Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Paxela distractie pe voi nu gluma..Vreau si eu !!! si ce haiosenie Silviu cu palariuta aia..

Andreea pagina ta nu merge

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Siminna,puiule,te intelegem foarte bine ca si noi trecem prin asta.Si eu am zile cand simt ca nu mai pot,imi vine sa urlu,nu ma inteleg cu Radu de nici un fel.Cateodata nu vrea sa doarma,nu vrea sa manance,maraie ore in sir chiar daca-l tin in brate,practic nu-i convine absolut nimic..Cateodata imi urla afara de ma capiaza si stiu ce nasol e sa-ti urle si lumea sa se uite la tine cu repros.

Dar n-avem de ales.O sa treaca si perioada asta mai grea.

Eu zic sa o scoti totusi afara si sa o plimbi chiar daca plange,oricum ii face bine aerul.

Radu a papat ieri pt prima data piept de pui,mixat in supa si i-a placut.Adevarul e ca incet-incet a prins si supa asta un gust,ca la inceput era nashpa rau numai cu morcov+albitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Maria urla de 35 de minute!!!Deja a dat intr-un grohait de zici ca-i taie cineva gitul. Iar eu pling si-mi rod unghiile. Paxela, Miki, Eu stau pe Camil Ressu. Pe jos fac pina-n IOR 40 minute.Nu va suparati pe mine, dar nu pot veni in IOR, ma-nvirt in jurul blocului, pentru ca pina in ajung in parc ea deja o ia la tipat. va pup si va multumesc de sprijin. Mai am putin si ma sinucid--deja incep sa cred ca facutul acestui copil a fost si ramine cea mai mare greseala a mea. E clar ca sint o mama absolut groaznica si incapabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Simina, nu mai gandi astfel de prostii, te rog. Sunt perioade foarte grele cateodata, si uneori ni se pare ca nu mai facem fata, dar incearca sa te gandesti la satisfactii, la partea placuta a lucrurilor, la progresele pe care le fac copilasii nostri. Dupa trecerea primului anisor, o vei vedea pe Maria ca incepe sa mearga , sa vorbeasca, si o sa uiti momentele de acum. Si la fel de adevarat e ca mereu vor aparea alte si alte probleme si motive de nervi garla, dar asta este , mergem mai departe.

Ca sa te linistesti, nici Mihnea nu vorbeste, in afara de ngu, nga, la, ei, aaa, eee, nimic altceva, iar Bianca la varsta lui melita toata ziua. In schimb el este mai mobil decat ea, sta bine in fund nesprijinit mult timp, se intoarce in toate felurile , etc. Ceea ce vreau sa zic e ca fiecare are ritmul sau, iar daca stam sa facem comparatii ajungem la balamuc. Mai bine gandeste-te ce fericita esti ca ai un copil sanatos, de fapt asta e cel mai important, restul progreselor vor aparea mai devreme sau mai tarziu.

Daca nu mananca, nu-i nimic, da-i lapte masa respectiva sau incearca cu altceva. Te inteleg si aici, pentru ca am trecut cu Bianca prin asta, dar pana la urma va prinde gust pentru anumite mancaruri, si asta cere multa rabdare.

Daca plange, incearca sa o linistesti, dar mai si las-o treptat cate putin , ca sa vada ca nu esti mereu la cheremul ei, poate asa devine mai linistita, incetul cu incetul.

Si , cel mai important, linisteste-te tu si iesi din starea asta neagra, daca mama e linistita si calma , si copilul e la fel, de cate ori tip la Bianca,devine nervoasa, de cate ori sunt agitata , si copii au scurmici in fundulet, asta e clar.

Paxela,e simpatic foc Silviucu figura lui de barbatel serios!

Ionela, maimuticile tale sunt dulci foc, le transmite Mihnea cate un pupic!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Siminna nu o lua asa in tragic..trebuie sa te calmezi si astfel o sa-i faca bine si bebelusei..ia-o in brate si o sa vezi ca se linisteste. Fiecare din noi avem astfel de momente cu puiutii nostri cand nu stim ce sa le mai facem...dar pentru ca nu stim cum sa-i potolim nu inseamna ca suntem incapabile. Cineva de-acolo de sus ne-a ales ca mame pentru acesti micuti si trebuie sa invatam sa-i crestem....nu e nimic imposibil..daca ar stii dragutii de ei sa comunice din prima zi cu noi ne-ar fi mult mai usor....putina rabdare si sa vezi cum trece si perioada asta si o sa uiti tot.
Cum au zis si fetele, scoate-o afara pe Maria chiar daca plange, o mai iei in brate, ii mai povestesti ceva, o mai pui in carucior si incetul cu incetul o sa se obisnuiasca.
Si poate ca ar fi bine sa ceri ajutorul la cineva, sa mai stea cineva cu Maria si sa te odihnesti si tu putin.

Nu lua totul in tragic daca plange Maria...gandeste-te ca ea n-are nici o vina ca a venit pe aceasta lume.....gandeste-te la parintii nostri cum au fost ei cand ne-au avut pe noi..cand conditiile erau mult mai nasoale decat acuma..crezi ca lor le-a fost usor??

Hai curaj si sa o sa treaca si perioada asta cu bine.

Pupici de la noi de-aici de departe si nu dispera ...stii cum se spune? o sa curga apa si la moara ta...sanatate si ia-o in brate pe Maria cand plange si niciodata sa nu te mai gandesti ca esti o mama incapabila ca nu e asa.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

va salutam si azi, desi mai tarziu...

astazi vom papa prima data branzica...l-am testat de dimineata cand am facut branza, i-a placut, sa vaz acu, cand are de papat mai mult...

For2nity merci mult ptr pontul cu vremea, sper sa fie asa, noi vom pleca in iulie ca atunci o sa poate tati...

Ionela-Roxana frumusele foc cucuietele....si mieluseua si bulgarasu'
Paxelai-a placut grataru' baiatului? sau l-ati tinut la regim?

Vladutz n-a vrut sa doarma la pranz decat o ora si drept urmare acum tipa langa mine ca disperatu'...a se citi urla...are si lacrimi...ii trece ca prin farmec in bratica...of,of,of...am fost la plimbarica cu carutul si a adormit si gata somnul de dupa-masa...o sa fie marait toata seara ...asta e...

Siminna fii barbata...trebuie sa te gandesti ca vor veni si zile bune...sunt mofturi, de obicei pe al meu mofturele si crizutele il tin putin si trec, apar altele...is copii...si-s ai nostri

Mate, bine ai revenit si sa-ti traiasca iepurasu'...eu chiar m-am intrebat ce mai e cu tine, ptr am lipsit si eu o perioada de pe forum...sper din inima ca ai rezolvat problemele , ca sunt deja poveste...

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna fetelor!
Fulguletz da mai si eu vin in iunie acasa.Pe 6 iunie mai precis.Tu cind apari pe teritoriu romanesc?
Andreap,Paxela,Ionela frumosii bebelusi n-am ce zice!La iarba verde,la gratar frumos de ei!Si noi mergem la plaja duminica si sper sa facem ceva poze sa va aratam slipii lui Eric.
Siminna linisteste-te!Incearca sa iesi pe-afara cu fata si poate isi mai revine acum ca se face mai cald.Cum zicea cineva mai inainte,daca tu esti agitata ii transmiti starea ta. pt voi!
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaP spune:

Siminna o sa iasa soarele si pe strada ta! Nu dispera, bb te simte ca esti necajita si reactioneaza ca atare!
Paxela a papat Silviu un mic la gratar?
Ionela pup "caprita" ca-i o dulce

Noi am venit de la dr si raportam 6.850 si 64 de cm. Ce ziceti este bine? Se pare ca domnisoara mea s-a speriat cand a auzit de lapte praf si s-a ingrasat intr-o saptamana cat nu intr-o luna.

Madalina si Edis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Azi sotul meu a venit foarte important si mi-a dat o veste mare...cica imi pregateste o surpriza de ziua mea !!! e un pentru ca sunt foarte curioasa din fire dar imi plac si surpizele (placute).Mi-a zis asa devreme ca sa ma santajeze sentimental si pana atunci (6 iunie ) sa-i fac masaj in fiecare seara.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Ups! am pierdut ce-am scris pt ca nu fusesem logata. Ghinion ca nu mai am timp sa scriu tot din nou.

Oricum mersi Jasmine pt raspuns. Incerc sa-i dau mai mutl desi nu prea vrea. Sucul cu pulpa de fructe o sa maresc cantitatea (asistenta imi spusese maxim 10 lingurite). Bine ca ii plac cerealele.

Siminna, gandeste-te ca sunt etapele grele ale frumoasie calatorii a maternitatii. Aminteste-ti de momentele cand rade, zambeste.
Cat despre dezvoltarea lor, eu cred ca fiecare are ritmul lui , nu toti stau in fundulet sau merg de-a buselea.

Fug la datorie.
Weekend placut tuturor fetelor si bebitilor lor.

Monica cu Sebastian (4 nov.2004)

Mergi la inceput