedem sanatoase cu toatele (mamele) si cu bebelusi cu tot la forumul celalalat 'bebeķi de mai-iunie'
toate gandurile mele frumoase catre voi ! pupaturi la toata lumea !

Simona-DPN 22 iunie 2005
http://photos.yahoo.com/sim_smiled

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare la fete!

Astazi am avut o zi super faina aici in Copenhaga si am fost si noi la iarba verde cu gasca de romani. Super fain. Baietii au jucat footbal si noi fetele am jucat badminton si am mai stat pe iarba cu paturica... Eu cat sunt de mare am jucat badminton si apoi un pic de volei. Imi vine sa ma urc pe munte daca ar fi dupa mine. Dar, din nefericire nu avem munti... Asta este! In rest ne simtim excelent, bebe acum cat scriu da din picioare, ca saracutul nu prea mai are loc in burta lui mami.

38 sapt + 6 zile

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

salve burticoase si pupici multi la mamici fara burtici si felicitari pentru bebei!
este drept ca nu am mai dat nici un semn de viata dar va citesc aproape zilnic si am emotii alaturi de voi. adevarul este ca am mai incercat sa scriu dar am pierdut mesajele asa ca m-am lasat pagubasa, mai ales ca sunt momente cand dc merge destul de greu si cum nici conexiunea nu este cea mai buna dureaza o vesnicie pana se incarca o pagina.
eu sunt ok acum dar am avut probleme f mari cu tensiunea care a urcat timp de vreo doua luni pe pereti si mi-am cam bagat medicul si familia in sperieti. acum este cat de cat normala dar tot sunt tinuta sub observatie.
bb este bine. chiar f bine pot spune la 32 sapt avea deja 2,600 kg. si este un bb fetita. chiar daca am plans vreo saptamana pt ca eu imi doream f tare baietel acum imi ador puiul.
de nascut o sa nasc la municipal cu dr. denisa protopopescu. si dupa ultima echo se pare ca galusca mea se cam grabeste si dr pop a zis ca pe 6 iunie o sa o pup pe nasuc. la fel si dr. protopopescu.
acum va las si va pupacesc mult si inca o data felicitari mamicilor si bebei cat mai frumosi si sanatosi.
si sper sa se trimita mesajul de data asta

elly +35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Hello, hello burtici si mamici cu bebici!
SANATATE MULTA NOILOR MAMICI SI BUN VENIT NOILOR BEBICI! SA FITI MANCACIOSI, SOMNOROSI SI CUMINTOSI SA FACETI CUM SPUNE MAMA CA EA STIE MAI BINE! BRAVO FETELOR SI BAFTA MULTA IN CONTINUARE!

Vreau sa le intreb pe proaspetele mamici ce fel de creme, pudre si eu mai stiu ce folositi pt bb, ce sampoane, ce ceaiuri etc ? cand ii schimbati cu ce ii dati, de cate ori le faceti baita pe zi si cand ati inceput cu baita, imediat ce ati iesit din spital? cam multe intrebai deodata,oricum raspundeti cum puteti.

Noi mergem miercuri la echo sa vedem cum se prezinta bebitzu.
Mamicilor cu bbx2 va doresc multa rabdare, in primul rand, ca vad ca nu va e usor si sa va bucurati de ei din plin.

Va pupam si celor care trebuie sa nasca in curand va tinem pumnii si mult curaj, hai ca se poate.

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Maammaaaaa, ce mai leneveala pe ziua de azi!

Cred ca de la vremea asta ni se trage! Nu ma indeamna la nimic. N-am chef nici de iesit pe afara la plimbare, ma invart prin casa si nu-mi gasesc locul... Doar pe la bucatarie ce-am mai miscat cite ceva, dar nici acolo cu prea mult spor.

Nu mai naste nimeni azi? Nu mai auzim vreo poveste?

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor! Eu de azi noapte il tin pe Stefan in brate.Mi-a facut creierii varza, cred ca au unceput colicii. Am gasit o solutie sa il mai linistesc: de azi ne-am imprietenit cu suzi. Cam devreme, dar asta e. Trebuie sa gasesc repede un remediu pt. colici, care sa functioneze cat de cat.

Gabitza, parca am vazut un semn de intrebare in dreptl Iulianei. ea ne scrie mai rar, dar stiu eu ca e cu noi . Parca a scris chiar sapt. trecuta. Ne cerea parerea daca sa mearga la spital si cu Emma, fetita mai mare.

Beatriced, chiar inainte de nastere ai o energie, ca simti ca poti darama si muntii . Pregateste-te!

Amutza, sa incerc sa iti raspund, dar e doar experienta mea, care nu stiu cat se potriveste bb-ului tau:
- pudra nu am folosit si nici nu o sa folosesc. In ultimul timp nu mai este recomandata.
- crema de fundulet, eu am una englezeasca, dar ca idee ar fi bine sa contina oxid de zinc
- cu toate ca produsele Johnson sunt hulite pe aici, la Maria am folosit la inceput numai Johnson: sampon, gel de dus, ulei-gel de masaj (asta mi-a placut f. mult si il folosesc si la Stefan) Lui i-am luat sampon si gel de dus Nivea. F. bune mi s-au parut si produsele Sanosan, pe catre le-am folosit intr-un timp la Maria.
-baitza adevarata incepem sa facem abia azi (ieri i-a cazut buricul).Pana acum l-am spalat zilnic in cadita, fara sa il ud la buric si fara sa il spal pe cap. Azi avem emotii
- la fundulet se zice ca e mai bine sa il speli de fiecare data, in loc sa folosesti serv. umede. Eu nu fac asa. Doar cand e f. murdar, il spal. Defiecare data folosesc crema pt. funduletz. Maria nu a probleme cu iritatiile, sper s anu aiba nici Stefan.
- dac ail alaptezi, nu e nevoie nic de ceai nici de apa. Maria s-a nascut in iulie, nu am alaptat-o, dar totusi nu a baut nici ceai, nici apa (nu a vrut). Pt. colici am incercat o groaza, acum sunt iar in cautari. O s ama mai documentez . Acum incerc sa ii dau ceiut baby drink. Sa vedem daca merge.

Nu stiu daca am raspuns la toate intrebarile, dar m-am straduit. Inca o data: fiecare copil e diferit, orientativ e bine s astii cum au procedat altii, dar tot copilul tau te va "invata" c ee bun pt. el.

Pupici!
Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f

Mergi la inceput

Hai ca am gasit si eu ceva de facut pe ziua de azi. Impreuna cu tati (mai mult el, recunosc, ca eu nu mai pot, dar sint buna de gura ) ne-am apucat sa bibilim florile de pe balcon. Am schimbat pamintul, citeva dintre ghivece. M-am gindit ca daca nu facem acum asta, vine bebe si nici o sansa sa ma mai ocup de flori, si n-as vrea sa le pierd saracutele.

Aici este o poza de acum doua-trei saptamani, in balcon, printre flori, nu stiu sigur daca nu cumva nu v-am mai aratat-o.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzam - superbe florile tale si mai ales piticul din balcon. Le a laudat si baietelul meu si bineinteles ca mi a dat ideea sa scoatem si noi piticu din camera lui ( e putin mai mare)pe balcon, ca oricum el nu va mai dormi in urmatoarele luni in camera lui si nu are de cine sa aiba grija. Pitucul avea rolul sa aiba grija de baietel pe timpul noptii sa nu i se intample nimic cand doarme.Acum cand va veni bebe mami se va muta cu bebe in acea camera si baietelui cu tati n alta camera.
36+ 6 zile

Mergi la inceput

Mercedes, de fapt sint doi pitici, dar nu se vad in poza de mai inainte Ia uite aici piticutii mei. I-am luat prin toamna, prin septembrie, venind dinspre munte, de la Saftica. Nici nu stiam atunci ca am in burtica inca un piticut

Mergi la inceput