Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by paxela

acum papam orez, morcov, banana, carnita, si branzica si in afara de banana lui nu prea ii place nimic, orez manca cereale dar cu fructe gol nuu cred ca o sa ma impusc

Paxela, poti incerca orez fiert cu mar copt , e bun la gust si e bun si la diaree. Multa sanatate lu Silviu!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Spor la plimbari fetelor!
Noi am papat astazi supa! I-a placut, sper s-o tina tot asa.
Simina, esti o mamica super la cate griji iti faci pentru puiul tau. Eu sunt o fire tare calma (sunt capricorn) dar Ana Maria si-a furat pana acum vreo trei palmute. Si dupa fiecare s-a calmat subit. Acum s-a linistit mult. Privesc in urma si-mi dau seama ca faptul ca am fost doar eu cu ea acasa mereu m-a determinat sa fac asa ceva. Primele doua luni au fost groaznice caci au nu am pe nimeni in Bucuresti. De cand iesim pe afara este altceva.
Singura solutie este sa accepti ajutorul familiei, prietenilor si sa te relaxezi cateva ore.

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Am avut multa treaba,iar acum abia ne-am intors de la un botez.
Fug sa ma culc,ca dimineata la 4.00 sunt in picioare.
Am vrut doar sa va spun ca ma bucur ca s-a dus si FELIS,singurica la culcare,fara sa mai fie nevoie sa o imping de la spate.
Felis,sper sa fii cumintica si sa nu te apuce bintuitul pe la miezul noptii.
Somn usor,tuturor!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Vio sa va fie de bine distractia.
si noi va uram noapte buna si o duminica placuta.noi mergem maine la gratar, sper sa fie fumos afara.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

bantuila!!!!!

am avut musafiri si acum au plecat ... am zis ca trag un ochi sa vad ce faceti....noi ne-am sarbautorit cele 6 lunisoare de maine...
noapte buna!!!!!!

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Nu mai e nimeni pe-aici?Hai ca acum am putut sa intru si eu sa vad ce mai faceti.Sint cu toata casa vraiste ca daca in iunie plecam de...trebuie sa pun totul la cutii.
Siminna offf mai....Daca as fii acasa as venii sa te iau pe-afara cu fata ca poate mai iesi si tu din starea asta.Trebuie sa se obisnuiasca ea si afara.Dar lasa mai ca vin in iunie si ne vedem la plimbarica.
Alexandru,Vladimir Andrei si Andrei Cosmin
Va pupic pe toate!
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

For2nity, macar voi doi va evitati reciproc, da’ sa vezi cum e sa te alerge sotul prin casa si tu sa nu vrei .
Uite, Eliza ar trebui sa fie bucuroasa ca n-a incercat deloc, da’ si-asa sotul meu e cam cu capsa pusa in ultimul timp... cred ca de la restrictionare de pitpalac.

Otilia, nu am zis sa nu ne protejam, doar fiindca nu avem ciclu. Stiu ca poti ramane insarcinata din nou pe nepusa masa.

Madalina, incepe intai cu cerealele simple, sa se obisnuiasca si bebe cu ele si apoi poti sa-i dai si cu fructe. Daca te mulgi si preferi sa fac iasta la fiecare masa de cereale, atunci cumpara din cele fara lapte praf inclus. Daca ii dai lapte praf lui bebe in mod regulat (adica daca nu suge de la tine), cumpara tot fara lapte si le prepare cu lapte praf de care ii dai tu in mod normal. Dar daca esti ca mine (alaptezi si ti-e lene sa te mulgi), ii cumperi direct cu lapte praf inclus si le prepare doar cu apa.
Desi lui alex ii dau cereale de o luna si o sapt., tot n-am trecut la cereale cu fructe, tot la cele simple am ramas (orez, orz si ovaz le amestec eu in proportii egale).

Jasmine, uite ca am taiat si eu o tetina in cruce, din aia cu gaura mica-mica. La noi alex nu a supt biberon aproape deloc. Cred ca de max 10 ori in 6 luni si am incercat sa- idau suculetul de fructe la biberon ca ma apucase lenea basculand la lingurite si ma gandeam sa-l invat sat raga din bibe ca sa pot sa-i dau apoi canutza de-aia cu cioc. Da’ crezi ca a vrut? A supt o singura data 60 ml in transe si azi cand am vrut sa-i dau, nu a vrut deloc, in schimb cu lingurita il savura. Vroaim sa-I cumpar un set de tetine adecvate varstei, insa renunt la cat de “cooperant” e el in privinta biberonului. Eu vroiam sa fol. Bibe doar ca trecere catre canita, ca nici din aia nu sties a traga, nu face legatura ca trebuie sa suga din ciocul ala ca sa curga.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by aime

Mate, bine ai revenit si sa-ti traiasca iepurasu'...eu chiar m-am intrebat ce mai e cu tine, ptr am lipsit si eu o perioada de pe forum...sper din inima ca ai rezolvat problemele , ca sunt deja poveste...

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Aime,te pup,ce probleme mey,nu mai conteaza nimic de cand il am pe Christinel...Adevarul este ca am noroc de un copil tare bun,nu mi-a facut probleme,este o dulceata de baiat...

Siminna draga,ai mare grija de tine,nu stiu,poate ar trebui sa te vada un doctor,starile astea nu prea trec de la sine,numai cu vointa...Aici depresia postnatala este luata foarte in serios,nu stiu cum este in Romania insa...Am vazut si un filmulet pe tema asta la cursurile prenatale,o multime de femei sint afectate,oricum ai nevoie de sprijinul si intelegerea familiei(e foarte importan sa-i simti aproapesi sfatul meu este pentru inceput sa vorbesti si cu doctorul tau de familie...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor si bbicilor
eliza, aime, sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi, LA MULTI ANI!
noi suntem bine, papam tot cu cantec si joc, suntem si maraite uneori...dar suntem sanatoase si asta conteaza cel mai mult.
azi vroiam sa-i duc la zoo pe amandoi insa vremea este ciudata si am renuntzat, alex a plecat la tzara cu mama mea si eu cu ruxi o sa ne invartim putin prin fatza blocului dar asta putin mai tarziu...dupa spectacolul de la masa de fructe
trybuna faza cu alergatul prin casa...mey dar el nu stie sa-ti puna "piedica" ?
in we asta cred ca toata lumea a plecat la plimbarica...numai noi stam acasa dar zau ca nu ma incumet sa plec cu amandoi...deocamdata
va pup si va urez o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

noi n-am plecat nicaieri, tati doarme caci a lucrat toata noaptea, eu una sunt super plictisita, adineaori am terminat si noi un spectacol,vrusei sa-i dau marut cu cereale (cu lingurita) si s-a pus pe maraiala.Asa incat...sa nu-l trezim pe tati...l-am mancat din biberon amestecat cu suc.Of of of.O las sa flamanzeasca, pana la 15 nu-i dau nimic (sper sa pot) si atunci incerc supica + pireu de legume cu lingurita.Poate asa o sa am mai mult succes.
Eu nu prea stiu cu ce frecventa sa-i dau de mancare, ca daca ar fi dupa ea...rar da semne sa-i fie foame si pare ca se satura din 10 lingurite mici.
Voi le dati laptic la fiecare masa? Chiar si dupa masa de fructe? ce-o iesi din mar cu lapte ???

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput