Mamici de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Felicitari Anky, sa-ti traiasca voinicul, sa fie sanataos, cuminte, mancacios si sa va aduca numai bucurii. Tie iti doresc o refacere cat mai rapida si sa-ti mearga cat mai bine.

Felicitari, Androix,ma bucur ca ai scapat cu bine si deja iti ti bebele in brate. Sa-ti creasca mare baietelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el. Totusi ai avut o nastere rapida considerand ca esti la primul bebe, ma bucur mult ptr. tine. O refacere rapida si usoara, de abia asteptam sa vi acasa si sa ne dai mai multe detalii daca timpul iti va mai permite .

, Mamaruta, felicitari ptr. fetita, sa-ti traisca printesa si sa fie sanatoasa. Asteptam sa mai treci si pe la noi sa ne povestesti mai multe.

Ma bucur mult de tot ca majoritatea mamicutelor care isi tin deja puii in brate, au avut parte de nasteri cu travaliu nu foarte lung. Ce-ar fi ca noi restul care am ramas, sa le luam exemplul?

Noi ieri am fost la medic si spre fericirea doctorului si a mea, tensiunea mi-a mai scazut putin, am facut si testul de stress ptr. bebe si a iesit bunicel. Asa ca pot sa stau acasa in continuare dar cu conditia sa fiu cuminte. Tot ieri am trecut si pe la maternitate sa ma inscriu, sa-mi rezerv camera, sa fac turul de onoare. Nu era o noutate ptr. mine ptr. ca am avut ocazia sa o cam vizitez in noaptea in care am fost la urgenta. Vreau sa va spun ca erau 4 mamici care erau in travaliu destul de avansat si nu a fost tocmai o experienta placuta. De abia am asteptat sa plec de acolo, chit ca ma voi intoarce in aceiasi situatie in cateva saptamani.

Cele care sunteti la al doilea copil, imi dau seama cat de greu va este sa va impartiti acum intre cei doi si sa nu-i faceti pe cei mari sa sufere. Eu am doar o nepotica pe care o iubesc mult de tot, are 13 ani si chiar daca nu e aici aproape de noi, a inceput sa dea semne de gelozie si ma intreaba tot timpul daca pe ea o sa o mai iubesc. Eu o inteleg perfect ptr. ca ea a fost centru universului pana acum si ii e greu sa imparta atentia cu viitorul piticut. Anul trecut a fost la noi ptr. doua luni de zile si as vrea ca la anul sa o aduc din nou toata vara ca sa petreaca cat mai mult timp impreuna cu verisorul ei.

Va doresc un weekend cat mai placut tuturor, nasteri cat mai usoare celor care urmeaza si multa sanatate.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna bebicilor,mamicilor si burticoaselor.
felicitari noilor mamici si bun venit la noi bebici care trebuie sa fie mancaciosi si sanatosi. Refacere rapida mamicilor si sa vina sa ne povesteasca cum a fost .

La noi situatia este aceeasi in asteptare care se face din ce in ce mai lunga si eu as vrea sa scap cat mai repede ca nu mai pot.

va pup dulce
Si cand o fi de ceva va anunt ca eu nasc acasa asa ca o sa fie mai mult o nastere online( o sa vad eu cum o fi sper ca nu prea multe peripetii)

marilena si mapet(Mara Augusta)
dpn 26 mai(sper mai repede)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Avem poze noi: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f

Am postat la poznasi, cum s-a derulat pt. noi dimineata de azi! Gravidutzele poate au timp sa citeasca. Mai ales cele care il asteapta pe bb2 .

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (5 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,fac si eu anuntul cel mare,ne-am intors si noi astazi din spital,dupa un lung si dureros travaliu.
Am nascut pe data de 12.05.05 ora 17:55 un baietel pe nume CRISTIAN LUCIAN 4060 gr si 53 cm.Am avut mare noroc cu doctorul meu care ma incurajat sa nasc natural si am reusit, bineinteles tot cu ajutorul dinsului, desi nu credeam ca se va intimpla.
Am sa revin cu amanunte in zilele urmatoare.
Succes pentru cele care urmati sa nasteti si sa aveti o nastere usoara si rapida nu atit de lunga si grea ca a mea.

Anca Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isto2005 spune:

Buna mamicilor si burticilor.

Felicitari noilor mamici, multa sanatate si refacere rapida, sa aiba parte de bebici cuminti si sanatosi.

Noi am fost miercuri la ecograf, la 34 sapt si 6 zile, si medicul ne-a spus ca suntem bine, sanatosi, cu capul in jos, avem 2483 gr, lungimea femurului 6.9 cm. Restul masuratorilor sunt in grafic. La inceput m-am ingrijorat ca ne-a spus ca este de dimensiune medie (totusi nu mica), si ca va avea in jur de 3 kg la nastere. Eu totusi cred ca va avea mai mult (daca se va naste la termen), avand in vedere ca mai am 5 saptamani pana la DPN. Am vazut si pe net ca in ultimele saptamani se prevede o crestere in greutate de 200gr pe saptamana. Voi ce stiti despre asta? Oricum si eu si tati suntem slabuti, deci probabil ca asa va fi si bebe...
Eu mai lucrez doua saptamani si apoi intru in concediu, de-abia astept ca deja ma misc ca un hipopotam (micut).

isto si din burtica. DPN 16.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Clar ca am luat-o razna! Stimulata de imaginea simbolurilor animatoare din mesajele fetelor, astazi, cind ma intorceam de la gradinita, m-am trezit spunindu-mi in gind (sper ca n-o faceam cu voce tare, ca in Montreal se poarta la greu asa ceva!), in ritm de galerie: „Hai, Mamaruta! Hai, Mamaruta!“ Mamaruta, pentru ca rimeaza mai bine si mi-a placut intotdeauna nick-ul. Deci...
Felicitari noilor mamici, refacere usoara va doresc si bebelusi sanatosi, mincaciosi si somnorosi!

Cornelia, m-a distrat mesajul tau de la Poznasi! Parca ai fi povestit una din diminetile si serile noastre. V-am vazut si pozele! Superba familie! Voi avea si eu poze la un moment dat, din pacate nu avem aparat digital si va mai dura putin pina vom developa filmele si vom face pozele.
Noi sintem chiar bine, eu mi-am revenit complet, mi-au revenit puterile, dovada ca fierul pe care il inghit de doua ori pe zi isi e bine asimilat de organism. Agata e chiar bine si intre 11 si 4 am chiar si timp pentru mine, buni face treaba din casa, Agata e la gradinita si Tudora doarme cite 3-4 ore, maninca si adoarme la loc. Nu e asa de hapsinuta ca surioara ei mai mare, care dormea juma' de ora si minca o ora, e mult mai potolita, suge incet si concentrat, parca mediteaza cind maninca si apoi doarme extrem de linistita in patutul ei. Spuneam de dimineti si seri, si la noi sint extrem de agitate, ziua familiei incepe la 7, cind pleaca tati, ce face de la 6.30 cind se scoala, nimeni nu stie, ca noi dormim duse, dar la 7 cind iese din casa, ca la un semn, se trezesc amindoua fetitele si incepe nebunia. Agata vrea desene la tevizor si papa, se baga in frigider si mai iese dupa cinci minute, cind, in sfirsit, gaseste ceva pe gustul ei (bineinteles ca niciodata pe al mamei!) si la incercarile bunicii de ma degreva si de a-i pregati ea micul dejun, Agata urla „buuuniii, plinge bebe!“... adica, ati inteles, a facut imparteala sarcinilor, buni e cu bebe, mami e cu Agata. Dar cum titica e tot la mine si Agata nu accepta sa fiu inlocuita de la ceea ce trebuie sa fac pentru ea (mic dejun, pregatit hainute, spalat pe dinti, imbracat si dus la gradinita), nu-mi ramine decit sa alerg intre cele doua camere ale fetitelor, ca sa impac si capra si varza. Ii pun Agatei pe masuta micul dejun pregatit la repezeala, ii dau drumul la desene, dupa ce am avut grija sa alerg putin prin casa, sa o prind, sa o asez, fortat, pe toaleta... sa-i pun ciorapei si sa-i mai arunc ceva grosut peste pijama, ca e racita si dimineata e mai rece in casa... si vro juma' de ora am linistit-o. Alerg la bebe care urla in brate la buni, ii dau titica si... ma odihnesc, vorba Corneliei. Si tot asa se deruleaza lucrurile, jumate la Agata si jumate la bebe, pina acesta cade adormit de lapticul bun al lui mami si obosit in urma gimnasticii, masajului si schimbatului de dimineata. Apoi plecam la gradinita, eu si Agata... la 11 cind ajung acasa sint o fericita: am doi copii frumosi si cuminti, unul doarme linistit in patut si unul se distreaza la gradinita. Nu tine mult figura, pentru ca la 12 se trezeste Tudora si urmeaza iar papica, minghieri, gimnastica si masajel, schimbat si imbracat, apoi iesit la plimbarica, dar de data asta e mult mai usor pentru ca e doar unul singur. Nu cred ca mai e nevoie sa va descriu serile, cu adusul de la gradinita, papat de doua ori, baita de doua ori, citit povesti, cintat, culcat si... pupat in fundisor cam tot de doua ori. Va las pe voi sa va imaginati! Dar ce conteaza atita vreme cit la 9.30-10.00 am din nou doi copii frumosi si cuminti, de data asta si mai si pentru ca sint si adormiti si ii arat mindri lui tati cind vine obosit de la munca cum dorm cu fetele destinse si zimbitoare si cu minutele aruncate peste cap! E atit de frumos sa fii mamica de doua ori! Si chiar si sotie din cind in cind! Ca sa nu mai spun de membru DC, unde mai arunc cite un ochi si cite o mina cind am putin timp liber... asa, numai ca sa nu-mi pierd indeminarea.

Cornelia – Agata (3 ani si 11 luni) si Tudora (doua saptamini miine dimineata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Felicitari Anky, Mamaruta si Andreea! !!! Sa va traiasca bebeii si sa va aduca numai bucurii!!!

Cornelia, ai niste copii superbi, o familie de invidiat!Acum ca ti-am vazut pozele, ma gandesc deja la al doilea bebe care as vrea sa fie tot baietel, sa avem pereche! Chiar daca este mai greu sa faci fata problemelor care apar cand trebuie sa te descurci cu doi copii mici, cred ca satisfactiile merita tot efortul!

Tot astazi a nascut si prietena mea care avea sarcina mai mica cu doua zile decat mine. Are un baietel de 4.200 kg, abia astept sa mergem sa o vedem sa aflu si eu mai multe detalii, mai ales ca o sa nasc si eu la acelasi spital, cu acelasi doctor!

Pupici si mult curaj celor ce urmeaza!!!

Tina si DPN 22 mai
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Felicitari noilor mamici Andreea, Mamaruta, Anky! Multa sanatate, fericire si noroc in viata ptr toti bebelusii!

Andreea, ai castigat! Trebuie sa recunosc ca sunt un pic invidioasa pe tine, mai ales ca avem acelasi DPN si ieri ne plangeam de aceesi problema. Eu azi am epuizat chiar toate metodele care-mi stateau in putinta ptr declansarea nasteri si tot nici un semn. Asteptam....

Cornelia, superbe pozele! Acum ma duc sa citesc si povestioara voastra. Imi plac la nebunie caciulitele lui Stefan. Am incercat sa le explic bunicilor mele ca vreau si eu asa ceva, dar nu le-a prea reuit modelul...nu se lasa pana nu fac niste inflorituri.

Mygirl si Alexandra(39 sapt si 3 zile)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Felicitari mamarutza!!!
Sa fiti sanatoase si norocoase!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Dimineata buna de primavara insorita si un sfarsit de saptamana in tihna familiei s-aveti!
Voi ati simtit cutremurul? M-am trezit cu 5 minunte inainte, am fost la baie, si cand m-am intins...m-a zgaltait nitel.
Pt.noi azi e o zi mai speciala: aranjam camera pt Ema.Vin niste prieteni sa ne ajute. Eu am sa dau o fuga si la spital ca sa mai prind macar o intalnire "Lamaze", iar apoi ma intorc sa le dau indicatii pretioase...cum si unde sa mute mobila. ;)

Adina

Mergi la inceput