Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

andreap sa iti traiasca sotul

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Jasmine, exista si un "dispozitiv special pentru gaurit/largit tetine. Il au si la buburuza, daca nu ma inseala memoriile, la vreo 100 000 lei

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Andeap de ce vrei musai sa-i inlocuiesti masa...daca ea inca vrea sa pape si de la mami...las-o...oricum nu papa extrem de mult...
Eu sunt fericita azi...Vladutz a papat un borcanel intreg de pere de la Hipp...nu i-am dat fructe de vreo 3 zile, ca nu mai vroia si azi...surpriza...a papat tot+2 lingurite de cereale cu lapte de la mami +san...sper sa-l tina "moftul" asta...acu doarme satisfacut.
E un pic de soare si dupa ce terminam de facut supa iesim un pic.
Cine spunea ca bb nu vrea cerealele care le-a incercat???? nu mai stiu, dar incearca din cele fara arome, eu folosesc orez, porumb si tapioca fara lapte de la Nestle si le papa ff bine, miros grozav, desi nu au arome de fructe...parca a vanilie...

Si ca ati dezbatut "subectu" ... ufff...credeam ca eu sunt anormala...da nu-i asa

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Fetele,
ce mai faceti? Eu nu prea mai am timp de internet, frate, ca ma iau muncile pe sus. Raportez vaccinul de 6 luni. Scapat. Am dat de alta: medicu de familie spune ca are diferenta de perimetre de 2,5 cm (adica PC si PTorace), si ca deci e suspecta de rahitism. Ma urc pe pereti. Dati-mi si mie masuratorile bebetilor vostri, sa stiu si eu daca trebe sa innebunesc sau nu. Va multumesc anticipat pentru eforturile voastre de a nu ma lasa sa innebunesc de tot.
Cu plecaciune cer ieratre, o sa updatez miine diversificarea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Ceau fetele ! Revenim cu vesti : de ieri ne alaturam si noi clubului de bebelusi cazuti din pat. Mai exact, noi am cazut de pe canapea! Cand tati nu era atent, desi statea langa Bianca , copchilu' a profitat si s-a rostogolit frumusel pe covor. Initial mi-a venit sa-l strang de gat pe al meu sot, apoi mi-a parut rau ca am tipat la el. Ca era si el tare speriat, plus ca...... se poate intmapla oricui, Bianca e atat de agitata, ca ar trebiu sa fim multumiti ca nu cazut si pana acum.
Uram si noi sarbatoritilo.
Jasmine, mama a gaurit tetinele Biancai asa cum ai zis tu, cu cuiul inrosit in foc, apoi le-a fiert, si snt .... super !
Mamaluidavid, ne e dor de voi, cuscra draga !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

For2nity intra pe www.mamaia.ro sau www.turisminfo.ro/turint/litoral/mamaia/mamaiaprezentare.htm" target="_blank">aici sau cauta site-uri cu agentii. Noi asa am facut si am cazut la "invoiala" cu o agentie ptr Hotel Sulina 2* (mai in centrul statiunii) cazare si toate mesele, sejur 6 zile, ptr 2 persoane 11.000.000 lei (copii pana la 2 ani au gratuitate), La Hotel Amiral (in capatul dinspre Navodari) 3* vreo 14.000.000.Cred ca-l vom alege pe cel de 2* pana la urma, e renovat (ne-au aratat si poze), curat...frigider 50.000/zi, televizor...si ce mai vrei (chiar si net)

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by andreap

Luminita B,si tu esti cu naveta???Mariuca,rad eu cu al meu sot,e copil de WE....adica conceputa in WE.

Da Andreea, si noi la fel
De fapt nu-i chiar o fericire da' ne-am obisnuit, ce sa facem, de un an jumate o ducem tot asa!

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu stiu ce se intampla. De la paste Ana Maria se trezeste noaptea sa pape, chiar si de doua ori. Noaptea trecuta s-a trezit in niste plansete de se-nneca ea care o auzi foarte rar plangand. In ultimele trei saptamani a luat 50 grame. Oare ii este foame rau. Ce spuneti ar trebui sa-i introduc supa? Pe de alta parte, vad ca de cand ii dau mar nu prea mai am nici eu lapte, ca doar am rarit mesele. Sunt intr-o mare dilema iar a mea doctora este in concediu din pacate.
Try, ai mare dreptate cu hormonii si cu sarcina.
Este chiar frumos sa stai fara nici o grija cand faci prostioare si sa te gandesti cu drag la inca un bebe. Dar la un moment dat se intampla sa ovulam. Am o singura verisoara primara care uite asa este acum la al 3-lea copilas in 4 ani.
Aime, tu de ce te feresti. Din cate tin eu minte tu ai ramas insarcinata dupa vreo 7 ani de incercari. Sa inteleg ca nu va doriti inca un bebelus?

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Apropos de cereale,am unele de la Hero,”8 cereale cu miere” si scrie la continut asa : arome identic naturale!!!Adica E-uri,aromatizanti,nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaP spune:

Olivia, Danamunti, Ele multumim pentru aprecieri!

Fetelor eu cred ca ma urc in curand pe pereti. De 3 saptamani Edis se trezeste noaptea de 2, 3 chiar 4 ori pe noapte sa manance NU MAI POT! Ce sa ii fac? Ma gandeam sa ii dau cereale sau lapte praf seara, dar imi este teama daca nu mai vrea titi...
Daca sa-i dau cereale de care cu lapte sau fara lapte? Cu fructe sau fara fructe? Cam multe intrebari nu?

In legatura cu sotul meu are o vorba "Pofta vine mancand!"
Pupici

Madalina si Edis

Mergi la inceput