Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Asteraky, iuby !

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Cata, să nu uit (că io mi-s bătrână și senilă). Am găsit pe fertility un articolaș despre a doua liniuță mai palidă decât cea de control. Am vrut să dau copy-paste, dar nu-l mai găsesc. Oricum, zicea că a doua liniuță, oricât de slabă ar fi, dacă are aceeași culoare cu cea de control, e cu okișori. Acum am văzut și eu testul tău și pe cuvânt că liniuța nu-i nici slabă, și are și aceeași culoare. Mă gândesc că celelalte teste erau așa de clare din cauza pregnylului, care, între timp s-a dus și a rămas testul veritabil...pozitiv
Fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Ale, nu fii tristuta, vezi partea plina a paharului: se poate !

Laurici, luna asta m-am inscris si eu pe lista celor cu sarcini "chimice" (test slab pozitiv, intarziere de doua zile si apoi ...napasta rosie!).Luna mai niciodata nu mi-a adus noroc!
Sigur, un defect genetic sau de implantare, care se inscrie intr-o oarecare normalitate - si cu asta dr mi-a astupat gura.
Stiu ca ai studiat subiectul, din pacate.
Concluzia ta care este? Ce lipseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Draga Ale,

Imi pare foarte rau de ce s-a intamplat si zau ca nu stiu ce sa zic, incep sa-mi fac si eu probleme si mai mult ca stiu ca mi-am facut un test ieftin, dar ma duc in seara asta si-mi iau unul altu sa-l fac dimineata. Dar atunci ar fi trebuit sa-ti vina rusii daca nu e bebe, ce zice doctorul, te-a mai consultat? Sper sa treci peste asta si sa iti de-a Dumnezeu putere sa o iei de la capat.

Cristinuca, eu sunt aici speriata de ce a patit Ale, si stau cu sufletul la gura ca am cateodata dureri prin burtica. Chiar azi noapte am avut o durere ca ziceai ca acum imi vin rusii si am zis gata pana aici ti-a fost gravidia ai pus-o cu testul pozitiv. Dar a trecut si astazi si sunt cam la fel, parca ma incearca niste crampe prin burtica ca si atunci cand simti ca ai d....e si trebuie sa fugi repede la baie. Cat despre ciclul tau sa sti ca si al meu a fost cam asa luna trecuta, daca nu chiar la fel(doar 4 zile comparativ cu ce obisnuiam sa am adica 7 zile) cel putin bine ca ti-a venit la fix. Eu luna trecuta m-am gandit ca oi fi ramas de aceea o fi fost asa putin, la mine de obicei este foarte abundent si cam pana la 7 zile durata. Eu zic sa te duci la un eco sa nu fie cumva cu okisori si sa ai ciclu peste sarcina. ma bucur ptr. tine ca te vad mult mai optimista.

Fetelor, comparativ cu cele care sunteti cu teste +(ca mi-e si frica sa le mai zic asa sa nu se infurie pe noi)eu nu am nici un fel de simptome asemanatoare cu ale voastre. Foarte usoare tensionari ale sanilor, nu am pofta de mancare, sunt zile cand ma apuca somnul de-am-picioarele, nu prea am nici un fel de mucus. Dar apropo de mucus, pana sa-mi fac testul cam prin 6, 7 mai aveam o secretie care era ca si egg dar ziceai ca e asa miros avea. fetelor care aveti deja certitudinea sarcinii voi ati patit asa ceva(Tania, Cora, Felicity, Tonia). Este normal sa iasa urmele smchereilor afara asa de tarziu?

va pup pe toate si speram ca ziua de maine o sa fie mai buna
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani cu mii de scuze..inca nu am luat nimic...am primit tirziu pm tau...pentru ca am ajuns tirziu acasa...diseara vreau sa fac un Clear Blue...daca gasesc....treaba este ca, cu exceptia spootingului de citeva minute...nu mi-a mai curs nimic..sa vad intai cum iese si Clear Blue de diseara sau poate il fac abia maine dimineata...Mishulina daca ai vazut si tu lina atunci chiar exista, Alexia se intrezareste un trifazic oare..om vedea...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Astery, Mishulina, va pup, ce m-as face fara voi...Deci sa-l sun intai pe el si apoi sa ma programeze? fara sa merg intai la un consult, mi-ar fi greu cu drumurile...ar fi super.
Mishulina, eu sint cam ametita, cum fac sa citesc PM , please....e prima oara..., scuze.merci mult pentru ajutor.
Sper sa ma programes cat mai repede...de instilatii ce ziceti?
pup fetele optimiste
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetele, sunt aici, in umbra, doar va citesc, ma bucur alaturi de voi, imi fac griji alaturi de voi, si acum sufar alaturi de Ale. Te rog Ale sa nu cedezi.
Mishulina mica stiu ca timpul trece al naibii de greu, dar pana luni mai e un picut si totul va fi clar si bine. Te pupic dulce.
Cata, eu si acum vad a doua liniuta. Eu zic sa fii increzatoare.
Natalia, vezi ca numerele le-ai primit deja. Din cate stiu eu laparo se face doar la spital. Tu in ce capat a trompelor il ai infundat (dinspre ovare sau dinspre uter)?
Cristinna si eu cred ca ciclu peste sarcina poate fi o varianta. Sau tratamentul pe care il urmezi.
Maraki iti tin si eu pumnii sa fie OK.

Cat despre mine, nimic deosebit. Cu cat citesc mai multe si incerc sa ma documentez ma ingrozesc mai tare. Tocmai am aflat ca daca trompele sunt infundate in capatul dinspre uter - asa cum se pare a fi la mine- nu se poate face nimic. Voi stiti si altceva?
Si mai am o nelamurire. Am incercat si eu pentru prima data testele de ovulatie (Mishulina stie). Si respectand prospectul, primul l-am facut in ziua a 11-a. Liniutele erau foarte sensibil diferite ca intensitate. Deci as putea spune la fel. Dar pentru ca stiam ca trebuie sa fie a doua chiar mai intensa ca cea de control nu am prestat. In zilele urmatoare adica 12 si 13 a CM liniuta a doua abia daca se mai vedea, foarte putin. Acu nu stiu ce sa mai inteleg. Sa se fi produs mai devreme ovulatia si sa fi ratat momentul? Sau inca o data se demonstreaza ca nu ovulez?
Deci dupa cum vedeti eu sunt la capitolul intrebari multe si ioc raspunsuri. De aceea nu prea a mai scris ca sa nu va influentez.
Dar va pupic pe toate.si ma rog pentru fiecare

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Florinini draga...secretie am avut si eu si tot cum o descrii tu..avea miros ala special,o mai am in continuare,e alb-galbuie(culoarea difera..dar niciodata spre rosu sau maroniu)..si mi-a zis dr. ca e de la secretia crescuta de progesteron pentru fixarea sarcinii..si apare pe tot parcursul trimI in cant mai mari sau mai mici.
Te pup si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

Iepurila, nu stiu in ce parte sint infundate, mi-a iesit prona cotte negativa, dupa HSG, nu stiu ce sa cred, pt ca asistenta i-a zis dr ca nu a pus suficienta substanta si nu m-a durut deloc, totusi rezultatul e care e ....nu stiu ce sa zic, dr vrea sa fac instilatii, si abia apoi laparo, m-am saturat sa astept. In plus vreau laparo sa-mi faca driling ovarian, ca am microchisturi. Deci s-ar rezolva amondoua problemele.
Tu cum stii in ce parte sint obturate?
Pup pe toate fetele. Mishulina, help!
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna dimineata, fetelor.

Va multumesc tuturor pentru incurajari si vorbe bune...
Sint cam debusolata, va dati seama. Cel mai rau este ca NU INTELEG.
Dupa un an si jumatate de monitorizari si temperaturi, vad si io pentru prima data un test pozitiv, sau ma rog, usor pozitiv, si totusi iata ca nu e sarcina adevarata.

Si mai mult decit atit, rezultatul de singe e atit de mic incit n-ar fi avut de ce sa se pozitiveze nici cel mai sensibil test din lume. In conditiile in care in ziua respectiva mai facusem un test de sarcina care iesise la fel ca predecesoarele lui.

Io nu cred in "defectul de implantare" ca nu se "pupa" niste chestii. Daca nu se implanta, temeperaturile n-ar fi ramas ridicate atitea zile la rind. Si am luat si Utrogestan pt o eventuala fixare...
Deci cum spuneam, sint derutata si nu mai inteleg nimic. orucum, am zic ca pina nu vad rosu in fata ochilor, situatia e inca incerta.

Temperatura a scazut putin de tot astazi, de la 37.00 la 36.96, sa vedem ce va fi maine. Utrogestan n-am mai luat, asa ca vom vedea. Astept cu resemnare napasta.

Oricum zilele astea au fost cele mai incarcate de emotie din viata mea... Macar cu atit sa ramin...

Va pupa fata

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput