Mamici de septembrie - octombrie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
Aaaaaaaaaaaa, nu mai vreau in bucatarie dar mai ai un pic circa 2 ore si termin.
meniul pina la urma este bors de vita, pilaf cu pui si tocana de porc.
Azi noapte nu am putut dormi si am fost asa de agitata si am visat oarecum oribil... incepe sa ma deranjeze burtica si cred, doar cred, ca se misca plodul ca prea sint miscari repetate si in acelasi loc, de preferinta in stinga jos se pare ca acolo e curtea de joaca.
ne mai vedem pe aici
Jadi
18++
nanadana spune:
Gabiaramafelicitari pt baietel 
Ancadm multumesc pt reteta
,ma duc sa-mi cumpar branza si sa trec la atac 
Fetelor spunetim si mie ce este Materna
Ce urat este afara ploua
si imi da o stare de somn ![]()
Va pup si va doresc o sambata buna
nanadana19+6
Carmi spune:
Samila, ai dreptate, nu s-a schimbat nimic din ceea ce
stii tu, la fel au ramas sumele pt. CIC si nu te plateste
nimeni timp de 3 ani, doar postul ti-l pastreaza.
Fetele, voi la cate saptamani ati facut echo morfologica?
kid2003 spune:
Nanadana, hai ca ti-a dat Anca o super reteta. Vreau si eu sa ma apuc sa ii fac. Eu ieri am mancat papanasi la restaurant, deci nu am avut nici un merit in pregatirea lor. Dar o sa ii fac acum! Vroiam clatite sa fac, dar parca mai buni papanasii (si sigur mai calorici)
Si tot pentru tine, Nana, Materna e un complex de vitamine pentru gravidutze si mamicile care alapteaza. Are de toate, iar medicii de p-aici il considera cel mai bun complex de vitamine pentru perioada asta.
Jadi, cam tarziu raspunsul meu...Pentru mama ta care vine din strainatate...de ce nu incerci o ciorbitza acra cu leustean (ca la noi in Romanika) si niste sarmalutze in foi de vitza, bine scazute la cuptor. Desert: papanasi cu smantana si dulceata dupa reteta Ancai. MEniu romanesc, nu?
mysweetest spune:
Mi-ati facut pofta de papanasi si de clatite
...ma duc sa mananc niste bomboane de ciocolata
...ca sa-mi revin
.
23+6
mysweetest spune:
Apropo ..ati simtit cutremurul de dimineata? M-am cam speriat putin crezand ca va incepe si mai tare dar din fericire nu a fost asa.
Mie imi amortesc in continuare destul de des picioarele mai ales daca merg mai mult pe jos iar saptamanal mai am cate un carcel
.
kid2003 spune:
Aoleu, da, l-am simtit...mi-a fost frica sa nu vina altul mai mare si de la 5 nu am mai putut sa dorm. Amandoi ne-am trezit, de fapt tustrei ca si gaza din burtica a inceput sa se agite (probabil simtindu-ma pe mine). AM stat cu televizorul deschis dar n-am prins nici o veste...Parintii mei nu au simtit nimic, stateam si ma intrebam daca nu oare am visat noi...Cat a fost? A fost de 6, nu? Ufff, sper sa nu mai vina niciunul!!!
Fetele celelalte sunt la plimbare, numai eu si mysweetest suntem aici! De garda!
karmenutza spune:
Buna, fetelor!
Aseara am simtit prima data pe bebe miscandu-se!!! Stateam pe scaunul de la calculator si eram imbracata cu niste pantaloni relativ "stramti", mana o tineam pe burtica. Si tot stand eu asa si navigand pe net, am simtit in palma "buf, buf" de doua ori si gata. Peste vreo 10 min, din nou. Si dupa aceea, nimic. Azi abia astept iar sa-l simt! daca mai vrea. Cred ca-l deranjau pantalonii mei.![]()
Cutremurul nu l-am simtit nici unul din noi. Am dormit, lemn! Toti. Ne culcasem foarte tarziu, pentru ca ne-am uitat la "Razboiul stelelor" care s-a terminat pe la 1. Mai bine ca nu am simtit nimic, ca ma speriam tare. Asa mi se intampla de obicei. Intru in panica.
gabiarama spune:
Cred ca in Iasi nu s-a simtit cutremurul.Oricit de bine as fi dormit l-as fi simtit.Stau la et.9 si cu siguranta m-ar fi "leganat" nitel.
Sunt curioasa daca mai e vreo
care maninca asa de multa ciocolata ca mine.Dar nu pot sa ma abtin.Dauneaza oare?
gabi,19 sapt
PS. Am reusit sa pun pe net poze cu micutul meu ,Mihnea, care are 1an si 4 luni
http://community.webshots.com/user/gabiarama