Bebelusi de sept - oct 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor!
Chiar ca e o zi superba. Noi azi ne plimbam prin cartier, dar maine s-ar putea sa mai facem o intalneala (fetele de la adoptii) in IOR. Asa ca vreau sa va intreb pe voi care il stiti bine, eu probabil voi veni cu un tramvai (15 sau 23). Punctul de intalnire e la o terasa numita "La Tramvai". Am inteles ca e la intersectia strazilor Liviu Rebreanu cu Campia Libertatii. Dar nu ma dumiresc prea bine. Puteti sa-mi dati punct de reper o denumire de statie, sau o gura de metrou ceva? Sa-mi fac idee cam unde trebuie sa ajung si eu...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aissa in primul rand felicitari!

In legatura punctul de intalnire... Nu stiu exact cum se numeste statia respectiva... probabil Campia Libertatii... Dar, de la statia de metrou Dristor (o sa aiba statie tremvaiul unde este gura de metrou... o sa o vezi pe partea stanga cum vii tu) cobori la a doua statie.
Am pus o harta, sper sa-ti fie de folos. Si dirtractie placuta maine!

LA MULTI ANI! pt. Badice (Kittie)

Sanatate multa piticilor bolnaviori!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

am intrat sa uram si noi "La multi ani!!!" sarbatoritilor de astazi! Sa cresteti mari, frumosi si sa va distrti azi(si nu numai) pe cinste!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mersi mult de tot pentru harta!!!!
Aveam una data de o fata, dar nu era cu buline rosii! Cum ai facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

In primul rind aissa sa va bucurati de fetita voastra, sa fie sanatoasa si norocoasa (norocoasa este deja pt ca are parinti minunati ca voi)
Eu in continuare nu dorm noaptea

Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI BADICE!!!!
mAI FETELOR MI SE FACU O POFTAAAAAA DE CIOCOLATAAAA.. Numai voi sunteti de vina
Pupici! Eu fug sa caut pe net despre decl pe venit ca nu stiu cum se fac deducerile alea...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by aissa

Mersi mult de tot pentru harta!!!!
Aveam una data de o fata, dar nu era cu buline rosii! Cum ai facut-o?

In Photoshop... Statia chiar Campia Libertatii se cheama... tocmai am trecut pe acolo...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

aissa felicitari! Sunt convisa ca va bucurati foarte tare.

Bebelina mea e saraca tot mucioasa, mi se rupe inima cand o vad cum se chinuie sa respire. Cand ma vede cu serul fiziologica sau cu pompa se pune pe niste plansete ....cred ca s-a saturat si ea!
Miercuri seara am fost la dr. cu ea si ne-a zis ca foarte probabil nu e vorba de raceala, ci de rinita alergica. Adica, mucisorii sunt o froma de alergie - la ceva din casa, se pare.
Ma intreb ce o sa ne facem. Daca nu descoperim cauza alergiei ramane asa mucioasa?
In rest, am repetat eco transfontanelara si dilatatia ventriculara tot exista, ba acum ne-a zis ca are 1 mm. mai mult.
Oricum, nu m-am mai speriat asa, si radioloaga si pediatra mi-au explicat ca nu e nimic de care se temem, cica e mai nasol daca dilatatia are peste 1 cm, dar la 5 mm, cum e la noi, nu-i nimic. De obicei astfel de dilatatii se fac in cazul unor travalii prelungite, dar cum la ea nu e cazul, fiind nascuta cu cezariana, se pare ca e pur si simplu ceva genetic.
Oricum, reptam eco la 11 luni, inainte as se inchida fontanela.

Fetelor, sa vedeti culmea ghinionului pe mine - miercuri seara s-a culcat bebelina pe la 10, fara pic de scandal si, pentru prima data in viata ei, a dormit neintoarasa pana la 6,30, cand a marait un pic, i-am dat apa si s-a culcat la loc pana la 8.
Ironia sortii a facut ca eu sa am in acea noapte o insomnie cumplita, n-am inchis un ochi toata noaptea. Imi venea sa ma dau cu capul de pereti de nervi.
Sper sa se mai repete faza cu dormitul bebelinei si in alte nopti, cand sa dorm si eu!
De fapt si azi noapte a dormit pana la 7,30, dar foarte agitata, mi-a luat o ora jumate s-o culc si apoi a suspinat, a stranutat, s-a sucit si rasucit pana pe la 1, timp in care eu na-m putut sa dorm din cauza maraielilor ei prin somn.

Fetelor care stati in Titan, frumos cartier aveti! Am fost si eu pe acolo azi, am avut o intalnire in zona Policlinii. Pana acum n-am mai fost niciodata pe acolo, dar mi-a placut, e tare multa verdeata!

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Mai sunt necajita de mor!Bazucu meu urla de 2 zile la plimbare de zici ca-l tai! Si se uita lumea ca la urs la mine de parca as bate copilu'!
De ce urla? Habar nu am! Ce sa-i fac sa taca?Sa-l iau in brate!Dar asta nu vreau ca atunci mi se invata asa si nu-i bine.....!
A mai patit vreuna dintre voi asa ceva?
Nu mai stiu ce sa fac cu el!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Pufymic si mie mi s-a intamplat chiar am zis ca a inceput de parca eram la circ insa vad ca i-a trecut acum, nici in carut nu mai vroia nu ma lasa sa o pun isi intepenea picioarele si mai pune-o daca poti asa am renuntat si am venit acas' in brate.

O sa fac si eu ciocolata sa vad daca imi iese.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput