Bebelusi de sept - oct 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
'Neata mamici!
LA MULTI ANI CAMI-FLORINA!!!!!!
LA MULTI ANI BEBICILOR SARBATORITI AZI!!!!!
Ellen vad ca deja ti-au raspuns fetele la intrebarea legata de periuta.La Help Net se gaseste.
Andora da, eu ii dau la Alesio Zymafluor inca de pe la o luna.Si e ok!
Ma duc sa pap un pic ca mor de foame si acum doarme pofticiosul mic!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
bozo spune:
Geo, si eu o spal la baitza, trag un pic doar, atat cat se poate, nu fortzez.
Pufy, pofta buna, si eu mananc .. in fatza calculatorului
Aissa, ce cutremur??
Eu inca nu am vazut dintzocu' ca daca deschide gura pune limba deasupra si e imposibil sa o dau la o parte. si neuronul meu nu mi-a spus la timp ca puteam sa ma uit in timp ce dormea. Mai ales ca aseara mi-a adormit in timp ce ii dadeam marul cu branzica si cat l-am zgaltzait nu s-a trezit.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
danyce spune:
Geo, merci pt. cantittai.. Mai bine mai tarziu decat niciodata
Andora, merci de urari. Acum mergem pana la supermarket sa-i mai luam Almei cate ceva si noua alimente proaspete pentru weekend si luni (ca e inchis peste tot luni, fiind a 2-a zi de Rusalii).Dupa ce ne intoarcem mai am de pregatit micii, ca restul carnurilor sunt deja la marinat si apoi ne tiram. Sper sa fie vremea frumoasa si sa putem face si ceva poze. O sa fim in curtea unor prieteni , care e mult mai mare ca a noastra si a majoritatii gradinilor olandeze. Ca in aer liber nici nu trebuie sa-i treaca cuiva prin cap sa se apuce de gratare si alte cele ca se trezeste cu amenzi super-frumoase. Aici sunt foarte, foarte stricti vis-ą-vis de protectia mediului.
Aissa, chiar, ce cutremur?
Eu fug ca nu mai am timp.Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:
Bozo la bazuc s-a uitat tati lui cu lanterna in gurita sa-i vada dintzocii chiar cand i-au iesit.....asta asa ca idee..!
Urla bazucu meu ca disperatul acum ca nu-l iau in brate!Si sunt foarte suparata ca urla la plimbare sa-l iau in brate, asa ca regim strict de azi: fara luat in brate defel!Pana acum a tot urlat....sa vedem cat mai rezistam(si eu si el...)!
Pupici!
elyanne spune:
Cutremur? Eu nu l-am simtit... mai bine
La multi ani piticilor care mai implinesc o luna azi!
La multi ani Cami-Florina!
Eliana si Elena (23.10.2004)
danina spune:
Eu mi-am luat de la Baby Expo periuta din aceea insa asteptam utilizare.
Andora nu imi pune gand rau ca refuz acum sa cred ca ar exista vreo posibilitate sa mi se intample mie. Mie mi-e deajuns Dienuta.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
bozo spune:
Am reusit sa il vad! E doar o bucata de creasta. Si mi se pare ca e un pic mai in spate. Adica nu in fatza de tot, unde mi-am imaginat eu. Asa tre sa fie??
In alta ordine de idei, mamici care datzi marul crud la bbei, il datzi cu tot cu coaja? Mai e cineva care il da crud, sau toate il datzi copt?
Ma duc la cumparat ceva alb. Ploua aici de cred ca ne intoarcem cu ele gri
pufymic spune:
Bozo asa trebuie sa fie ! Si eu ii dau mar crud la bazuc dar fara coaja.Ii dau mar ras cu cereale sau cu branza....si ii place!
Pupici!
herra spune:
quote:
Originally posted by bozo
In alta ordine de idei, mamici care datzi marul crud la bbei, il datzi cu tot cu coaja? Mai e cineva care il da crud, sau toate il datzi copt?
Laura si Tudor (29.09.2004)
si eu il dau crud; fara coaja; suc sau ras, cu branza calcica; in ultimul timp insa e cam rosu la back-side si nu-i mai dau decat de la borcanel.
ana_a spune:
Si eu dau marul crud, fara coaja si gol sau cu branzica.
Tre sa caut si eu periutza de dintida ma tot intreb...daca ma va lasa Stefan sa-i periez dintisorii....
Mai fetelor, acu intru la Stefan in camera sa-l invalesc, a adormit...si el a facut kk saracutul si nu am fost pe faza...doarme de vreo 5 minute, cand am plecat de la el nu avea kk si a adormit imediat...acu ce sa fac cu el?Sa-l trezesc sa-l schimb?Voi mai patiti asa?Ma tot gandesc...ca daca doarme un ceas...sa nu se opareasca, desi nu e sensibil la curutz.Cat am deschis calculatorul si m-am logat el a facut kk si a adormit
Ieri nu am avut curent toata ziua!De la 8 dimineatza la 20.30!Am crezut ca si nebunesc in casa...frig...si nici blenderu nu a functionat...mi sa dezghetat si frigiderul meu antic si sa umplut de apa in bucatarie...
De cateva zile Stefan nu prea mai mananca...rar trece de 150 gr, de fapt azi a mancat cam 100 gr pireu si lapticul care il bea inainte de nani, nu stiu cum se face ca lapticul incape intodeauna in burtica si pireul nu!
Azi i-am pregatit mazare cu cartof si morcov si dovlecel, am dat mazarea prin sita si am scos toata coaja, cica e grea la stomac, si mi-a zis cineva ca daca pun un varf de cutit de bicarbonat in apa in care fierb mazarea scapa de balonari, da nu am pus inca.Voi stiti de asa ceva?
kiwi dati la copilasi?Mie mi-a fost frica pana acum sa-i dau, i-am dat o data da ffff putin, si numai marginea fara samburi, azi insa am dat si kiwi prin sita si am scos samburii si tare ia mai placut la Stefan.Dar asa gol, fara alt fruct!Am combinat o data cu branzica, mar si banana si am aruncat tot ca a iesit amar.
Eu am facut o mica modificare in programul lui Stefan, asta pentru ca la masa de fructe el era mereu satul...bea cam 200 ml lapte dimineatza...asa ca am procedat in felul urmator:El se trezeste pe la 5-6 si cere laptic, inainte se trezea la 2-3 acum a prelungit un pic timpul.i-am dat lapte la 6 cam 140 ml dupa care a mai dormit pana la 8 - raritate!!! si pe la 9 i-am pregatit suc de portocala, a baut tot, cu pulpa, pus in tetina de cereale, si pe la 10 era rupt de foame!A mancat si mar cu branza si kiwi! El lapte cam bea destul...asa ca de s-ar putea...as vrea ca dimineatza sa-i scot masa de lapte, sa bea eventual cu suc proaspat, si asa va papa fructele mai bine, cu branzica, de care are mare nevoie...nu zic bine?
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect