Mamici de septembrie - octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

De cateva zile m-a apucat iar insomnia si pe mine si adorm foarte tarziu iar dimineata cum s eluminieaza ma trezesc instantaneu.

Saptamana a 25 a (24+1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc mult fetelor! Nu stiu daca imi da si niste masuratori, ca sa le putem compara intre noi. Eu azi am implinit 24s.

mysweetest, eu mi-am facut okelari de somn (din atlas negru). Cum ii pun pe oki - gata, se face noaptea.

PS: Ma omoriti cu mincarurile astea gatite. Lasa ca la sfirsitul lui iunie ma duc din nou la mama, si o sa ma laud si eu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna gravidutzelor! Bine v-am regasit ca tare dor mi-a fost de voi! Ce-nseamna drogu, domle! M-am intors si eu din concediu asa ca am de recuperat la citit, eu asa meticuloasa cum sunt o sa citesc tot din urma, sa nu pierd nimic!
Eu sunt bine, n-am probleme, am batut Budapesta si Viena cat am putut si am putut ceva!!! Mergeam pe jos cam 10 ore pe zi, ce ziceti de chestia asta? M-a deranjat un pic drumul Bucuresti-Arad, ultimele 2 ore ma cam foiam pe scaun...si de unde aveam luate 6 kg acum eram asa de curioasa, ce credeti, mi-am cumparat cantar de baie din Budapesta si ma cantaream de o mie de ori pe zi...si acum am 6 kg cu indulgenta, adica am dat jos vreo juma de kg! La atata miscare, era si normal; acum pun iar fundul jos toata ziua si sa vedeti recuperare...
Am cateva intrebari, acus le scriu!
Va pup pe toate toate si de-abia astept sa ne vedem in iunie!!!
Mihaela 20+

Mergi la inceput

Karmenutza, daca esti online, stiu ca azi mergi si tu la dr. Iosup, la eco, la CMU! Si eu merg tot azi, la ora 18.00, pentru cea de 20 de saptamani; tu la cat mergi, poate ne-ntalnim pe-acolo, ce zici?
De-abia astept! Sper sa fie totul in regula!
Mihaela 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Natydea si eu am de facut eco morfologica intr_o saptamina si o zi adica pe 24 de abia astept

Mergi la inceput

Intrebare: mie mi-a iesit la analizele de secretii ca am o micoza, o candida de altfel; si mi-a zis doctorul atunci ca tratamentul se face dupa sapt. 19; am inceput acum dar nu stiu ce sa fac: am de luat o singura doza de flucovim (si eu si sotul) dar am citit pe prospect ca nu prea e indicat la sarcina; eu ce sa fac? E o singura pastila, e-adevarat, dar totusi!
Si alta problema, mai trebuie sa fac spalaturi vaaginale 10 zile si sa-mi bag in fiecare seara dupa spalatura cate un ovul de clotrimazol; am inceput aseara, am facut spalatura dupa care m-am cam chinuit sa-mi bag ovulul ala, e cam mare si eu sunt cam inchisa pe-acolo...n-am putut sa-l bag adanc... si m-a cam usturat, chiar si acum ma mai jeneaza un pic... dimineata nici nu era dizolvat total...ce sa fac? sa continui sau nu?
A mai luat cineva asa ceva? Pe de alta parte candida asta nu cred ca e o problema asa mare in ideea in care eu voi face cezariana.
Ce sfat imi dati? Ce sa fac diseara?

Mihaela 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, am luat si eu clotrimazol acu 2 luni, impreuna cu antibioticele pentru listeria. Mie dr. mi-a recomandat sa le umezesc putin inainte de introducere, ca sa alunece mai bine. Eu zic sa le iei, daca dr. ti le-a dat.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, bafta la echo, sa ne povestesti ce si cum.
Pupici la toate fetele,

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor, care dintre voi stie.....?

Eu din 1 august intru in concediu de odihna pana pe 30 august.
din 1 sept ar fi prenatalul meu care ar fi de 53 de zile calendaristice pana la data estimativa a nasterii 22 oct.
Dupa aceea vreo 50 zile calendaristice de postnatal. Si apoi CIC-ul.

Cand fac cererea de prenatal? Sau cum se procedeaza? Lucrez la o institutie bugetara.

Vero
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pentru concediul prenatal nu se face cerere, doar se duce certificatul medical de la medicul de familie.
Cerere se face pentru CIC, dupa ce trec cele 126 de zile de concediu pre si post natal.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput