Bebelusi de iulie-august 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
papadie spune:
carmen tokma ai urat bebelusii de pe 10 si 11 :-)))
acu bagam lista de 12:
fimea prima ca e de iunie precum ciresele LMA Catrina ,Beatrice (iubitoiu), Andrei Florin (alice2004), Alexia (ANDREEABANICA), Mara (carmenSo),Sofia (Figuelle), David (Simonar)
_
fimea nu adoarme seara pina nu-i cint...problema e ca nu adoarme cu "clasice" gen nani,nani puiu mamii blabla si tre sa inventez tot felu de natbatii. hitul serii, hitul verii si mama lu top ten e "mititica, mititica cat un fund de randunika" si repet la nesfarsit si ea adoarme zambinddddd...haleluiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
carmenp spune:
Bey, Papa adeca putina atentie n-ar strica! So: La multi ani bebelusilor de pe 12:Catrina ,Beatrice, Andrei Florin, Alexia, Mara, Sofia, David! sa cresteti mari si sanatosi!
quote:
Originally posted by papadie
carmen tokma ai urat bebelusii de pe 10 si 11 :-)))
acu bagam lista de 12:
fimea prima ca e de iunie precum ciresele LMA Catrina ,Beatrice (iubitoiu), Andrei Florin (alice2004), Alexia (ANDREEABANICA), Mara (carmenSo),Sofia (Figuelle), David (Simonar)
_
fimea nu adoarme seara pina nu-i cint...problema e ca nu adoarme cu "clasice" gen nani,nani puiu mamii blabla si tre sa inventez tot felu de natbatii. hitul serii, hitul verii si mama lu top ten e "mititica, mititica cat un fund de randunika" si repet la nesfarsit si ea adoarme zambinddddd...haleluiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
kamiska spune:
Salutare !
Roberta te inteleg perfect ca si Anne - Marie face asa si mi-e teama si tremur de fiecare data si am mari emotii cand ramane cu mama sau soacra ca mi-e frica sa nu pateasca ceva.
carmenp spune:
Bey, si io ma uit pe poze, dar, recunosc, i-un talmesh balmesh in capu` meu (da` cind nu e??) si nu stiu care si cum sunt cupii da` important e ca ma uit, nu?? De exemplu cel mai proaspat in cap imi este al lui Kim si probabil mult timp am sa-mi aduc aminte pozele lui in halatel de baie cum statea pe jos, ca io aveam picioarele bocna de la canceru` din casa si-i invidiam ca au caldura in casa!! Binenteles, toti sunt niste dragalasi si frumosi si destepti si toate superlativele din lume la adresa lor.
De cintat io nu-i cint, una ca ma cinta ea pina adoarme si apoi ca nu am timp acu` (cine a mai vazut om butonind si cintind in acelasi timp, doar nu-s napoleon!).
Noi am trecut chiar de ieri la Milumil 3, vad ca-l haleste fara probleme ceea ce inseamna ca-i place.
Adema, ma bucur, is si io curioasa ce i-a iesit, sa ne zici.
Oare mai vroiam sa scriu ceva? hmmmmm, nu-mi amintesc....
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
maaria spune:
papa, incearca si : s-alta data, s-alta data o s-o facem si mai si mai laaaaata:))
pregatesti lista de 13 sa inteleg...
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
szivarvany spune:
Mey, io`s la munci si dupa cum se vede ma rup de atata munca
Voi dati Teddy la cupil ??? Sau Santal ??? Sau ce dati, inafara de apa plata sau suc natural homemade ???
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
BLUE ANGEL spune:
Emanuela , ce veste buna ne-ai dat !!Super ..pupa-l dulce pe Codrut !!!
Nicole , pupici la fete !!!
noi nu am mai ajuns in parc din cauza de indispozitie si nu am vrut sa va supar si pe voi ...
sper sa-mi iau mai repede masina aia sa ma pot deplasa si eu omeneste ..ce fac Marinele si cavalerii lor ?
pe Adina am mai vazut-o pe aici si am vazut si pozele ...
uite asa o sa ne strangem si cand vor da ei admiterea ..sa le tinem pumnii
pupici
ma pregatesc de dk .. sper sa fie ok
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
mai Papa , vroiam sa-ti spun mai demult .. ai asa un talent la scris si esti asa haioasa ca eu rad cu lacrimi la fiecare mesaj de-al tau ..
Catrina este o norocoasa sa aiba asa o mama vesela tot timpul
Simona si bb Luca
BLUE ANGEL spune:
Daria , eu una spun un NU hotarat si la Teddy si la Santal .. o sa aiba timp toata viata ..deocamdata apa, suc facut cu manutzele astea doua si ceiut ...nici nu prea se omoara el dupa lichide dintr-astea ... vrea ceva mai consistent
pupam pe Giulia si pe mamica ei
Simona si bb Luca
kamiska spune:
Daria,
eu nu i-am dat niciodata nici tedy, nici Santal, etc......doar suc de fructe si legume facut de manutza mea.
Eu am alta problema: nu stiu ce sa-i mai gatesc piticei, sunt in pana de idei si am senzatia ca nu prea mananca pt ca s-o fi saturat si ea de 5 feluri mari si late.
Astept idei, voi ce mai gatiti ptr. pui ?