Mamici de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
carolinah spune:
Androix, cum naiba de ai ajuns sa ii dai lapte praf la cateva zile? Ar fi trebuit sa ii dai cel mult apa cu glucoza si asta cu linguruta. Unde ai nascut? Ca la Municipal asa le da in primele zile daca nu vor si nu vor sa suga la san. Dar de acolo nu pleci pana nu suge copilul, daca ai lapte...
Legat de furia laptelui eu am facut cam asa de ambele dati: dus sau comprese calde pe san, masaj cu ulei de masline de la baza spre areola fara a atiunge areola cu uleiul (devine prea alunecoasa)si apoi pus copilul la san. Si crede-ma ca am avut niste sani muult mai mari decat capul copilului. De azi dimineata ma simt si eu mai bine. Nu mai sunt asa de umflati. Incearca si tu asa si baga-i in gura cu mana mamelonul pe care il formezi tu din areola. Nu stiu excat cum sa iti explic. Oricum, daca inmoi sanul un pic cu metoda descrisa mai sus si mai si mulgi f putin cat sa inmoi si areola, eu zic ca va merge. Si daca iese colostru nu ai canalele infundate, asta e clar.
Si da-l naibii de lapte praf si de biberon, ca nu-s bune de nimic daca ai lapte. Daca n-ai, e alta pveste, dar tu se pare ca ai. Succes
!
Ana suge ca disperata, pe de alta parte, cu pauze de 3-4 ore (a avut chiar si 5 ore pauza acum 2 nopti) intre supturi, deci deduc ca am lapte suficient. Dar am avut 2 zile f grele cu angorjarea, de care eu am crezut ca scapasem acum vreo 3 zile. Nici vorba...
Azi o voi cantari sa vedem ce am facut in prima saptamana de viata.
Mickyyy, eu i-am dat suzeta inca din spilat, si eu nu am stat cu ea in spital decat 26 de ore. Dupa ce m-am asigurat ca suge bine, pac si suzeta. Mea culpa, dar pe Alina m-am chinuit sa o invat cu suzeta dupa ce invatase singura sa isi suga degetul si l-a supt pana a facut rana pe el. Asa ca Ana cunpoaste suzeta deja. Nu e f prietena cu ea, dar merge.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Pt. a nu fi gresit inteleasa, ca un raspuns la ce a scris Mickyyy ref. la alaptat, nu o sa mai fac nici un comentariu despre problemele mele legate de alaptat. Eu atat am putut, am ales in final, ce am crezut ca este spre binele copiilor mei, dar nu vreau sa se considere ca incurajez alimentatia artificiala.
Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f
gabitzam spune:
Am fost la spital la Cantacuzino la control, sa vedem cum stam. M-a suit pe masa si mi-a zis despre col ca e f.f. scurtat, aproape sters. Si daca vreau sa ma mai tina pina pe 25, sa stau locului.
Asta e, trebuie sa stau cumintica, numai bebe sa vrea si el acelasi lucru ![]()
Azi am implinit exact 37 de saptamani.
Am vazut si doua saloane, mi-a aratat doctorita cum arata. Era dragut, curat. Foarte cald.
Doamne ajuta sa mai stea bebe acolo inca 10 zile!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
Mercedes spune:
gabitzsam- nu inteleg de ce tii mortis inca 10 zile, nu ti ajung 7 zile . Dupa um 38 de saptamani am avea amandoua exact de azi intr-una. La 38 de saptamani copilul nu se mai considera prematur.
37+
Anculina spune:
Buna fetelor !
Eu sunt o tanara mamica care a nascut o fetita - Maria Carolina - pe 26 mai 2004. Acum deja ne pregatim de petrecerea de 1 anisor si de taierea turtei.
Visam sa cununam o pereche tanara si draguta careia sa-i si botezam, dar fiindca nu s-a ivit nimeni... ma gandeam ca poate e printre voi cineva care vrea pt bb niste nasi tineri, draguti, realizati si cu o fetita de aproape 1 anisor...
Daca nu e nimeni, poate va pot fi de folos ca si experienta...
Pupici la toate si succes !
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
gabitzam spune:
Mercedes, voiam eu mortis sa nasc pe 25
Exact in aceesi zi a nascut si sora mea. Si voiam sa fie si geaman.
Si pe 24 vin socrii mei din State si tati o sa fie super alergat de colo -colo si eu as vrea sa fie la spital pe aproape de mine, nu sa alerge pe la aeroport, sa care bagaje si mai stiu eu ce.
Dupa cum vezi, nu sint motive super serioase. Bebe e cam la termen deja de acum, pentru ca mereu mi-a aparut cu o saptamana - doua mai mare decit virsta dupa UM. Probabil am avut ovulatia mai deveme cu o saptamana.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
gabitzam spune:
Anculina, multumim de oferta, esti tare dragutza 
Sa-ti traiasca micuta printesa si sa va aduca numai bucurii!
DPN 25.05.05
lucas spune:
Fetelorrrrrrrrrrrr, e soare afara, azi e luni!!!

nimeni nu vrea sa supere pe nimeni.
hai sa ne revenim!! ca suntem mari, avem sau vom avea copii.
fiecare si-a spus doar o parere ca de aia ne "vedem" aici sa ne dam cu parerea,sa ne sustinem, sa ne ajutam, si sa ne fim aproape.
hai sa nu le luam personal.
fetelor, androix e mama de 2 zile, nu stie ce sa faca si a pus o intrebare!si atit. ce se potriveste unui copil nu este regula si pentru ceilalti!!
daca ati sti cite imi trec prin cap, ca si io tot la primul sunt! (adica crez ca va-ti dat seama si singure)
orice am spune noi, tot mama copchilului va lua decizia finala.
gabitza stai cumintica in pat. noi ar fi trebui sa nastem impreuna. nu ma lasa singura pe aici inca 2 saptamini. ca mooooor de invidie!!!!!!!!!!!
uite acusica, ajungem un capitol mai jos la bebelusi!!!
Mai e un pic!!
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by Anculina
Buna fetelor !
Eu sunt o tanara mamica care a nascut o fetita - Maria Carolina - pe 26 mai 2004. Acum deja ne pregatim de petrecerea de 1 anisor si de taierea turtei.
Visam sa cununam o pereche tanara si draguta careia sa-i si botezam, dar fiindca nu s-a ivit nimeni... ma gandeam ca poate e printre voi cineva care vrea pt bb niste nasi tineri, draguti, realizati si cu o fetita de aproape 1 anisor...
Daca nu e nimeni, poate va pot fi de folos ca si experienta...
Pupici la toate si succes !
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
Anculina, noi deocamdata n-avem nasi pentru bebitza din burtica
Si nici casatoriti nu suntem, pentru ca ne-au luat prin suprindere bebelusii, unul dupa altul, si am lasat-o balta cu formalitatile pentru dupa nastere!
Mickyyy
(36 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
andreea.a spune:
Hellooooooo!!! Ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!!! Acum o saptamana si ceva (cam de cand "absentez" de pe forum) mi s-a stricat computadorul. 

Trebuie sa cumparam o noua placa de baza si un procesor, probabil azi (cel putin eu asa sper, va dati seama!!). Acum sunt la un prieten si recuperez ce ati scris in ultimele zile.
In primul si in primul rand, FELICITARI MAMICILOR!!!! SI BEBELUSILOR CARE AU VENIT PE LUME!!!!!!!!!!! 

Am fost foarte emotionata cand am citit cum a mai aparut cate un ingeras! Si nu mi-a venit sa cred ce lista luuuunga de mamici! Bravo!!!
Noi suntem abia in saptamana 33+ si mai avem ceva.. De altfel, sunt ultima pe lista.
Dar abia astept sa-mi tin bebelusul in brate, stiti cum e! 
Am cumparat in sfarsit patut, am primit si un geamantan plin cu hainute de la verisoara din SUA a sotului. Mai avem acum de facut un dulap si o comoda si de cumparat.. restul. Mai am ceva..
Ma bucur ca sunteti bine toate! Va tin pumnii celor care trebuie sa nasca! Sa aveti parte de nasteri usoare si de bebei sanatosi, mancaciosi si frumosi!! Si sper sa ne auzim cat mai curand, cand imi "resuscitez" computerul. ![]()
Va pup pe toate!!!!!!!!!! 

Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg