Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
for2nity spune:
noi nu stam in fundulet decat intre perne, altfel ne rasturnam.Nu am inceput practica decat dupa ce ne-a dat doctora ok-ul din cauza suspiciunilor de rahitism.Nici nu mergem de-a busilea, decat ne impingem in spate.Am ajuns in stadiul in care stim sa ridicam funduletul dar atat.
Sa vedeti ce figuri are pe ea galusca mea.Se intoarce pe burta, intinde mainile ca avionul, ridica capul de parca ar fi in apa si sa nu se inece si da din picioare ca bezmetica.Oare asa vrea ea sa mearga inainte? Va dati seama ca nu reuseste decat sa se invarta ca titirezul. Nu-mi dau seama ce vrea sa faca dar asta face intr-una de 3 zile.
Azi nu a prea mancat, a fost cam maraita toata ziua, a facut si temperatura...cred ca e de la dintisori.(v-am spus ca avem 2 dintisori ? ) Doctora zice ca ies si sus da' io nu vad nimic.Sa speram ca maine va fi mai bine, nu ne mai stresam cu mancarea.
Sa aveti o seara linistita cu cei dragi voua.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
diana2004 spune:
SIMINA,nu dispera mey ca e abia inceputul !!!Si noua ne-a zis dr ca Andrei e suspect de rahitism ,ii dau Vigantol 3 pic \zi si-l scot mult la aer .Iesi neaparat si tu ,nu conteaza ca se uita lumea la tine, numai cine nu are copiii nu intelege .Daca nu vre sa manince da-i lapte,daca nu-ti ajunge laptele tau mai da-i completare lapte praf.Nici Andrei nu vorbeste ,face toata ziua ca locomotiva uuuuu si atit .DE 3 zile nu vrea fructe si nu doarme in casa decit in carucior ,dar il las in pace ,o sa-i treaca ,nu ma pun la mintea lui.
Sa stii ca am cautat prin casa dupa o carte de pediatie dar nu o gasesc ,daca am noutati iti scriu despre perimetre .
diana2004 spune:
Mey ,nu pot sa dorm ,am vrut sa scriu copii nu copiii ,mi-a alunecat degetul pe tasta !
monica-elizabet spune:
simina, sper ca te-ai mai linistit, eu te inteleg f bine prin ce treci dar te rog din suflet nu te mai ingrijora atat...acest rahitism pe mine m-a bagat in balamuc la alex......un dr mi-a zis ca alex e rahitic, copilul era super dezvoltat si inlat pentru varsta lui si de aceea avea in parmanentza lipsa de calciu, fontanela extrem de mare, picioare cracanate...am fost cu el la dr-ul stanciu si la dr stamate de la budimex si amandoi mi-au spus la fel...pana la 2-3 ani o sa aibe cele mai drepte picioare din lume...copil cu fontanela deschisa nu am vazut si tot asa...adica mi-au dat sperantze...si asa a fost...fontanela s-a inchis la 1 an si 10 luni daca nu si mai bine(i-am dat si vigantol si injectii cu d3) calciu...picioarele le are super, super drepte...deci totul s-a rezolvat.eu nu stiu masuratori dar chiar daca le-as sti nu cred ca ar fii ceva relevant dupa care sa te ghidezi, fiecare copil are stadiul lui de dezvoltare...te rog linisteste-te ca este cel mai important, ai grija de mariuca.
nici ruxi nu zice mai nimik...ghe, ghie...aaa...eee...buuu...si cam asta e tot...nu sta in funduletz decat sprijinita sau daca o las singurica sta 2-3 sec si apoi cade in freza sau pe spate...si ea este uneori maraita...dar fiindca eu am ajutorul mamei mele vad altfel lucruile...incearca sa-ti gasesti pe cineva care sa te ajute cu cea mica si sa ai si tu un pic de timp numai pentru tine...
sper ca nu am aberat prea mult...va pup pe toate si va urez noapte buna si linistita
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
florypop spune:
Simina, linisteste-te si noua ne-a spus la inceput ca Andrei e rahitic chiar i-am facut D3 si apoi cand am fost la control ne-a spus acelasi medic ca va avea cele mai drepte picioare si bla, bla.
Ai sa vezi ca totul va fi bine. Hai un zambet, sa vedem ....nu mai fi suparata ca superi si pitica.
Uite: de la Andrei pentru tine si pentru Maria.
Ma duc la nani ca acus se trezeste dupa papa.
Va doresc noapte buna si un weekend pe cinste.
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos
Sabina spune:
Simina, de rog frumos sa te calmezi, depresia e tare parsiva, eu am trecut prin ea si stiu ce-nseamna
Nu te uita la ce zice lumea....ia copilul si stai cu ea afara cat mai mult, chiar daca tipa, acelasi manevre fa-le afara, ca si cum esti singura pe lume.
Cu timpul, mersul afara o va linisti.
Du-te in IOr chiar daca urla...macar te intalnesti cu fetele, poate ai lor vor dormi si o vor lua in brate 5 minute , macar cat sa plangi tu in liniste
profita de prietenele depe net, daca le-as fi avut eu cand era sofia mica....
Capul sus si nu fii trista! Ai un copil minunat, dar care are nevoie de foarte multa afectiune, nu-ti fie teama de rasfat!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Am uitat...daca vei sta cu ea afara multe ore va trece si rahitismul mai repede!!!! Ce daca urla....mai bine urla afara decat in casa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
paxela spune:
simmina, camil ressu nu e chiar asa departe de noi asa ca daca e frumos afara luni ai program venim sa te luam ( cu masina) sa inveselim fata, nu se poate atata tristete, hai curaj trimite-mi te rog un pm cu un nr de telefon ca sa stim cum dam de tine ,un punct de reper unde ne intalnim ( eu stiu zona mama sta pe Prevederii tot pe acolo prin zona) , si o ora la care poti iesi
astept vesti si deabia astept sa te cunosc
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela
paxela spune:
asa sa va stresez si eu cu vesti proaste
fimiu o da din una in alta daca pana acum nu manca, cand a inceput sa manance a facut boala diareica acuta asa ca sa nu stau si eu linistita de loc
asa ca pe langa fe si tonotil acum luam si antibiotic si drebitrat( asa s-o scrie?) sa nu ne plictisim deja ma incurc in ele
vreau sa se faca bine sa nu mai aiba probleme cu stomacelul ala nemancat
acum papam orez, morcov, banana, carnita, si branzica si in afara de banana lui nu prea ii place nimic, orez manca cereale dar cu fructe gol nuu cred ca o sa ma impusc
m-am decis maine plec la munte asa un weekend de proba sa mai scap de stress desi fimiu merge cu noi
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela