Copilasi de iunie-iulie 2003 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Martta, ce e ala sotalol? Cum se simte Vladutz?

Gaby, ma alatur si eu urarilor Marttei si-ti urez La Multi Ani, cu multa, multa sanatate si tot ce-ti doresti.

Anamaria, am vazut pozele, sa-ti traiasca flacaii! Casuta aia e facuta pentru ei?

Elena, iti tinem pumnii pentru noul job. Ca fel si Crisei care se pregateste sa-l schimbe!

Romana74, multa sanatate si sarcina usoara in continuare!

Alex e in continuare ocupat cu fotbalul cu oul. Vine si ne trage de mina, miriie, ne cearta pe limba lui si ne face sa intelegem ca avem interesul sa-i servim de parteneri ca altfel tot nu scapam de el.

S-a apucat sa ne imite atunci cind ne ocupam de Julia, vrea si el sa participe la baia ei, o sterge la gura cind curge laptele pe barbie (si freaca, nene, nu se joaca!), vrea sa impinga carutzul, s-o legene. Dar cel mai haios e ca vrea s-o ia in brate. L-am asezat pe canapea, i-am pus-o pe Julia in brate, sprijinita de el...dar nu era multumit, capul fetei nu statea drept. Asa ca a apucat-o cu amindoua miinile de cap si-l tragea in stinga si-n dreapta!!! Incetisor, e drept, insa n-am asteptat sa vad ce se mai intimpla si i-am luat-o din brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,
ce am mai ris de replicile puiutilor vostrii,Selina e scurta si la obiect...adica daca e cu tati si se joaca la ea in camera si eu intru sa vad ce fac,vine la mine si ma impinge cu mana si zice"mama pisi"(adica sa o tai din camera ca nu am acces!!.

Gaby,La multi ani! multa sanatate si fericire!!

Fetele,am nevoie da sfaturile voastre,daca a-ti trecut si voi prin asta:i-am facut camera Selinei cu tot ce trebuie,i-am luat si pat nou,din ala de juniori ,unde ,de dedesupt mai tragi o saltea afara(deh,am zis ca,daca ccc cade din pat sa pice pe saltea) si am incercat la amiaza sa o pun acolo sa doarma...nu vrea nici cum sa doarma,plige si se tine de gitul meu si zice "nu nu mama nu aici...patu meu" si arata cu degetul patuzul ei cel mic de la noi din dormitor.Sa-i duc patuzul mic in camera ei pina se obisnuieste acolo? Voi ce ziceti?
Incep sa ma gindesc deja ce sa-i fac cadou de ziua ei!!(habar n-am)

va tzuc si mai vb.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna mamici!!!

Gaby, La multi ani si cat mai multe bucurii!!!!sa fii fericita!!!

Martta, cum a reusit Vladut performanta??si ce substanta era aia pana la urma?

Crisa, sanatate multa lui Tudor!!!Oricum circula o viroza nasoala, chiar mai multe pot spune, fi-mea a cules douasi de o sapt o tin acasa doar-doar i-o trece si nu ajungem la antibiotic pt ca il urasc....

Aici copilasii darama televizorul, deja e debandada totala........

Aditzu, asa frumso e in Koreea? He he, asteptam impresii mai blande, eventual de la baie poate aveti si voi colac din ala smecher!!!!!!

In rest, si eu, ca si voi, nu-i asa..ma gandesc sa slabesc..ca doara vine vara si iar fug din fata oglinzii cand ma uit.....

Cat despre copil.....Azi fi-mea a mers cu o punga in cap prin casa (ne-au adus comanda de lapte Parmalat de la buburuza intr-o punga misto) si nu am reusit sub nici o forma sa i-o iau din cap.Educatie, nu? Si din repertoriul Taisiei - impute-te!!! (adica ii spune lui taica-su: Impusca-te!!!). V-am spus ca noi tinem foarte tare la educatia copilului

Va pup!!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Hai ca e pauza de masa si pot sa scriu si eu 2 randuri, din pacate nu va citesc decat pe sarite.
Eu sunt la o fabrica care e cam la 60 km de Seoul, asa ca va dau impresii de la tara. Stau intr-un hotel destul de frumos, dar putin cam invechit, desi astia se lauda ca e cel ma frumos din zona. Ma ia in fiecare dimineata un micobuz de la hotel la 8.30 si ma aduce seara la 19.30, asa ca in timpul saptamanii munca cat incape.
Hotelul nu e intr-un oras, propriu zis si nu prea am unde sa ma plimb plus ca nu sunt trotuare si nu e nici tipenie pe strada.
Coreea e o tara are ciudata, nu exista campuri libere intre orase, toata tara e un fel de oras, mai bine zis ca o margine de oras adica : palc de blocuri, depozite, fabrici si printe ele orezarii (adica balti frumos randuite unde creste orezul), peste tot unde te uiti cu ochii vezi niste cladiri indstriale e cam urat. Nu exista vile, case, gospodarii. Cred ca aia care au orezariile traiesc in blocuri.
Cu mancare nu ma omor, mai aes ca au tot felu de ciudatenii gen : catofi prajiti cu miere, cahhh..
Week-end-ul trecut ne-au dus la muzeului satulu undeva in afara Seoul-lui, ced ca si Crisa la vazut, destul de dragutz.
Sper ca in week-end sa mergem sa vizitam Seoul.
Gio n-am inteles faza cu baia, probabil ca mi-a scapat ceva din ce a povestit Crisa, oricum nu suntem la ocean.
Kehleyr - adica ti-ai facut rezervae cu 2 saptamani inainte pentru Star Wars? pai sa-i zic si eu lu' Cristi sa se ocupe din vreme.
Faina ideea cu dicoteca,

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

va multzumesc pentru urari! am petrecut bine, m-am distrat...
stefan l-am lasat la ai mei..si i-a spart nasul mamei mele!i-a dat cu capul in figura, ca-n ferentari!asta e! noroc ca mami nu e suparata! i-a trecut, e putin vanata...dar asta e!
pupici
mai vb

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Hehe Aditzu, Crisa avea la baie colac de WC care facea masaj, pufos, tot ce trebuie. La asta ma refeream

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

, asa e Gio, uitasem, nu eu nu am parte de asa ceva.

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

magdone - mercic de incurajari, stiu si eu ca nu-i chiar asa de negru, da' cupilu' ii tare speriat: 'mami, pishu NU, fica!' este de altfel mare fricos piciul asta al meu... spune-mi, tu ce tratament i-ai facut dupa interventia asta?! ca noua ne-a recomandat dr sa-i pun comprese cu rivanol dupa pishu, si din 3 in 3 zile sa-l decalotam foarte bine si sa-i dam cu Jecolan, da jecolan nu se mai gaseste, la farmacie mi-a zis ca pot folosi Bepanthene... de curiozitate, la voi cum a fost?!

Marox - da, casuta din poze o construim pt copii, sa se joace acolo. e aproape gata, mai avem de vopsit peretii si ceva amenajari la interior, mic mobilier samd...
sa stii ca asa facea si bogdan al meu cu tudor bebe, tot timpul voia sa-l tina in brate, dar pana la urma ajungea sa-l tina in cele mai ciudate pozitii... si plimba caruciorul, pana intr-o zi cand m-am oprit sa vorbesc cu o prietena si plimba el carutul, da eu cam neatenta n-am obsevat ca-l plimba fugind in cerc... decat cand a fost prea tarziu, si l-a rasturnat! bine ca nu s-a intamplat nimic, decat o sperietura mare si plansete pe masura, de la amandoi.

marta - da' mai merge TV-ul dupa ce i-a administrat Vladutz tratamentul respectiv??? sa ne zici si noua marca, ca insemna ca e de CALITATE!

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Anamaria - pentru decalotare, doctorul ne-a recomandat Neopreol- un unguent cu care sa-l dam cand il spalam, la baie seara si comprese cu rivanol. E bun si bepathen, eu i-am dat si cu de ala.

De noi era vorba la faza cu televizorul , inca merge, s-a crapat doar putin carcasa intr-un colt, dar l-am lipit, iar marca e daewoo, a cazut pe covor, cred ca asta a fost salvarea lui...si a noastra

La multi ani Gaby si din partea mea si numai bucurii!!!

Martta - ce e cu substanta aia pana la urma?

AdynaB - DA, DA du-i patutul mic in camera ei, mai mult ca sigur se va obisnui mai usor asa.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

magdone - neopreolul asta nu contine parca polen sau asa ceva, de pe la albine??? ca eu is alergica, si parca mi-amintesc ca am avut ceva probleme de la el cu vreo 15 ani in urma...

adynaB - si eu zic tot asa, sa o lasi sa doarma deocamdata in patul ei de BB, mutat in camera cea noua, pana se obisnuieste! eu l-am mutat pe bogdan in patul mare pe la 2 ani si 7-8 luni, ca trebuia eliberat patutul pt tudor la varsta aia m-a inteles foarte usor ca el e baiat mare acum, si doarme in pat de baiat mare, totul a decurs fara vreun fel de probleme!!!

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput