Mamici de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Aaaa...cutremur? Unde , cind? La ce ora? N-am simtit nimic. Mai bine, ca m-as fi speriat!
Adina, vad ca nici tu n-ai somn in dimineata asta
Ca de obicei, n-am tras jaluzelele, am uitat, si cind rasare soarele este tot drept in ochii mei.
Un weekend fain va doresc tuturor! Asaaa, cine mai naste?
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
lucas spune:
Felicitari Androix si Mamaruta!!!!

sa va traiasca bebei!!!!!!!!!! ce bine ca sunteti impreuna!
parca la Elias?
Fonzie, s-ar putea sa ne vedem in spital, parca in aceeasi perioada si la acelasi spital vei naste!
noi sapt. asta nu ne-am simtit grozav, cineva spunea ca exista o lege a compensatiei, daca nu ti-e rau la inceput, ti-e rau la sfirsit!!!
si azi dimineata ne-a mai zgiltiit si cutremurul. eu care stau la 7 l-am simtit din plin, noroc ca nu a tinut mult. nu stiu cite grade, cred ca 4-5 si a fost parca la 4:50. bebe a prins 2 cutremure, cel din oct, nov, anul trecut si asta.
si probabil ca m-am speriat tare ptr. ca bebe misca si misca.
da afara se arata o zi cu soare.
Mercedes spune:
Felicitari fetelor care ati nascut!
Baietelul meu de aproape 6 ani s a pricopsit cu un oreion de toata frumusetea. Problema e, ca nu stiu daca eu am avut sau nu.
am vorbit cu med. de fam si zice ca oricum daca nu am avut am contactat-o deja spre disperarea mea. Pana luni voi sta in incertitudine oricum, ma voi duce sa mi vad fisa din copilarie.
Asta e m a mai linistit ca oricum nu l poate afecta pe bebe din burtica la varsta asta a sarcinii.
Despre noi doar atat, afara e foarte frumos la noi un soare superb
Si pentru ca baietelul sa nu fie suparat ca va sta in urmatoarele doua saptamani acasa l am inscris si anul acesta la concursul de frumusete organizat la noi in oras.
Ah apropo a doua bomba care mi a cazut pe cap era ieri ca , maternitatea de la noi intra in colaps de luni asta in cazul in care nu vor primi materiale pentru operatii. In acelasi text se mentiona ca, se asteapta manusi sterile comprese de la comunitate si oricm de luni in colo nu vor mai putea opera. Mi am zis f frumos parca se pregatesc astia pentru a-mi inchide toate sansele pentru o eventuala cezariana.
http://www.bihon.ro/Bihor-local/Bihor-local-105529.shtm
Hai ca m am intins prea mult.
Las loc pentru fetele care nasc acum sa ne anunte si pe noi
36+
NewMami spune:
Mercedes, nasoala chestie cu maternitatea, cat mai ai pana nasti? Pai daca nu mai au nici macar cele de stricta necesitate la ce sa te mai astepti legat de conditiiile de spitalizare. Sper din tot sufletul sa se rezolve problema cat mai repede, iar tu sa ai parte de o nastere usoara, fulger ca sa poti veni acasa cat mai repede.
Cornelia esti o super mamica cu doi copilasi de nota 10. Am admirat pozele si iar le-am admirat si nu ma mai saturat privindu-le, am citit si povestea de la poznasi si vreau sa te felicit pentru cea mai mareata realizare a vietii tale - cei doi poznasi care asa cum se spune "fac toti banii".
Sunteti o familie implinita si f.f.f reusita, va doresc sa aveti parte numai si numai de bine, sanatate si fericire.
Un weekend cat mai placut tuturor.
http://community.webshots.com/user/newmami2005
NewMami &
Patrick
beatriced spune:
Neata la fete!
Isto2005 stai linistita in privinta greutatii lui bebe ca si mie la 35 de sapt mi-au zis ca are vre-o 2.500 ceea ce pentru ei insemna ca este mic si nu se incadra in graficelele lor si m-a pus sa mai vin de vre-o 2 ori la eco. A treia sedinta a fost bunicica cum zic ei iar la ultima imi zice "Vai de ce a crescut la 37 sapt are 3.200g si ca este totul Ok". Pai le-am zis ca nu la toate gravidele, copii sunt toti la fel si depinde foarte mult de conformatia femeii. Si mi-au dat dreptate! Asa ca daca tu esti slabuta, unde sa incapa un bebe foarte mare?
Una peste alta saptamana viitoare duminica ar trebui sa nasc ca asa reiese din DPN, ceea ce pentru mine ar fi 39 sapt. Eu nu stiu exact cum or fi calculat ei. Dar poti sa stii cand ma apuca?
Bebe este foarte activ, ca sa-i simit prezenta isi muta piciorul si restul corpului foarte incetisor, ca de, nu mai are loc de tumbe...
38 sapt + 6 zile
beatrice
Mercedes spune:
NewMami- multumesc frumos iti doresc si eu o nastere cat mai usoara.
Sincer nu cred ca o duc prea mult mi se contracta burta prea des iar deocamdata cand am dureri imi trece de la nospa.
Ma duc la control miercuri sa vedem.
Dupa UM suntem aproape eu in 30.08 iar tu dupa listuta 01.09.
Om vedea...
36+
Cornelia spune:
Buna fetelor, am intrat sa vad daca a mai nascut cineva. Asteptam vesti si azi
.
Anky, sa iti traiasca Crisitian Lucian si sa iti lumineze viata! Bine ca totul s-a terminat cu bine si ai nascut normal, asa cum iti si doreai. Durerile se uita, dar satisfactia de a fi adus pe lume un copilminunat, nu.
Va multumesc mult de tot pt. aprecierile la adresa familiei mele. In momentele de liniste si eu ma simt foarte norocoasa. Va pup!
Vad ca am din ce in ce mai putin timp. Si eu care credeam ca o sa fie invers. Stefan a inceput s averse. Am avut problema asta si cu Maria si speram s ascap de data asta. Sa vedem, poate se linisteste mai repede, ca la Maria a durat luni de zile. Nu varsa f. mult, dar totusi e varsatura, nu regurgitare. Astea sunt vestile proaste, vestea buna e ca azi mi-a daruit un gangurit de bb
!
Mercedes, imi pare f. rau de ce aud de maternitatea din Oradea. Mai, dar ce se intampla acolo, ca eu am o imagine idilica despre Oradea (tatal meu e bihorean si in copilarie veneam in vacante pe acolo, in fiecare an). Totusi, nu cred ca intra in colaps. Si spitalul din C-ta este printre marii datornici... Si daca va aduceti aminte, am avut niste emotii, pt. ca murisera trei bebelusi, maternitatea era in carantina... Ai incredere ca totul se va termina cu bine. A, si vroiam sa iti spun ca daca instinctul tau iti spune sa faci cezariana, insista la medicul tau (asta, pt. ca eu te incurajasem sa nasti normal, dar doar tu poti face alegerea cea mai buna
)
Nu va mai stresati cu greutatea lui bb. Am trecut si eu printr-o stare din asta, cand in ultima luna bb nu mai crescuse. Nu toti sunt la fel, si intre 2,5 kg - 4,5 kg, sunt foarte bine. Important e sa fie sanatosi! Stefan are 3,100 (abia a recuperat greutatea pierduta) si chiar daca e cat un pisic, mi se pare ca arata f. bine.
Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f
carolinah spune:
Felicitari Anky, Mamaruta si Androix. sa va dea Dumnezeu numai bucurii alaturi de copiii vostri!
Ah, ce-mi place sa nu mai fiu gravida. Chit ca ma doare epiziotomia asta de zici ca are 2 metri ( si de fapt e mica si amarata) si trebuie sa stau linistita pe cat posibil ca sa se inchida bine, tot e bine sa nu mai ai ditamai burtoiul.
Gaza mica e in general linistita, papa f bine, doarme bine mai ales ziua, si in general e OK. Am insa probleme cu ea cu mucii. Are nasul plin si asta ii da de furca mai ales noaptea cand fornaie de ne-a bagat in boala. Nu reusesc sa scap de ei. Pediatra zice sa ii trag cu pompa si gata, dar nu prea merge. Si se chinuie si eu mor de mila ei.
Cu gaza mare nu avem probleme majore. Sunt ceva probleme la culcare, dar sper sa trecem peste ele.
Una peste alta suntem foarte fericiti sa avem 2 fetite sanatoase.
Va las ca vrea papa... Si tot nu mi-am schimbat semnatura...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 9.05.05)
emaaimee spune:
Buna fetele,eu sunt de la iulie-august!
Vreau sa le felicit pe cele care isi tin bebici in brate si sa urez nastere usoara celor care urmeaza!
Va citesc cu mari emotii,imi dau lacrimile cand se mai naste un puiut si de abia astept sa treaca timpul sa il vad si eu pe al meu in bratica.
si pestiuc iubit&saltaret de 32s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
Margott spune:
Felicitari mamicilor! Sa va traiasca puiutii si numai bucurii alaturi de ei!
Nastere usoara urmatoarelor burticutze!
Va scriu pe fuga, ca am zilele acestea un program mai incarcat.
Pa curand,
Margott