Bebelusi de iulie-august 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
papadie spune:
carmen tokma ai urat bebelusii de pe 10 si 11 :-)))
acu bagam lista de 12:
fimea prima ca e de iunie precum ciresele
LMA
Catrina ,Beatrice (iubitoiu), Andrei Florin (alice2004), Alexia (ANDREEABANICA), Mara (carmenSo),Sofia (Figuelle), David (Simonar)
_
fimea nu adoarme seara pina nu-i cint...problema e ca nu adoarme cu "clasice" gen nani,nani puiu mamii blabla si tre sa inventez tot felu de natbatii. hitul serii, hitul verii si mama lu top ten e "mititica, mititica cat un fund de randunika" si repet la nesfarsit si ea adoarme zambinddddd...haleluiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
carmenp spune:
Bey, Papa adeca putina atentie n-ar strica![]()
! So: La multi ani bebelusilor de pe 12:Catrina ,Beatrice, Andrei Florin, Alexia, Mara, Sofia, David! sa cresteti mari si sanatosi!
quote:
Originally posted by papadie
carmen tokma ai urat bebelusii de pe 10 si 11 :-)))
acu bagam lista de 12:
fimea prima ca e de iunie precum cireseleLMA
Catrina ,Beatrice (iubitoiu), Andrei Florin (alice2004), Alexia (ANDREEABANICA), Mara (carmenSo),Sofia (Figuelle), David (Simonar)
_
fimea nu adoarme seara pina nu-i cint...problema e ca nu adoarme cu "clasice" gen nani,nani puiu mamii blabla si tre sa inventez tot felu de natbatii. hitul serii, hitul verii si mama lu top ten e "mititica, mititica cat un fund de randunika" si repet la nesfarsit si ea adoarme zambinddddd...haleluiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Carmen,Ilinca&Ionuttzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
kamiska spune:
Salutare !
Roberta te inteleg perfect ca si Anne - Marie face asa si mi-e teama si tremur de fiecare data si am mari emotii cand ramane cu mama sau soacra ca mi-e frica sa nu pateasca ceva.
carmenp spune:
Bey, si io ma uit pe poze, dar, recunosc, i-un talmesh balmesh in capu` meu (da` cind nu e??
) si nu stiu care si cum sunt cupii da` important e ca ma uit, nu?? De exemplu cel mai proaspat in cap imi este al lui Kim si probabil mult timp am sa-mi aduc aminte pozele lui in halatel de baie cum statea pe jos, ca io aveam picioarele bocna de la canceru` din casa si-i invidiam ca au caldura in casa
!! Binenteles, toti sunt niste dragalasi si frumosi si destepti si toate superlativele din lume la adresa lor.
De cintat io nu-i cint, una ca ma cinta ea pina adoarme
si apoi ca nu am timp acu` (cine a mai vazut om butonind si cintind in acelasi timp, doar nu-s napoleon!
).
Noi am trecut chiar de ieri la Milumil 3, vad ca-l haleste fara probleme ceea ce inseamna ca-i place.
Adema, ma bucur, is si io curioasa ce i-a iesit, sa ne zici.
Oare mai vroiam sa scriu ceva? hmmmmm, nu-mi amintesc....

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
maaria spune:
papa, incearca si : s-alta data, s-alta data o s-o facem si mai si mai laaaaata:))
pregatesti lista de 13 sa inteleg...
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
szivarvany spune:
Mey, io`s la munci si dupa cum se vede ma rup de atata munca ![]()
Voi dati Teddy la cupil ??? Sau Santal ??? Sau ce dati, inafara de apa plata sau suc natural homemade ???
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
BLUE ANGEL spune:
Emanuela , ce veste buna ne-ai dat !!Super ..pupa-l dulce pe Codrut !!!
Nicole , pupici la fete !!!
noi nu am mai ajuns in parc din cauza de indispozitie si nu am vrut sa va supar si pe voi ...
sper sa-mi iau mai repede masina aia sa ma pot deplasa si eu omeneste ..ce fac Marinele si cavalerii lor ?
pe Adina am mai vazut-o pe aici si am vazut si pozele ...
uite asa o sa ne strangem si cand vor da ei admiterea
..sa le tinem pumnii
pupici
ma pregatesc de dk .. sper sa fie ok
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
mai Papa , vroiam sa-ti spun mai demult .. ai asa un talent la scris si esti asa haioasa ca eu rad cu lacrimi la fiecare mesaj de-al tau ..
Catrina este o norocoasa sa aiba asa o mama vesela tot timpul 
Simona si bb Luca
BLUE ANGEL spune:
Daria , eu una spun un NU hotarat si la Teddy si la Santal .. o sa aiba timp toata viata ..deocamdata apa, suc facut cu manutzele astea doua si ceiut ...nici nu prea se omoara el dupa lichide dintr-astea ... vrea ceva mai consistent
pupam pe Giulia si pe mamica ei
Simona si bb Luca
kamiska spune:
Daria,
eu nu i-am dat niciodata nici tedy, nici Santal, etc......doar suc de fructe si legume facut de manutza mea.
Eu am alta problema: nu stiu ce sa-i mai gatesc piticei, sunt in pana de idei si am senzatia ca nu prea mananca pt ca s-o fi saturat si ea de 5 feluri mari si late.
Astept idei, voi ce mai gatiti ptr. pui ?