Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
aime spune:
quote:
Originally posted by andreap
iata ne-am intors si noi acasa ca ne-a gonit ploaia.....
Aime,cum le faci tu pe cele fara lapte?Te mulgi?Ca eu un anu as prea vrea...de lene;eu m-am muls doar de 2-3 ori cand am facut furia laptelui,la inceput
din pacate da, cu pompa storc cam cat stiu ca papa el si amestec cu 2-3 lingurite de cereale,i le dau cu linguritza si ii plac la nebunie, ma gandesc ca ii plac si ptr ca e gustul pe care el il stie cel mai bine. Si de ce sa-i dai din acelea cu lapte atata vreme cat ai tu?
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
Eliza5 spune:
quote:
Eliza,de ce sa te faci de rusine???Eu am avut"curaj" sa o fac dupa 5 luni si a fost nasol rau,parca era prima data(mey,m-o fi cusut nenea doctorul de tot??????)...drept urmare pana acum nu am mai incercat!
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
da??? eu n-am incercat deloc . na, c-am zis-o
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
for2nity spune:
Eliza5, nu te stresa mama, nu esti singura.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
mikimi spune:
asa...poze..pai Dana Ericut e un grasunel frumusel de numai !!! ce obrajori.Da ce pacat ca te-am ratat..oricum eu eram la barcelona atunci, mi-a placut surpriza facuta de sotiorul tau.sa-ti mai faca numai sa ne spui si noua ca vii.
For2nity ce fotoliu de "bastan" aveti.Facem schimb ca noi avem rosu...
am vazut o Edis frumoasa si sportiva si o pupam pe obrajori.
Alexia sa nu te superi, e prieteneste...
Andreea sa-ti traiasca sotul si petrecere frumoasa sa tina cu voi vremea si bazdacii Mariucai.
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)
elilenus spune:
Fetelor, multumesc pentru mesaje, tuturorr celor care si-au manifestat ingrijorarea, sunteti cu adevarat niste prietene. Am intrerupt azi diversificarea, a papat doar laptic, foarte bine. Astept sa-i treaca chestiile alea din guritza si maine incerc din nou cu reteta de supica de la Aime. Azi am fost mai calma, stiu ca o sa-i treaca si ca va papa. Pur si simpu simt asta. Si mai simt ca ar manca cerealele in seara asta. Voi incerca.
Cat despre pofta de sex, nici eu nu as fi crezut inainte de a naste ca voi pierde mult din chef. Si eram destul de iepurasi chiar si in timpul sarcinii. Si acum de fapt se intampla destul de des. Nu am chef la inceput dar pofta vine mancand. Si totusi lipsa apetitului ma nemultumeste si pe mine mult si ma nelinisteste dar explicatia data de cineva pe forum e destul de logica. Sigur trebuie sa fie de la alaptat si sa adaug si marile griji pe care ni le facem cu astia micii si care face sexul sa fie neimportant. Si totusi... Vreau, tin cu tot dinadinsul sa fim la fel ca inainte. E important pentru relatie, nu credeti?
Va pup fetele.
elena si ANA (2.11.2004)
http://photos.yahoo.com/elenapangica
FELIS spune:
quote:
gata,am culcat Bblusul,sper sa doarma macar 1h si 1/2,sa mai fac treaba.Iar am bagaje de facut,maine plecam la munte ca azi e ziua sotului meu si in WE se sarbatoreste.
Unde la munte?... Stii cumva cum va fi vremea in week-end?
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
Felis, mama, ce te mai chinui cu masa , saraca de tine. Tot nu ati rezolvat cu constipatia? Intreaba medicul, poate-i poti da Duphalac sirop, eu asta foloseam la Bianca cand era bebe, si functiona foarte bine.
De constipat , nu mai e, dar ii e frica (cred) sa mai faca kk. Desi are kk moale, nu vrea sa iasa decat cu supozitor... Acum ca stiu ca il ajuta zeama de portocala, nu am sa-i mai bag supozitor si il las sa vad cand face, da nu mai mult de 3 zile... Incerc!...
Azi am mancat si noi mar copt.
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
aime spune:
Fetele, o intrebare off topic: cum aflu ceva despre vremea pe litoral in luna iulie??? pe ce site-uri am intrat da pe max o saptamana.
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
Jasmine spune:
For2nity,credeam ca am luat-o eu razna.Am acumparat o tetina de la NUK pt 6 luni+ si nu are gaura mai mare deloc.E la fel!!!In schimb e mult mai mare motzul ala care intra in guritza lui bebe.Pai ce e in capul astora,ca doar guritza e tot atat de mare....
Tot la gaurit tetinele pe care le am acum o sa ajung.
In alta ordine de idei,am primit un Pampers nr 4 promotional si e mai gros decat cele din pachetele pe care le cumpar.Probabil absoarbe mai bine.Sa le fie rusine.
monbb1 spune:
Buna fetelor, ma bucur sa va regasesc. Nu am reusit sa mai intru de mult pe site, multe evenimente si nu apuc sa ma mai ating de calculator. E drept ca si bebita (Sebastian nascut pe 4 nov.2004) a fost un inger. A papat exclusiv la san pana la 6 luni cand a inceput diversificarea. Nu stiu daca de la asta a inceput "spectacolul" dar tot mai mult vrea in brate, plange de imi rupe sufletul, se scoala noaptea de 2-3 ori... Ma gandesc ca poate nu-i ajunge papa ...oricum ma gandeam sa ma sfatuiesc cu voi. Cine a inceput diversificarea la bebe de 6 luni si ce ii dati? Cum e cu fructele la masa de pe la 10? am inteles ca nu e bine mai mult de 10 lingurite de fructe (multe minerale pe care nu le poate elimina din organism). Dar el nu se satura din atat (are 8.5 kg). Ii suplimentez la fiecare masa cu san si ma intreb cum o sa facem in continuare, cand si cum inlocuim total cu mancare? La pranz primeste supita cu morcov pasat si san. Si la ora 18, cereale Milupa (orez si porumb fara gluten) facute cu apa (asa scrie pe cutie) si completate cu laptic de la mami....deci astept sfaturi. Merci , pupici la toata lumea.
Monica