Copilasi de iunie-iulie 2003 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Sambata asta nu plecam nicaieri ca e premiera la Star Wars . Abia astept. Am facut rezervare de doua saptamani, am niste emotii de parca as avea iarasi 7 ani si as vedea filmul prima oara .

Ahhhh, Ce ma enervez, si eu sunt in Coreea, si astia dau trailer-ul in continuu , si e nashpa in Coreea , o sa va zic maine, de abia zi ne-au dat acces la internet.

Ppupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

aditzu, primul mesaj din Coreea si pe tine te doare de Star Wars, esti de-a mea! . Da' Andra care se duce maine seara?

Romana_74 felicitari, cel mai important e ca e totul bine cu baietelul nr. 2 .

Cornelia, Carmenutza, Cgaby, Mihaela, pupici producatorilor de perle pe banda rulanta . Asteptam si noi, dar degeaba...

Crisa, tinem pumnii la noul job. Bobi, tu ai mai facut ceva cu BRD-ul?

Anamaria, saracul baietel. Las' ca pupa mama si trece . Cum merge regimul?

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti din nou...
tudor doarme linistit. dupa ce am stat si-am chibzuit, m-am hotarat sa-l culc inainte de momentul 'pipi' - pipi NU! in varianta lui tudor, si vad ca in somn e mai bine, cred ca a facut fara sa stie, asa ca am scapat si el si eu de lamentari multe si lacrimi si mai si!
ati inteles, despre subiectul asta, situatia este stationara!

mei, aditzu - ce prim mesaj demoralizator!!! sa inteleg ca Coreea asta unde esti tu nu-i aceeasi cu cea despre care ne povestea acu' ceva vreme Crisa??? bei, daca nu-s cuminti aia le aratam noi lor! da-i pe mana noastra!

kehleyr - mercic de atentie... despre cura de slabire intrebai??? ce sa-ti zic... merege REPEDE! mai iute ca gandul si cu siguranata mai repede ca mine, asa ca a trecut pe langa mine ca un fulger!!! am tinut cele 3 zile de legume si fructe, plus vreo 2 zile juma' de lactate, dupa care am navalit incet-incet in meniul sotzului, mai intai cu niscai cartofi noi prajiti, apoi am plecat la tara, unde-am pus total cura de slabire-n cui! ca doar aveam tot felul de bunatati...
asa ca poate mai incerc dupa ce merg la scarbici, daca nu raman doar 'grasa si frumoasa'!

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Anamaria, pupici lui Tudor! Saracutul, cred totusi ca-l ustura tare.
Multumesc mult pt. mail-uri. Eu nu am nici un subiect salvat , daca iti permite timpul, te rog sa imi mai trimiti din ele. Nu e nici o graba. Multumesc mult. Eu acum nu reusesc sa imi verific mail-ul, ca am probleme cu conexiunea, dar sigur le-am primit si pe celelalte.

Dana, stai sa vezi, ca si cand o incepe sa turuie, o sa o rogi sa faca o pauza! Stiu cazul uei fetite, care nu a vorbit pana la trei ani si acum, parintii (amandoi "calculatoristi" ) nu mai pot sa o opreasca!!!!!

Crisa, spor la invatat si succes! Sanatate lui Tudor!

Noi suntem bine, azi Stefan face 2 sapt. si Maria inca il iubeste

Sper sa pot trimite mesajul, ca va spuneam ca m-a cam lasat net-ul...

Nu l-am trimis, din prima, dar mai incerc... (intre timp am invatat sa folosesc copy/paste

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Vaz ca va preumblati pe-afara, ca nu prea va-nghesuiti la scris.
Eu am absentat motivat, ca am avut un inceput de saptamina horror la birou, dar acum s-au mai linistit lucrurile si mai respir si eu.

Hai sa va spun si eu doua perlute proaspete, de aseara:

Dupa baie, o stergeam pe fata de apa si ajung la nasuc:
Ea - Mucii (a tot fost mucioasa in ultima saptamina, si am tot "demucizat-o")
Eu - nu mami, nu mai ai muci, e curat nasucul
Ea - A(u) pecat...

Ea - Tati!!... (tati intirzia sa apara sa-i usuce parul)
Eu - Vine acuma tati
Ea - Tati pimba calu'
(intre timp vine si tati, care completeaza: ursu', nu calu')
Ea - Tati pimba usu'.

Mai avem pina sa ajungem la nivelul Mariei sau Luca, dar promitem.

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Sa ma laud si eu cu Razvan, dar la capitolul boacane. Alaltaieri a reusit performanta sa DARAME TELEVIZORUL!!!! Ma dusesem 2 secunde la bucatarie si cand am auzit... BUUUM am intepenit... nu se auzea nici un planset nimic, cand am ajuns intr-un suflet sa vad ce s-a intamplat, el statea bine mersi si vroia sa se catere pe el. L-am intrebat ce-ai facut aici? si se uita cu niste ochi mari la mine... Bine ca n-a cazut peste el, dar ma intreb de unde atata forta de a reusit sa-l dea jos din biblioteca de-i sarisera toate cablurile.
La capitolul asta cu daramatu' si cu trantitu' cred ca nu ne intrece nimeni .
Pana la ora asta vecinu' de jos n-a zis nimic, sper sa nu se gandeasca la vreo razbunare ceva...

Anamaria, o sa-i treaca repede lui Tudor, in cateva zile nu mai are nimic, si noi i-am facut chestia asta dar cand era mai mic, pe la vreo 8 luni.
Crisa, iti tin pumnii, bafta, si eu as cam vrea asa ceva...
Romana_74, felicitari, important e sa fie sanatos!
Romana, ce mai zici?

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Gagici, va pup pe toate. Am restante mari la voi, si la citit, si la scris si la toate cele, dar s-ar zice ca am inceput noul job. Merge, merge, dar prea e inceputul inceputului si nu ma mai gasesc deloc prin spatiu.
Asaaaa, Mihai e bine sanatos si simpatic, ce mai tura vura, e de bine, destept, frumos, vorbaret, talentat, ca ma-sa, asta asa... ca sa va faceti o idee obiectiva.
Oana merge la karate de saptamana asta, ca dansul, asa cum stiti unele dintre voi, nu s-a incadrat in bunele ei preocupari. Nici astea nu au calmat-o, dar trag nadejde in zile mai linistite.
Aaaaaa, ce am uitat sa va zic, important, domne, plange lumea in sala. Saptamana trecuta am fost in discoteca, imaginati-va si mai imaginati-va ca a fost demential si demential si poate mergem impreuna vreodata. Asa. Si cam atat cred.
Va pup iar,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani, "tauras dragalas"! Multa sanatate, fericire si impliniri, Gabi!

...ieri n-am reusit sa-ti transmitem msg. pt ca am ajuns, de urgenta, la Grigore Alexandr., Vladut fiind suspectat de intoxicatie cu sotalol. Dupa o zi de stat la terapie intensiva, el e iarasi in forma(dupa un lavaj intestinal), iar eu sunt ...zombie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by elena_ltd

Aaaaaa, ce am uitat sa va zic, important, domne, plange lumea in sala. Saptamana trecuta am fost in discoteca, imaginati-va si mai imaginati-va ca a fost demential si demential si poate mergem impreuna vreodata. Asa. Si cam atat cred.
Va pup iar,

Elena, mami de www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=elena_ltd" target="_blank">Oana si Mihai

Maaa.....impreuna cu noi banuiesc ca ai vrut sa zici, nu???
Pai daca-i asa sa stii ca data viitoare am stabilit ca mergem intr-un club cu karaoke...poate Coyote Club, poate Juke Box...mai vedem.DESTRABALARE....asta este cuvantul de ordine.
Sa te mai prind eu atunci ca dai bir cu fugitii....

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Cornelia - ti-am trimis si eu ceva mesaje, daca nu-ti blochez serverul cu ele sper sa te bucure. Sa-mi zici!

Elena - vedeti ca-i ocupata, da, si n-are timp de noi, da, dar umbla prin discoteci ...... si cica sa mergem si noi, femei serioase, mame dedicate Ce mai zice Mihaita, ca el are si companie la perlute?

Madishor - tu ce mai faci soro, nu ne mai updatezi deloc cu peripetiile odraslelor?

Magdone - vad ca nici voi nu stati de pomana, il declaram pe Razvan "fortosu" gastii de pitici, promite vad... mai ales la capitolul fizic

Luca e in faza iubirii totale ptr "usuletu" de care v-am zis ca i l-am dat vineri seara. Ieri dimineata am indesat in saculetul ursuletului (ca a venit in saculet cu monograma, deh!) ceva hainute sa i le duc la bunica-sa ca mi-era mai usor de carat. Ajungem, el incepe sa se invirta satelitic in jurul bunicii, "dechide, dechide!", bunica deschide saculetul si scoate boarfele, Luca isi adinceste privirea in saculet, apoi mirat, si dezamagit total, si acuzator... "Usuletu, unde e usuletu?"...

pup u,
Andra

Mergi la inceput