Mamici de septembrie - octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Chiar ma gindeam acum ca am aflat ca a fost cutremur... iata motivul pentru care am fost agitata azi noapte...

Kid... ciorba acra este , leustean nu am avut dar pot sa ii pun si miine. Sarmalute deja inseamna arta pentru mine...

Jadi
18++

PS: il sun pe sotul meu sa aduca niste papanasi acasa , nu stiu de unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, eu de obicei ma trezesc in weekend la 7. N-am nici o explicatie pentru acest lucru, pur si simplu se intimpla. Papanasi (foarte) buni la pachet gasesti la Thalia sau la "La mama".

Am umblat toata ziua, acum luam o pauza si apoi iar prin magazine. Am fost la un depozit de incaltaminte (dupa metroul IMGB) si si-au luat farte-miu si sotul bocancei, apoi sus in nord la MiniPrix Otopeni, si iar si-au luat numai ei tzoale - eu n-am vazut nimic sa mi se lege de mina. Ma rezerv pentru Mall si Magazinul Victoria.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Fetelor mi-au iesit niste papanasi de am mancat ca o nebuna ,mersiAnca foarte buna reteta si usoara
Kid ai facut papanasi? ca sint tari buni ,mersi pt raspuns

Karmenutza felicitari pt miscarile lui bebita tau ; si eu astept cu nerabdare miscarile, de cum simt ceva zic asta este bebita ,dar de unde alarma falsa ;apropo fetelor la cite saptamani ati simtit pe bebe?

nanadana19+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Merci fetele de informatii pt prenume.

Si eu stiam ca in Germania nu exista alocatie de cic si ma miram. Oricum nu cred ca exita sistem perfect si care sa multumeasca pe toata lumea. In general, nu te plateste nimeni sa stai acasa cu copilul (mai ales ca se considera ca e distractie si absolut natural pt femei), deja ca atunci cand lucrezi nu castigi neaparat f bine, acasa...

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Nanadana, eu acum am simtit miscarea la aproape 17 saptamani. Maine fac 17. Data trecuta am simtit la fix 20 de saptamani. Asta e al doi-lea si mi-am dat seama mai repede. Dar sunt miscari foarte firave si le simt doar cand sunt "stramt" imbracata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Cu papanasi nu am avut spor, sotul mi-a cumparat clatite de pe Bd.Dacia ii era mai la indemina.
Ieri am stat si mi-am analizat toate miscarile din burta si sint sigura ca misca bb, nu sint mate nu sint nimic... plus azi noapte am simitit iar aceleasi miscari si sint prezente incepind cu saptamina aceasta... asa ca am cu ce ma lauda.

Eu azi am zi de emotii ma duc sa o iau pe maman de la aeroport cred ca se lasa cu lacrimi pacat ca nu este si cealalta mama aici ( sora mamei = tot mama, hehe).

O zi buna
Jadi
Aproape 19

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor cu burtica
Jadi iti doresc sa petreci clipe placute alaturi de mama

Pupici si o duminica placuta

nanadana 20sap (yupi sintem la jumatate de drum )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Felicitari,Karmenutza pentru miscarile lui !E ceva super!La mine a miscat prima data in saptamana 18,iar acum e adevarat maestru in tumbe desi nu are putere sa loveasca tare..
Gabi,felicitari pentru baietel,se pare ca vom ingrosa si noi randurile pentru armata!!..Asa ca Ioana,te rog mult sa treci si in dreptul meu caruciorul albastru.He-he ..nici nu ma gandeam eu!Mi-a facut o surpriza,toti pronosticau fetita!! Vineri am fost la morfo de 20 saptamani,am avut emotii dar se pare ca totul e bine si bebe e sanatos tun!Si e baietel!O sa scanez si pozele!Era super dragalas,cu manuta stanga la ochisorul drept..au niste pozitii tare ciudate!:)
Mi-ati facut si mie pofta cu papanasii,azi sigur semnez si eu condica in bucatarie!!Si dupa-aceea..cine e????Noi sa fim sanatoase si bebeii la fel!!
Va pup,
Moki,20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

moki sa-ti traiasca baietelul!

Fetelor, sint hainute atit de frumusele pentru bebelusi (0-3 luni), n-as fi crezut niciodata. Am vazut in mall-ul nou, dar n-am cumparat nimic (sotul zice ca mai intii trebuie sa ne hotarim cite bucati din fiecare fel de imbracaminte luam - cred ca-i este frica sa nu cumpar in fiecare zi). Ne-am uitat si dupa carucioare, nu ne place nimic ce-am vazut pina acum (in top ramin bebe confort-urile vazute in catalog, dar nu le-am vazut si "pe viu"). Mai ales scaunele de masina, sint foarte tari, mai tari decit bancheta masinii.

jadi sa nu prea mult.

Ioana

Mergi la inceput

[red]Ioana[red] sa sti ca este o alegere foarte buna cu poussette de la marca BèBè confort si tot asa de bune sint si in realitate , solide si foarte practice

nanadana 20 sap

Mergi la inceput