Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29
Fetelor, am deschis capitol nou pentru vesti bune!
La cat mai multe !
Ina
"Perhaps you can't be a star,but you need not to be a cloud! Have faith in what you belive and don't give up on the future!"
Raspunsuri
Mishulina spune:
Ale,imi pare foarte rau,cred ca stiu cum te simti! Si eu luna trecuta numai 4 zile am sperat sa fie cu doua liniute si totusi ce rau am picat....Sper sa fie bine pana la urma...
Cata bine ca exista a doua lniuta oricat de slaba ar fi...
Taniuta,multumesc ca nu m-ai utat si ,sti tu de ce! La mine laparo s-a amanat pentru luni! Ai grija de micut si de tine!
Miro,tu ce mai faci,imi lipsesti!
Iepurila,ce e cu tine,da un semn de viata!
Ina
utocatalina spune:
Neata fetelor...ziua 27..a13-a de DPO ...temp. a scazut cu 0.1 fata de ieri...azi am 37...mi-am facut un Diaspot la fel ca cel de ieri...am pus poza la "cafeluta"...abia se vede liniuta a2-a...nici nu stiu daca voi o zariti...acum cu credinta inainte...ma rog sa fie bine! Sunt pregatita de orice...ori Clear Blue diseara (ironia sortii, pina acum gaseam la farmacia mea numai testul asta si ieri cind sa-l iau..nu-l aveau...ha...pentru prima data).Cum spuneam diseara ori test ori tampon..ca sunt oricum asigurata! Va pup si vorbim cind ajung la serviciu!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
Cristinna spune:
Buna dimineata fetele..
Ale imi pare tare rau...nici nu stiu ce sa zic...decat ca trebuie sa mergi inainte!
Catastai cuminte fetitza si nu te agita atata...ai teste slab pozitive...ai si semn de implantare..ai si temperatura buna...eu zic ca e de bine
Maraki tin pumnii si pt tine sa fie cu cohisori
Florinini...tu ce mai faci iubita?..sper ca esti bine si astepti sa mergi la echografie sa-l vezi pe pititc
Eu zic 4 a cm..si mi se intampla ceva ciudat luna asta ..Mi-a venit Cm la 28 de zile ceas..primele 2 zile am avut sangerare mai puternica,fara cheafuri , cu durere de burtica si spate doar in prima zi....iar ieri, ziua 3 scurgere foarte mica..si usoare durer de spate si simt o jena parca imi sunt umflate ovarele ..iar azi ziua 4 a CM..pauza s-a terminat ciclul. Pe mine ma tine de obicei 4-5 zile...dar nu inteleg ce o fi acum si cu durerile de spate si de ovare si ciclul asa de scurt.A mai patit cineva asta?..Oare ce o fi?..
Cristinna
Cristinna spune:
Am uitat sa vad spun cu o luna inainte am avut ciclul de 25 de zile din cauza chistului aluia care s-a spart si mi-a dat durerile alea infernale si lesinul...Fetelor daca credeti ca e de rau ce mi se intampla, nu vreau sa aud...la cat sunt de depresiva ...ma gandesc pana si la ciclu peste sarcina..desi nu cred ca e cazul.
coralia76 spune:
Neatza fetele!
Of Of Of....Ale n-am cuvinte,ce s-a intamplat cu testele alea de s-au pozitivat din senin?Tu din cate imi amintesc n-ai facut nici un tratament de stimulare nu?M-am intristat cand am citit vestea...dar trebuie sa gasesti puterea sa mergi inainte.
Cata..am vazut si eu testul...ultimul..si liniutza a doua e acolo..se vede chiar bine,iti tin pumnii sa fie cu oki.Daca chestia maronie de ieri nu s-a transformat in sange...e de bine.
Maraki tu ai vreun rezultat?
Va pup
natalia26 spune:
buna dimineata
Va urmaresc cu sufletul la gura. Ale, imi pare rau, nu am cuvinte...
Felicitari fetelor gravidute.
Mishulina, am inteles ca faci laparo, te rog sa-mi spui si mie, unde, cat costa, cate zile de internare,etc. Eu ma pregatesc de laparo, vreau sa fac tot cu T, dar, cum nu sint din Bucuresti, nu stiu, poate ma ajuta cineva cu un nr de tel. la care sa-mi fac o programare. Mi s-a propus sa fac instilatii, dar nu am incredere ca ar rezolva ceva. A reusit cineva sa-si desfunde trompele doar cu instilatii? Si inca ceva, laparo, se face la privat? sau la unde?
Va pup. cata, asteptam vesti
Natalia26
lauricipani spune:
Ale, io n-am vrut sa te sperii dar asa a fost si la mine. Se pare ca este un defect de implantare.
Oricum, la ce am vazut eu acolo sigur a fost ceva. Cred ca si Ariadnei i s-a intamplat acelasi lucru.
Cata, io cred ca este. Nu fac speculatii dar dupa atatea zile de la Pregnyl....sigur nu mai este prezent Pregnylul. Ai luat Utrogestan?
Maraki, abea acum (dar nu prea tarziu) te felicit. Sa fi sanatoasa si sa fie bine mai departe!!!
pup fetele frumoase!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Alexia27 spune:
Neata fetelor
Cata, eu cred că azi te lămurești într-un fel sau altul. Până la sfârșit, nu-ți pierde speranța!
Mie mi-a crescut temperatura cu 2 liniuțe față de ieri : 36,6, ziua 6 DPO; mijlocul tot mă doare, sânii și ei așa puțintel. În afară de temperatură (să pot oare să sper într-un trifazic?), am toate semnele clasice de ruși. A! plus o "ceva" prin burtică.
Vă pup și o zi bună
asteryaro spune:
Natalia26, buna dimineata!
Uite: nr. de tel. al dr. T(utunaru) 0723-999939; nr. tel. pt. programare: 0720-099299. Suna-l pe el intai, ii explici povestea ta, apoi iti va spune sa suni la nr. pt. programare. Si eu am facut laparo cu el. A fost bine, sunt sanatoasa tun. Mai poti intra si pe siteul lui: reclama. Gasesti destule informatii. Succes!
Astery
Mishulina spune:
Buna dimineata fetelor,ce vesti (bune) mai aveti azi?
Cata,se vede o liniuta pe test,ceva e acolo....Mai asteptam pana maine ...
Natalia bine ai venit si sedere cat mai scurta!Iti trimit un PM cu toate detaliile!
Ina