Mamici de septembrie - octombrie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
mysweetest spune:
In legatura cu kg puse ...deja am +9kg si observ ca a inceput sa se depuna mai vertiginos...deja aveam +9,4kg dar am scazut cele 0,4kg greutatea hainelor.
Oricum burtica creste si mai bine si vizibil de la o saptamana la alta si ma intreb cat de mare o sa se faca pana la sfarsit.
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata si o saptamana frumoasa! 

Gabi, Moki felicitari pentru baietel! Sa fie sanatosi si voinici!
Imi pare rau ca v-am Indus in eroare cu indemnizatia din Germania. Stiu doar ca, cumnata mea este asistenta si acum 2 saptamani mi-a spus ca va sta trei ani acasa, pentru ca ia mai multi bani stand acasa decat mergand la service. Asa ca eu am tras concluzia.
Flavia 20+
Ioana75 spune:
mysweetest, eu ma cintaresc dimineata, dupa ce am fost la baie si fara haine, deci de aia ai tu un pic mai mult ca mine
. Eu in continuare sint la +8.5kg (m-am hotarit ca 8.9kg inseamna tot 8.5kg, pina nu se schimba prefixul la cintar nu schimb nici eu
).
Azi ma duc la eco, ura! Nu stiu cum am rezistat 4 saptamini, "erou" scrie pe mine
.
jadi, relaxare placuta azi!
M-am hotarit ca merit si eu un tratament cosmetic, sa vad cind ma programez.
Ioana
nanadana spune:
Felicitari Gabi ,Moki pt puiuti 
Ioana ce placere te asteapta
sa o vezi pe Miruna
Tonnia eu la 250g de branza am pus cam o lingura si jumate de faina si cind i-am prajit am pus foarte putin unt (aproape ca la clatite) intr_o tigaie de teflon si i-am lasat la foc incet sa se faca cam 5 min pe o parte si 5 pe cealanta parte
nanadana 20sap+1
Ioana75 spune:
nanadana, mersic de confirmarea cu "bebe confort".
Noi am vrea sa luam lucruri trainice, sa ne tina si la urmatorii bb-i
.
gabi, stiu ca produsele Chicco sint bune, dar n-aveau deschis duminica la reprezentanta sa le vedem
. O sa mergem in timpul saptaminii ca au deschis pina la ora 8. Am vazut prin geam (ne-am uitat ca aurolacii
) ca aveau reduceri la unele produse.
Ioana
cge spune:
Buna gravidute!
Sa avem o saptamana cat mai buna si cu mult soare.
Eu am avut un weekend plin: si mancare si curatenie si plimbat in parc
si in Cora. Pe unde a vrut Victor
ca el a fost director in casa, daca n-a fost sotul.![]()
Azi-noapte a venit sotul din Hamburg si ne-a adus o multime de cadouri dulci si muzicale. Bineinteles ca azi noapte la 2 mancam toti 4 (si cu bebelusha) bomboane.![]()
Bebelushei i-a luat un body roz de nou- nascut, e asa haios, micut.
A avut tema sa se uite la patuturile de acolo, dar a zis ca erau cam la acelasi pret ca si cele de aici. Sau n-a gasit el magazinele ieftine.
Ioana, un magazin de copilasi si de haine de
, este la intrarea in Cora, magazinul Loris. Dar au preturi cam mari, eu mi-am luat 2 tricouri de mamica de la Baby Expo cu 600000, iar la Loris unul singur era 540000.
Acum la inceputul lui iunie, parca pe 27mai-1 iunie, la Palatul Copiilor este un targ ptr copii si de pe 1 iunie-5iunie la Romexpo altul.
Poate, reusim sa profitam de ele.
Pentru fetele care au aflat de curand sexul bebelushei, felicitari.
PS:
Am facut aseara "specialy for my husband" o varza noua calita, o bunatate. Am mancat de m-am spart si am ajuns
.
Cristina, mama lui Victor (5 ani si 4 luni) si a bebelushei (21 saptamani)
natydea spune:
Bafta la ecografie Ioana! Eu mai am o saptamana si o zi pana la eco morfologica de 20 sapt, la care vom afla si sexul bebeului.
In rest sunt obosita deoarece nu pot sa dorm. Eu care adormeam cum puneam capul pe perna acum ma chinui de numai-numai si nimic. Dar cand voi avea burta mare oare cum va fi? Greturi inca mai am din cand in cand dar mult mai rar ca inainte. Chiar am inceput sa beau cate un pahar cu lapte la cateva zile fara evenimente neplacute. Macar ma bucur ca am inceput sa gatesc fara sa mi se mai faca rau de la mirosuri si am facut in week o mancare de pui cu castraveti si o ciorba acra de vita. In curand ma acresc de tot!
Ma gandesc sa-mi iau cateva zile de concediu poate asa reusesc sa ma odihnesc.
Pup Dea 19+

!