Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
florypop spune:
Madalina, si eu am incercat cu cereale si durat cam o luna si apoi iar a inceput sa se trezeasca. Acum iarasi mananca de doua ori pe noapte chiar daca ii dau cereale seara.
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos
Eliza5 spune:
Si Alex se mai trezeste de vreo 2-3 ori pe noapte sa manance. Cateodata nici nu-mi aduc aminte dimineata pentru ca ii dau sa suga in somn (in somnul meu adica :-).
Cat despre ... sa va zic, sa nu va zic.... nu va zic, ca ma fac de rusine...
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
paxela spune:
eliza cum sa te faci de ras?
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
aime spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Aime, tu de ce te feresti. Din cate tin eu minte tu ai ramas insarcinata dupa vreo 7 ani de incercari. Sa inteleg ca nu va doriti inca un bebelus?
Ba da, de fapt cum o vrea cel de sus, dar nascandu-l pe Vladutz prin cezariana, intre sarcini trebuie sa fie macar 2 ani...si inca unul asa repede???? rezist, oare?
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
for2nity spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Noi am folosit pana acum tetine NUK pt 0-6 luni si exista si pt 6 luni +,care au gaura un pic mai mare.La cele 6 biberoane ar trebui sa cumpar acum alte 6 tetine,care sunt cam scumpe si de-aia ma gandeam sa maresc eu gaura la tetinele pe care le am.
Si eu tot NUK folosesc, sunt singurele pe care le agreaza galusca,(am ramas cu o duzina de Avent si una de Chicco, ne sunt complet nefolositoare).Am luat din timp si din cele 6+ dar surpriza...nu au deloc gaura mai mare.(ba mi se pare chiar mai mica ), sunt mai mari ele ca forma, ca dimensiune.Dar galusca mea are gurita micuta si inca le prefera pe cele 0-6.Cand i-am pus din asta mare parca ii umplusem gurita cu prune, nu i-a placut.
Unele din cele mici, le-am taiat in cruce si merg bine.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Cecilia C spune:
Vivian si Miki sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi
Un pupic special pentru smecherila Alexander din partea Alexiei.
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
for2nity spune:
quote:
Originally posted by roserb
For2nity, noi stam de obicei la Central, in Mamaia. E curat si renovat, iar preturile nu sunt tocmai mici, dar merge. Cred ca daca mergi in iunie e chiar destul de rezonabil.Cica e de 3 stele, trebuie facute rezervari din timp, e destul de solicitat.
Pretul ca pretul, vroiam sa stiu daca comfortul si serviciile se ridica la nivelul pretului.Am patit de am mers la 3 stele prin agentie si musteau peretii de igrasie, aer conditionat...ioc, iar noaptea mureai de frig, a trebuit sa ne cumparam o aeroterma.Inainte era usor, totul era o aventura.Nu stateam prea multe zile intr-un loc.Acum insa...suntem parinti...cu responsabilitati.
Si numai Dumnezeu stie ce dulce responsabilitate avem.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
andreap spune:
iata ne-am intors si noi acasa ca ne-a gonit ploaia.....
Aime,cum le faci tu pe cele fara lapte?Te mulgi?Ca eu un anu as prea vrea...de lene;eu m-am muls doar de 2-3 ori cand am facut furia laptelui,la inceput
Eliza,de ce sa te faci de rusine???Eu am avut"curaj" sa o fac dupa 5 luni si a fost nasol rau,parca era prima data(mey,m-o fi cusut nenea doctorul de tot??????)...drept urmare pana acum nu am mai incercat!
si Mariuca se trezeste,desi pe la 19.30 ii indes 100-120 cereale pe gat su pe la 21 dupa baita suge si laptic
asta mica nu mai are stare de loc,vrea tot timpul ceva nou,nu sta singura decat putin dupa care urla sa o iau in brate....
pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mikimi spune:
Paxela, Cici sar'mana !!! ne distram azi da nu cu tort ca ne pastram silueta pentru botez.o ciorbica chioara e de'ajuns.
De cateva zile e super scump alex, se intinde dupa telecomenzi si telefoane chiar daca are alternativa jucarie.ma bucur ca se intinde dupa ele, nu dupa obiect in sine, e foarte activ vrea numai in fundulet unde sta binisor fara sa cada si rade tot timpul.Cand il sterg de balute incepe un hohot de zici ca cine stie ce-i fac, ca sa nu mai zic cand il pup pe burtica, genunchi.Ma apuca de nas, de urechi, ma trage de obraz, studiaza..stiu ca mai toti au trecut deja de faza asta, deh noi suntem mai micuti si acum ma minunez si eu ce frumos e sa creasca sub ochii tai.
Noi nu ne plangem de program, nu l-a schimbat in rau, ba chiar in bine...doarme de la 22 la 8, apoi de la 9 la 10, apoi dupa-amiaza cele 3 ore fara de care nu se poate, desi l-am dat peste cap la Barcelona cu programul, si-a revenit foarte repede.
as vrea si eu sa va dau sfaturi despre papica sau altele dar nu ne confruntam deocamdata cu sculari noaptea sau zgandarici la papica.Bine ca noi suntem la titi doar.
si ma mai distreaza ca atunci cand e suparat, pe langa mama zice ba-ba .
Simina , Andreea cum sati cu plimbarile in carut ?
Noi ca sa scapam de problema am trecut la solutii adolescentine...am explorat casa si merge. Vorba buna pofta vine mancand.
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)
andreap spune:
Mikimi,in primul rand "la multi ani"si sa creasca mare,frumos si sanatos.In al doilea rand,multam de intrebare,noi stam mai bine la acest capitol,in sensul ca nu mai urla,doar maraie uneori si plange usurel,ma rog,mai mult de rasfat,dar categoric nu mai face crizele alea cumplite.
Chiar asa,Simina tu cum mai stai????
Am intalnit o mamica cu o fetita de 4 luni in Sebastian(viovio era cu mine);si plangea in carut fetita la fel ca Mariuca.Eu i-am spus ce am facut eu,adica sa o mai lase sa planga ca o sa treaca si perioada asta..dar am vazut-o cu ea in brate impingand la carut cu o mana.Eu una am lasat-o sa se crizeze,deis lumea ma privea ca pe o mama nebuna,dar stiam ca plange de fitze,nu ptr.ca o durea ceva sau de foame,asa ca acum s-a mai potolit.
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)