Candidoza vaginala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Doamne iarta-ma, dar chiar chstia asta cu otet...mi se pare prea mult!Eu una nu incerca asa ceva!
Dar trebuia sa va spun ce am auzit....
Poate intr-o cant. f mica, e altceva, eu auzisem c trebuie sa tamponezi locul, cu otet, simplu,nediluat...pai tre sa usture de ...nici nu vreau a ma gandi...no way...
Sunt ele attea metode...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Cred ca intru si eu in randul "Candidozelor" ca sa zic asa. N-am avut pana acum nimik de genule asta. La Papanicolau mi-au iesit ceva rari trichomaonas, am avut si o vaginita dar toate astea nu se manifestau asa incat sa ma deranjeze in vreun fel. Le-am tratat si gata. Acu o luna am facut cauterizare care e ok, am folosit ovule betadine si cam atat. De vreo 3 zile simt ca mor de mancarime in zona "crepusculara" mai ales cand merg.
Intai ma zis ca o fi de la tampoane, o iritatie ca le port de o luna. Le-am cumparat din alt loc de obicei si de cand le-am pus parca a inceput macarimea. Se poate sa fie de la ele, vreun microb? De la ovule betadine? Nu cred.... N-am luat nici un fel de antibiotic. Nu am mai facut de fff mult timp asa ca consortu' n-are nimik, sper. E posibil sa fi luat ceva de la WC de la servici ca pun eu hartie dar... nu pot face de sus, asta e ma mai asez. E foarte curat si persoanele la fel (ii cunosc de mult si sunt prietenii mei) dar poti sa stii????!!!!

Ma rog, una peste alta azi am fost la dr pt control sa vada cum e cu vindecarea cauterizarii si i-am zis si de manacarime. A zis ca e o mica ciuperca dar n-a zis ce si nici n-a zis sa fac vreo analiza. Mi-a dat Lomexin crema si spalaturi cu bicarbonat si tantum rosa. Cica e posibil sa am o intoleranta la vata, tampoane dar pana acu n-am avut niciodata.
E drept acu cativa ani buni, cand inca eram virgina, am avut ceva de genul asta: o scurgere atat de abundenta si consistenta de ma spalam de 10 ori pe zi si mancarime groaznica. Mi-a dat mama sa beau ceai de sunatoare si in cateva zile mi-a trecut. Dar ma tot gandesc ca o fi fost candida si acum a recidivat.

Intrebare: la voi e inflamata zona de la suprafata, adica e rosie si umflata nitel, ca niste denivelari? e tot un simptom al candidei? Mi-e teama sa nu fie vreun herpes ceva.
Pot sa pun in ceaiul de galbenele (in loc de apa) tantum rosa si sa fac spalaturi?

Astept raspunsuri si va doresc sa scapati de boala asta.
pa pa

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Opppps, am uitat sa va intreb daca analiza (lama) se face in timp ce e in desfasurare boala, adica acu cand am scurgere, cand ma mananca si e inflamata sau dupa ce fac tratament? Se vede si dupa tratament daca e ceva pe acolo? Ma gandesc ca daca trec simptomele poate nu iese nimik la analiza.
Cum e????
pa pa

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

La Cantacuzino exista vacc. impotriva Candidozei si are eficienta. Odata facut creeaza imunitate pentru o perioada mare de timp si scapati de toate bataile astea de cap. Solutii sunt cu carul, dar nici una de maxima eficienta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

TRATAMENT HOMEOPAT...CA SA NU MAI RECIDIVEZE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by loneanbianca

TRATAMENT HOMEOPAT...CA SA NU MAI RECIDIVEZE!!!

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.




Esti sigura ca nu recidiveaza?

Vin si eu in club, cred ca am acelasi diagnostic, desi n-am facut o analiza pana acum. Doar simptomele sunt aceleasi: o scurgere, de durata, ceva mancarimi, dar nu excesiv si usturimi mari in timpul contactului sexual. Asta sa ma ?

Daca as sti sigur, luni la homeopat ma opresc. Oricum, am sa fac si niste spalaturi cu tantum rosa si am sa-mi pun si ovule cu clotrimazol.
Incerc, sa vad daca reusesc sa scap de ea sau de ce altceva o fi.


Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns O fata de la mare spune:

Respect parerile fetelor in legatura cu tratamentul Candidozei si imi pare rau sa aud ca unele dintre voi suferiti din cauza asta de mult timp, dar nu credeti ca cel mai bine este sa ascultati parerea DOCTORULUI SPECIALIST?
Asta ca sa evitam erorile de intelegere pe care noi, ca niste profane in ale medicinei le putem avea. Eu cred ca raspunsul la intrebari legate de sanatate nu poate fi aflat intr-un mod satisfacator DECAT de la un doctor si acela BUN.
Mie mi-a atras de mult atentia un topic de discutie din forumul acesta prin numarul impresionant al paginilor sale. Este tot in Clinica Virtuala si este sustinut de un DOCTOR GINECOLOG care are toata rabdarea din lume ca sa raspunda detaliat si clar la multe intrebari din domeniul ginecologiei.
Imi aminteam ca am citit ceva si de Candidoza si am parcurs din nou cu privirea topicul si iata,
AM GASIT UN POSIBIL RASPUNS LA PROBLEMELE CREATE DE CANDIDOZA. INCEPAND CU PAGINA 29 SI CONTINUIND PE URMATOARELE SI IN MOD SPECIAL PE PAGINA 35 DACA IMI AMINTESC BINE,GASITI UN DIALOG CU O DOAMNA LETITZIA, CARE A PUS INTREBARI INCLUSIV DESPRE CANDIDOZA. GASITI SI UN POSIBIL TRATAMENT.
Si dialogul este amuzant si tonic, iar asta face bine la sanatate.
Inchei aici , sperand ca v-am putut fi de folos cu ceva si va urez din suflet SANATATE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timeea spune:

Eu m-am vindecat de candidoza cu iaurt simplu, aplicat local.
Nu mai folosesc decat lenjerie de bumbac, pe care o fierb din cand in cand si intotdeauna o calc.
Nu mi-a mai revenit ani de zile. Mai folosesc in sezonul rece tinctura de echinaceea, pentru imunitate. Recomand oricui sa incerce iaurtul simplu , mai multe zile la rand, eu il puneam pe vata si pe tot timpul noptii.
Si am grija cu ce ma spal acolo. Bineinteles, doar cu un sapun special .

Inainte de iaurt si eu am urmat foarte foarte multe tratamente , am incercat si spalaturi diverse , degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionasiu spune:

pt prieten recomand cu caldura Nizoral tablete ,la sotul meu a prins f bine si te rog nu da banii pe Clotrimazol pt ca nu e bun de nimic am luat si peste o sapt a reaparut o sa ma duc si eu sapt viitoare la medic si o sa-ti spun un alt tratament.Bafta la vinde care.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La mine a mers foarte, foarte bine vaccinul Imunostimulent cu candidina de la Cantacuzino. Am facut 2 cure a cate 3 saptamani din 6 in 6 luni. Inainte de vaccin aparea candida chiar si de 2 ori pe luna, de cand cu vaccinul cred ca mi-a mai aparut de 2 ori si atunci o tratez cu ovule de Gynozol 400 mg.
Multa sanatate!

Silvana

Mergi la inceput