Copilasi de iunie-iulie 2003 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Sotalolul e un medicament recomandat in bolile de inima(soacra-mea face tratament cu asa ceva). Nu-mi place nici sa acuz, nici sa par nevinovata...Cert e ca marti, pe la 10.30 am primit telefon ca e posibil ca Vladut sa fi inghitit un comprimat din acest medicament si ca urmeaza sa plece cu el la spital.Am simtit ca mi se face rau. Il descoperisera cu o folie care mai avea cateva comprimate si nu se putea aprecia daca lipseste un comprimat, cu certitudine. Cand am ajuns eu la spital i se facea lavaj intestinal. Medicii merg, in astfel de situatii, pe premisa ca raul s-a produs pt ca riscul este enorm. Am ramas 24h, sub observatie, la terapie intensiva. Slava Domnului, copilul a fost bine. A trebuit sa-l veghez toata noaptea stand pe un scaun, cu lumina in permanenta aprinsa...Era f.frig, iar eu purtam "tinuta obligatorie" pt mamele care-si insoteau copiii la terapie, un capotel subtire-subtire, cu maneca scurta. Am resimtit situatia ca pe o "spalare a pacatelor".
Evit sa scriu despre cazurile pe care le-am intalnit acolo, caci v-as ingrozi. Impresia mea fata de cei din Gr. Alexandrescu este ca, intr-adevar fac tot ce le sta in putinta ca sa le fie bine copiilor.
Ca parinte, nici nu puteam sa pretind altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by martta
Am resimtit situatia ca pe o "spalare a pacatelor".

Martta, nu te simti vinovata. Ce s-a intamplat (nu acum, atunci...) nu a fost vina ta... . Sper sa iti rezolvi problemele date de tratamentul hormonal cu bine...

Adyna, cred ca au fost prea mult doua schimbari pentru ea -- si mutatul singura in camera si patul cel nou. Las-o un timp in patul ei vechi, dar in noua camera. Si poti sa ii prezinti patul cel nou ca pe o tentatie: "uite, esti fata mare, ai pat ca mami si ca tati", sau sa pui papusa/ursuletul favorit sa faca nani in patul cel nou... Chiar sa ne spui cum rezolvi problema ca si pe noi ne paste schimbarea patului curand...

Andra, maine la prima ora astept impresii de la film . Unde plecati in concediu pana la urma ca am vazut ca va agitati cu pasapoartele?

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Martta - saracutii de voi, prin ce a trebuit sa treceti din nou! Iti doresc multa putere si sanatate lui Vladut

Dana - cred ca n-am nici o impresie miine la prima ora, ca pina la urma n-am gasit nici un amator sa mearga cu mine, al meu sot dupa ce a zis ca merge, a dat-o cotita... asa ca voi dona invitatia unui amic care vrea sa mearga. Asta-i...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

martta: Ingrozitor ca s-a intimplat asa. Ce face acum Vladut, cum se simte?

Romnana_74: Bebe3 e surpriza. Nu am vrut sa stiu sexul.

Magdone: Bine ca Razvan nu a patit nimic la faza cu televizorul.

Noi am fost ieri afara, am stat un timp pe banca in curtea unei bisericii din apropiere unde erau o gramada de copii. Era si unul cu sindrom dwon. Sper ca toate gravidele de pe forum sa faca copii sanatosi.

In rest eu sint cind mai bine , cind mai rau. Azi m-am simtit cam rau pe la ora 12 si nici acum nu sint cu mult mai bine. Am ameteli. Poate e si din cauza vremii . In momente ca astea mi-as dori sa am cu cine lasa copiii si sa ma pun si eu in pat. Dar uneori nici in timpul zilei nu pot sta intinsa in pat ca vin astia micii si sar pe mine si nu vreau sa-mi accidenteze burta.

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 22 saptamini

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr
Sper sa iti rezolvi problemele date de tratamentul hormonal cu bine...

Dana, sa stii ca imi porti noroc! Tocmai am depasit starea de menopauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna seara!
Noi suntem muciosi rau de tot! Azi noapte nu a dormit si nici eu. Se trezea meru din cauza nasucului. Sper ca totul sa se rezume doar la nas infundat.
Martta: ma bucur ca Vladut e bine. Au cum sa afle daca a luat sau nu pastila?
Romana: cred ca trebuie sa o lasi mai moale cu treburile casnice si sa te odihnesti cat poti de mult. Usor de spus, nu?
Mai, cine stie de unde pot sa cumpar si eu un trening pt. Alex, da nu gros, ci mai subtirel.
Acum incerc sa-l duc la nani sa vad daca adoarme.
Pupici
Magda si ALex (31 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

[/quote]
Dana, sa stii ca imi porti noroc! Tocmai am depasit starea de menopauza

[/quote]

am intrat la fix ca sa citesc o veste buna ! Doamne ajuta Marta si
sanatate lui Vladutz si fii serioasa fi-mea a aspirat cu nasul o bomboana, asta e cand sunt mici se intampla accidente !

Buna mamicilor vad ca sunteti ocupate tare cu tiranii mici, vorba Crisei, greu de tot fara bunici, mama a fost plecata o luna la ea acasa si nu am mai avut timp de forum sau alte 'placeri'. Sotul de asemenea nu a fost acasa prea mult. Da' a fost tare bine doar noi doua fetele, ne-am facut de cap !

va pup si sa auzim de bine,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Neata!
se vede ca nu v-am lipsit deloc! pai la ce stari am, voi plange serios!!!
La servici treaba pare sa fie din ce in ce mai naspa, si nu stiu cand ne vom acomoda unii cu altii; ce-i drept eu am prea multa initiativa si dauneaza asta din cate vad!

Falviu e bine si destul de poznas,insa nu stiu din ce motiv imi mai face cate un pic de febra uneori...am cam lasat asta in seama maselutelor ultime care ies foarte greu(nici nu e sparta gingia)La voi cum mai e cu maseluitele? le au pe toate copilasii? Si e posibil ca ultimele patru nici sa nu iasa?! cer parerea si stomatologilor de pe aici
Nu stiu ce spuneti voi despre vremea asta dar mi se pare napasta curata! ma gandec ce vreme voi avea in CO in august, daca acum e cam asa.
Hai sa va intreb ceva: nu reusesc sa-i explic lui Flaviu ca ceva mare nu intra in cva mic...ia cate o sticla de apa si vrea sa o verse in cana toata, distrandu-l daca curge pe afara, la fel face si cu faina; o rastoarna intr-o farfurie...E foarte incapatanat! Nu ma sculta deloc striga "tot, tot" si trebuie sa faca cum vrea... Voi ati reusit sa le explicati diferenta dintre mare si mic ?

Mai nou vrea ghiozdanel in spate asa ca si copilasi ce merg la scoala si -i spun ca nu stie sa vorbeasca si nu se va intelege cu invatatoarea, iar el imi arata ca va scrie. nu am mai avut ce sa-i raspund!
va pup si va dorec un w/end dulce si cald!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

neatza fetelor!
tudor se simte deja mai bine, multumim de gandurile voastre bune !
problema cea mare a noastra este ca a devenit cam rau, bataus, toata vremea il ciupeste si loveste pe bogdan, de cele mai multe ori din senin, chiar! adica, de ex daca b. se uita la tv si tudor ar vrea sa se joace cu el, repede se duce si-i da una, sau il ciupeste - da' destul de rau, ca are tot timpul zgarieturi pe fata, saracutul! ne mai face asa si noua, dar noi stim sa-i prevenim mai bine actiunile... in fine, cred / sper ca nu-i decat o etapa, dar ma cam dispera! bogdan e baietel bun si cuminte si nu il loveste pe tudor; i-am zis sa incerce sa-l tina de manutze, cand vede ca e 'atacat'... si micul titan ce-a facut atunci??? s-a ambitionat si l-a muscat!!!
aseara le-am facut baie la amandoi, si bogdan a venit sa vada ce face tudor la dus! 'mami, hai sa vad si eu cum se joaca tudor la dus! uite, e mai cuminte ca mine, nu se tot fataie ca sa-l certi! la care eu, sfatoasa: 'da, mami, asa e, uite-te la el ca sa te joci si tu la fel, cuminte!' normal ca, atunci cand i-a venit randul, l-am alergat prin cadita ca de obicei...

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna mamici,
Martta, bine ca s-a terminat cu bine si Vladut nu are nimic!

Magda, noi avem muci de 2 sapt, asa ca nu mai comentez nimic, e viroza de sezon...

Fi-mea a devenit o mica terorista in ultimul timp, nu ne mai intelegem deloc...Voi aveti acasa un exemplar din..."teribilul de 2 ani"????
Ieri se trezeste din somn si vroia calutul..greseala mea ca nu i l-am dat in secunda aia, ca a inceput show-ul..cand i l-am dat nu l-a mai vrut si a inceput sa scoata tot de pe ea, body, ciorapei..tot-tot, tipete , urlete, nuuuu..jos pantilioniiiiiiii, s-a trantit pe jos si uite asa a tinut-o un sfert de ora..Si avem 2-3 episoade asa intr-o zi....Si incepe si se dezbraca in semn de protest si sta in picioarele goale prin casa pt ca nu e chip s-o imbrac...Uffff..In rest are preferinte, cu sacul de dormit, cu unul nu mai sta deloc: nu-mi place sacul!!!!Si normal ca trebuie sa il pun pe celalalt:"ASTA IMI PLACE!!!"....copil terorist....

Aveti asa exemplare???ca se pare ca asta ne asteapta in urmatoarele luni....

pupici

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput