Bebelusi de iulie-august 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici la toata lumea !

iubitele, noi am avut placa de retea busita, sambata cand au fost fulgere a crapat, asa ca abia alaltaieri am cumparat alta, insa ieri dupa ce am scris un mesaj cat china de mare ...am luat-o pe moata aici si a apasat ceva pe tastatura si mi l-a sters, si cum ieri am facut curat toata ziua ...mi-a fost lene s-o iau de la capat!
cum ieri si azi stam pe acasa ...ieri din cauza de smotru, azi din cauza de vreme urata, am si eu timp sa mai bag un oki pe forum, in rest umblam prin parc toata ziua, cred ca in curand ne facem casa acolo
sintem bine, creste moata si incepe sa arate a copilas, deja nu mai arata a bebelus, cel putin mie asa mi se pare, face tot felul de pozne, fuge de mine si se ascunde, iese pe balcon cum vede usa deschisa si multe alte boroboate!
am mai facut si noi cateva poze: http://community.webshots.com/photo/343203524/343204748mfphXb

pupici!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta - Giulia plangea de se invinetea si nu mai lua aer cand nu-i placea mutra vreunui strain si o tinea pana pleca respectiva persoana antipatica ei sau pana ajungeam acasa. A tinut-o de la 4 la 7 luni si mie mi s-a spus ca e stranger anxiety - nu stiu daca asa se scrie corect.

Rain -

Mey, stiti ce face Giulia de ieri ??? Isi misca dejtele pe buzele proprii sa faca zgomotul de masina ceva de genul "brbrbrbrrr", nu stiu daca m-am explicat, asa ca baleste de nu mai supooort !!!
Mai baleste careva de sta numa` cu baveticile, vreo 10 / zi ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Saru' mana de raspunsuri si de sustinere, nu stiu ce m-am face fara voi...
Mitzura, am citit si eu multe despre asta si parca in subconstient stiu ca nu am cum sa-l pierd dar cand il vezi inert la tine in brate o iei razna...Stiu ca cea mai nasoala e faza cu cazutul, imi amintesc cum nepotica mea, care acum e o frumoasa si o desteapta de 9 ani, a vrut de Paste cosul cu toate ouale vopsite si pentru ca mama nu i-a dat decat cateva, a lesinat, a cazut cu capul de gresie de am chemat salvarea. Am fost martora la toate manifestarile ei, eu locuiam atunci la ai mei si sora mea are apartament deasupra lor asa ca am crescut-o si eu un pic. Ce ma face sa am convingerea ca-i spasmul hohotului de plans e ca nu-i prima manifestare, am omis sa va spun, acum vreo doua luni eram la parintii mei si si-a dat cu telecomanda in cap, instantaneu s-a invinetit la gura, stop respiratie, dar si-a revenit in 2 secunde.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

In alta ordine de idei....vroiam sa mai scriu multe, da acum am mintea goala (neuron mic sfrijit si smochinit!). sa vad daca imi aduc aminte.

-Anca, nu te supara, si eu ma uita la poze dar ar trebuie sa stau sa-i amintesc pe toti bebicii pe care i-am vazut si adesea nu am timp pentru asta, ca ma calareste bebe si scriu in mare viteza. E o frumoasa naomi! Vreau sa-ti mai zic ca si Tudor dormea tot fix o juma de ora. In ultimul timp parca s-a mai remediat chestia asta, ca doarme mai rar si e mai obosit si atunci mai scapa cate un somn de o ora doua sau chiar mai mult. Uneori imi reuseste, daca se scoala dupa o juma de ora sa il culc la loc. Il iau, nu vorbesc cu el ca sa nu-l trezesc de tot, il pun in patut si adoarme. daca ii mai e somn.
Si si noi suntem la faza de aruncat obiecte de pe jos. daca il las, tot ce gaseste pe masa se duce pe jos. Avem un teanc cu carti pe noptiera, le-a luat azi dimineata pe rand, se uita la fiecare si trantea cu ele de pamant

- si eu am facut carare pe la aspirante, cu o sarcina pierduta si luni intregi de incercari si sex programat in anumite zile si masurat temperatura si ....yuck. Imi ziceam atunci ca daca fac un copil nici nu are rost sa ma mai protejez, ca daca 1 an jumate am exact la ovulatie si nu s-a intamplat nimic....Da uite ca acum nu am curaj, hihihi

- nicole, ce ma bucur sa aud de voi! Pupici pe moatza mica! Si Tudor face la fel cu balconul, chiuie tot cand vede usa deschisa si nu e chip sa-l mai tin.

- Adema, ce bine ca e bine pe la voi! De acum incolo numai vesti bune vrem sa auzim, ok?

- Comitetul ala de bataie ar trebui sa ia bataie el insusi! ca nu prea isi face treaba. Sau Roxi e reprezentantu vostru, ca numai ea mai striga catalogu din cand in cand, in rest...s-a inmuiat bata de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

incep cu ca sa nu mai aud comentarii cum ca "s-a inmuiat bata".....
si acum:
Robi puiule in prpimul rand felicitari ca ai fost tar si ca i-ai tras una sa isi revina! in al doilea rand stai un pic, relaxeaza-te si respira adanc, totul va fi ok. e adevarat ca poate face crize din astea si ca smecherii le mai exploateaza dar nu e obligatoriu ca si Matei sa faca asa. il poti lasa cu cine vrei tu, doar sa il pui in tema...iar daca zici ca ai mai vazut asa ceva, parintii tai inseamna ca sunt instruiti. pupici de la noi si....stii tu, nasul sus!
Adema, asa mai merge, ne pare foarte bine cand auzim numai vesti din astea pozitive!
Cori, bafta la dieta in contiunare!!!! ai grija sa nu ajungi la limita de subzistenta!
Maria, bandane misto am luat de la crido, poti vedea una dintre ele in pozele lui Patrick.
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Catrinel! Papa, sa va traiasca Mielu'!
tuturor bebeilor nascutzi pe 12...

Nu s-a inmuiat bata...e numa' nauca de cap!....hahahaha

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Fetelor am zis ca nu sunt suparata,ci ma simt un pic aiurea,doar atat...a si nu e vorba numai de poze ci in general,de cate ori intreb ceva nu prea sunt bagata in seama sau mi se raspunde tarziu.

Andreea(Philip)multumim pt aprecieri.

Adema ce bine e cand vi cu vesti bune,.Roberta nu trebuie sa vezi totul in negru,ai sa vezi ca va fi bine,pt Matei.
Cori ce dieta tii?

Nicole am vazut pozele cu moata,intradevar a crescut si nu o mai poti privi ca un bb-us.Nu sunteti singurele care stati numai in parc,si noi facem acelasi lucru in fiecare zi.

Daria si Naomi face ca" masina"brrrrrr si trebuie sa ii schimb de n ori pe zi.Am vazut pozele,imi vine sa ii pap ochisori aia frumosi,

La noi astazi a plouat,am stat in casa si Naomi a fost foarte moftoroasa,asa ca pe seara am iesit vreo 30 min si a fost un frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Anca - - pe mine Giulia acu` ma dispera ca`si face brbrbrbrr cu dejtele pe buze si are motiv sa si le plimbe pe la guraaa
si pentru Codrut !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Saru`mina de urari, pai, n-am mai zis nica, una ca io mai urez din an in paste cind mai urati voi si ma ia gura si pe mine si alta ca nu stii ca io vin doar sa ma pling?? ca de exemplu acu`: Ilinca nu vrea noaptea sa puna gura pe biberon parca-i ciumat (biberonu`)!! cauta tita de parca-i in sefraj si pe chestia asta am lasat-o sa urle poate, poate s-o razgindi, canci, a trezit toata casa (adeca ionut ca numa` el mai era) si biberon tot n-a vrut pina la urma ca sa nu vina vecinii la usa mea ori sa trimita Protecia copilului la asa urlete, i-am dat tot tita! Si io-te-asa faza cu intarcatu` nu-mi iese deloc, lingurita cind o vede lipeste buzele de zici ca are adeziv pe ele, biscuti sau ce i-oi da, daca musca putin isi da repede cu degetele pe limba ca si cum le-ar sterge de praf si CE MA FAC IO??? Asta se marita si tot nu intra in rindu` lumii!! Na ca m-am plins!
Sa trec la urari: La multi ani Keyto, Eva, Victor, Mara si Teodor sa cresteti mari si voinici!! Si daca am scapat vreunul, vina-i a lui papa ca am copiat de la ea.

quote:
Originally posted by kim222

Azi a implinit Ilinca 9 luni! la multi ani !!! De ce nu zici bre Carmen nimic....sau ti-au urat fetele si eu am avut orbu' gainilor....

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Roberta, sincer imi pare rau, am obiceiul de a o mai lasa sa urle, tocmai ce-am scris si nu stiu, zau, cum as reactiona la o treaba de asta. Pupici!

quote:
Originally posted by roberta04

'neatza si multumesc cu intarziere pentru raspunsurile referitoare la repetarea BCG-ului.
Ce sa va zic, eu sunt amarata rau , mi s-au inecat toate corabiile, Matei al meu are spasmul hohotului de plans, pentru cine nu stie ce-i, copilul da sa planga si i se taie respiratia, se invineteste la gura si daca nu esti langa el, poti sa-l pierzi. Alaltaieri a facut o criza de sunt neom si acum, s-a lovit cu gura de marginea carutului, a scos un tipat, m-am intors la el si l-am vazut alb la fata, cu buzele negre, l-am piscat de obraz, i-am suflat in fata, nimic, urlam Matei de rasuna blocul, apoi i-am tras ...cu putere o palma peste fata si l-am udat cu apa rece, si-a revenit, a inceput sa urle, l-am impacat si intr-un minut radea in hohote. Sunt disperata, stiu cu ce se mananca, nepotica mea a facut asta de la vaccinul de 6 luni si i-a trecut spre 4 ani, am fost cu ea si sora mea la zeci de doctori, nu exista tratament, copiii sunt normali dar prea sensibili si le trece cu varsta, dar nu trebuie scapati din ochi nici o clipa... Mai rau e ca odata cu varsta incep sa faca si cand vor ceva si nu le dai.

Va inchiputi, cred, ce inseamna asta, nu-l pot lasa cu nimeni, inca sunt sub stare de soc pentru ca efectiv am crezut ca-l pierd.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput