Mamici de septembrie - octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari Moki!Se pare ca fetitele vor avea de unde sa aleaga.Sunt asa de multi pretendenti:2 la 1 .

Noi am luat pentru primul copil scaun de masina de la Chicco si e super.Si lui ii face mare placere sa stea in el.

Gabi, 19 sapt.

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anca, nanadana, nu mi-au iesit papanasii! Adica, odata pusi in tigaie s-au imprastiat de tot si a iesit o mare pleasca! Unde am gresit oare?? Am respectat cantitatile dar recunosc ca nici eu nu sunt prea priceputa, de-aia am si ales reteta asta ca e usoara!

Moki, felicitari!

, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

neata gravidutelor!

Eu la papanasi branza o amestec cu gris asa pana se leaga...incerci una la fiert si daca nu se sparge e ok. Asta daca ii fierbi!De prajiti nu am auzit.
Ii mamanc cu zahar, scortisoara si smantana. E foarte bun.

Fetelor din 25 aprilie pana azi 16 mai am pus 1 kg.....e normal? pana pa pe 23 cand ma cantareste nea DR la consult..... sper sa nu mai sevesc kg.

Samabata am fost ca o furnica...am facut ciorba de peste....peste pane, prajitura. duminica am facut piept de curcan pane cu piure de cartofi si multa salata verde. nu sti, dar m-am simtit forte bine ca acuma de altfel. Cred ca perioada rea a trecut, nu?

Auziti am facu niste analize vineri de sange.....m-am speriat Fierul era la mine foarte mare, peste limita maxima, asta ce inseamna, e bine? Proteine totale ...sunt bune.
In schimb calciul si magneziul un picut sub limita mimina...deci bebele a muncit serios. I-au ceva efervescent, calciu si maghneziu, asta pana ma duc la Dr. in 23. sa vedem ce ne zice...
Voi ce parere aveti de fierul asta?

Vero
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
Hildegard eu stiu ca fierul (sideremia) creste peste normal cand iei ceva suplimente cu fier..chiar si materna.
Te sfatuiesc sa intrebi medicul de familie sau pe altcineva specializat ..oricum stiu ca e bine sa nu mai iei o perioada pana iti revine valoarea la normal.
Gasesti si pe pe net diferite subiecte si o sa vezi ca administrarea in exces a preparatelor de fier artificial nu e foarte buna.
Eu asta noapte am avut un cosmar...se facea ca m-am dus la ginecolog si mi-a zis ca nu a mai avut un astfel d ecaz de 10 ani si ca trebuie sa fac cezariana dar va fi dificila fiindca am uterul retrovers si placenta jos.
M-am trezit tare intoarsa pe dos si de abia astept sa ajung iar la ginecolg sa intreb ce si cum .

Mergi la inceput

mysweetest,

Eu nu i-au nici un supliment de fier , nu am luat nici un supliment pana acum de nici un fel.....nici un fel de vitamine , a zis Dr. c anu e cazul la mine, le aveam pe toate la maxim in primul trimestru.
Deci....

Vero
18

Mergi la inceput

Am papat de toate poate de aceea am asa....
spanac mult, salata verde, nuci, eu mai stiu de toate.

Vero 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu am fierul peste limita maxima fara sa fi luat vitamine, fier sau orice altceva!

Mysweetest, nu mai lua in serios visele din perioada asta, stii ca sunt specifice sarcinii, nu inseamna nimic!

Mergi la inceput

Sa vezi ce vise am eu...mama mia
Sunt specifice sarcinii, de la griji etc....inainte nu avem vise din acestea.
De ex. ca m-au rapit arabii pentru copil...ca m-au rapit extraterestrii, ca am avut accident cu masina, eu mai stiu multe.....l-am si lovit usor pe sotul meu pe obraz din cauza unui cosmar...s-a speriat saracutul....sunt nebuna. Dar astea sunt visele.
Asta e perioada.....ne rugam seara si nu visam urata . Asta e singura cale de eliminare a acestor vise.

Vero
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Daca nu ati luat nici un supliment de fier nu aveti de ce sa va faceti griji ..asta e parerea mea...probabil datorita alimentatiei a aparut excesul.
Eu am intrat in saptamana a 25a si abia astept sa vad cum or sa imi iasa analizele in saptamana a 27 a ...am tot auzit ca atunci apar multe gravide cu rezerve scazute de fier.
saptamana a 25 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor ,

azi am ramas acasa cu mama pentru imbunatatirea imaginii si ca atare vom merge sa ne vopsim , epilam si sa ne facem toate unghiile, hehe.
Nu am plins deloc dar am avut citeva momente acum gata , au trecut emotiile.
Ce a zic mi-a adus mama doua body-uri de bebe-ei si doar i-am zis ca nu stim inca sexul dar m-a consolat ca daca va fi fetita ii va sta foarte bine in albastru .
Plus un cort de copii peste 3 ani si un abtibild de masaurat inaltimea copilului cu scooby doo.
Aaaaaa si de la cumnata mea care a nascut in noiembrie o punga mare de tampoanele de sini.

Plus migdale trase in ciocolata de la care era sa mi se faca rau ieri de cite am mincat... haplea scria pe mine.

Felicitari Moki pentru bebe-el si sa fie sanatos!

Jadi
19 fix

Mergi la inceput