Bebelusi de sept - oct 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
ellen spune:
Pufymic, cum arata periuta aia de pus pe deget pentru masat gingiile, de care spuneai, ca eu nu am vazut asa ceva pana acum.
Pe unde as putea sa gasesc?
Elena & Alexandra (25.09.2004)
danina spune:
Da Bozo noi nu suntem tot zic ca poate, poate dar nimic deocamdata asteptam.
Sotul meu asta noapte m-a visat din nou gravida ce o fi insemnand?
Stiu ca de obicei e inversul asa ca pot sa stau linistita.
Va pupicesc si somnic dulce la bebici.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
georgiana.david spune:
Danyce imi pare rau ca nu am intrat pana acum ca sa-ti dau cantitatiile, oricum vad ca te-ai lamurit. Eu pun 500 gr lapte parf, 0,750 zahar, 0,200 apa si 100 cacao.
Mamelor de baieti, voi mai decalotati putzica la flacai la baita? Eu da pentru ca inca nu s-a decalotat complet, oricum Capraru a zis ca asa cum e, este bine pt. varsta lui.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
andora spune:
Sara buna!!!
Naty sanatate bebelinei, intr-adevar e stresant sa nu stii cauza alergiei.. iar cu desfundatul nasucului e de belea, noi ne luptam mereu..dar lasa ca trece si perioada asta
Pufyyy pai de bine ce-l laudai pe bazuc si-l dadui exemplu fiica-mii ca e cuminte - si-o ia in cap? Noi am avut faza asta doar vreo 3 zile, si eram cu ea in brate ca altfel urla de se uitau toate babatiile la mine si cu landoul cel greu in mana.. ma rog, intelegi tu.. dar a trecut asa cum a venit A... tu dai bazucu' cu Zymafluor?
Danyce, mama ce frumos ca iesiti maine... distractie placuta si sa-i faci poze Almei in iarba verde....
Ionika, pupici lui Andrei cel viteaz!
Bozooooo felicitari ! NOI NU AVEM NIMIK ALB IN GURITAAAAA si inca ne chinuim dar slava Domnului aseara a dormit bine.. sper sa se repete...
Mai fetelor, a propos de dinti, azi mi-a zis mama ca nu e bine sa iasa dintii asa tarziu (nr: avem 7 luni si 3 zile) si cica sa-i dau sa roada covrigi din aia taaari de tot ca sa nu se rupa ca sa-i iasa mai repede dintii.. m-a lasat cam nedumerita.... ce ziceti, ma cert cu ea ?
Danina.. hihi, un fratior Dienutzei ceva? Cum o sa-l cheme ?
Tyaa, uite citeste despre dintzoci www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47129&SearchTerms=dinti,pete" target="_blank">aici
sau eventual www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44921&SearchTerms=dinti,pete" target="_blank">aici.
Ellen tocmai gasisem un subiect chiar despre periuta tip degetar si cica nu mai e in baza de date Cica in Mami de februarie era reclama si scria colo ce si cum.. poate o ai Oricum cica e pachetul Nenedent Baby care are si periuta si pasta de dinti fara fluor si conservanti care se gaseste la Sensiblu si Helpnet.. ma duc sa vad si eu ca vreau sa-i iau, cica e bun si la stimularea eruptiei dentare masajul...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
andora spune:
Ellen periuta-degetr arata cam www.dogbreedinfo.com/images4/ToothRubberNubb.JPG" target="_blank">asa.. doar ca aceea pe care-o stiu eu e transparenta si are perii f moi, eu am pipait-o la Baby Expo.
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
bozo spune:
Multzam fetelor! Daca ma lasa sa ma uit .. maine ma duc la cumparat ceva alb pentru printzisor.
Andora, eu din contra stiu asa: cu cat ii ies mai tarziu cu atat o sa ii aiba mai sanatosi. Lasa-l, ca daca are de ros, roade el tot ce prinde.
Tati al nostru a plecat in Ro acu 2 zile. Si de o luna se ruga de el: hai mai Tudor, scoate si tu dintzisorul la tata! Na ca la scos, imediat ce a plecat tasu .
Pupici si noapte buna!
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
andora spune:
Bozo asa ma gandeam si eu ca asa e llogic, nu? Cu cat mai tarziu cu atat rezista mai mult... mai voi stiti ca u am si acum 2 dinti de lapte?cred ca singurii care nu s-au cariat (?!!?), iar ceilalti sunt inmuguriti dar nu ies... nu dor, nimic. In schimb...
Taticu' lu' Tudorel / Va fi tare suparat / Fiindca tocmai a ratat / Dintzocul de baietel / S-a tot gandit Tudorica / cum sa fac-a lui mamica / Sa-i mai cumpere ceva / Si a zis " ia stai asa.. / Ia sa-mi lase gingiutza / Coltisorul alb afara / .. Ma gandesc ca mai spre seara / Mi-o lua vreo salopetutza " Scuzati ora tarzie si efectele nefaste asupra psihicului de mamica obosita
bozo spune:
quote:
Originally posted by andora
Bozo asa ma gandeam si eu ca asa e llogic, nu? Cu cat mai tarziu cu atat rezista mai mult... mai voi stiti ca u am si acum 2 dinti de lapte?cred ca singurii care nu s-au cariat (?!!?), iar ceilalti sunt inmuguriti dar nu ies... nu dor, nimic. In schimb...
Taticu' lu' Tudorel / Va fi tare suparat / Fiindca tocmai a ratat / Dintzocul de baietel / S-a tot gandit Tudorica / cum sa fac-a lui mamica / Sa-i mai cumpere ceva / Si a zis " ia stai asa.. / Ia sa-mi lase gingiutza / Coltisorul alb afara / .. Ma gandesc ca mai spre seara / Mi-o lua vreo salopetutza " Scuzati ora tarzie si efectele nefaste asupra psihicului de mamica obosita
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
aissa spune:
Neata, mamici si bebici!
La multi ani Giulia, Ianis, Andrei, Alexandra si Maira!
La multi ani Cami Florina!
Bozo, nici noi nu avem dintisori. In continuare geme noaptea de ma rupe, sunt pur si simplu nauca. In fiecare noapte visez 1000 de tampenii pentru ca nu am somnul continuu si sunt agitata si in somn. Azi noapte, de fapt dimineata m-am mai trezit si leganata de cutremur. Stau la 10 si e un balans..... Dupa aia am stat de veghe, in caz ca se clatina iar sa iau fata din pat.
Acum am reusit sa o fac sa (semi)adoarma, pe la 10 cred ca o uschim spre parc. Ieri am facut test si i-am dat sa pape iaurt in parc, bineinteles ca era manjita pana la urechi, dar totusi cred ca plec azi cu mancarea dupa mine ca suntem departe de casa si nu ma pot risca.
Ellen, am comandat si eu botinele de la Farlin (eu vroiam sandalute, dar a fost Mihaela - Roandre - mai desteapta ca mine si a zis o chestie care m-a convins, ca atunci cand va fi de sandale vor fi in picioare si atunci nu pot sa o tin in astea de carpa). Eu le vroiam, speram sa le primesc ieri ca sa o incalt azi. Ma gandeam ca sunt de forma, la banii astia ce putea fi. Ieri, afland ca imi vine comanda luni, am luat niste botosei de carpa dintr-un magazin, care chiar sunt mai mult desenati decat incaltari (55 mii)....Si aveau acolo niste pantofiori draguti, bineinteles pentru copii care mergeau, si care costau 400 mii, nefiind de piele si nici mare calitate. Asa ca la 127 mii nu poti cere mai mult...
Va urez o zi buna si sper sa se incalzeasca ca intentionez sa-i dau dres subtire, de domnisoara, mandrei mele.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Danyce imi pare rau ca nu am intrat pana acum ca sa-ti dau cantitatiile, oricum vad ca te-ai lamurit. Eu pun 500 gr lapte parf, 0,750 zahar, 0,200 apa si 100 cacao.
Mamelor de baieti, voi mai decalotati putzica la flacai la baita? Eu da pentru ca inca nu s-a decalotat complet, oricum Capraru a zis ca asa cum e, este bine pt. varsta lui.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Geo, eu il spal o data la 2 -3 zile, insa nu fortez (tot asa, nu e decalotata complet). Asa mi-a zis si mie dr. lui ca e decalotata suficient pt. varsta lui.
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul