Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Florinini ma bucur ca esti bine...as vrea sa treaca si la mine zilele astea si sa vad ca nu vin rusii...inca sper..chiar daca s-a redus la jumate speranta...stiu ca orice este posibil..Iepurica eu nu cred ca sunt probleme cu trompele tale..ti-am dat de mult exemplu prietenei mele...asa ca nu o mai tine ca ai ceva..eu teste de ovulatie nu am facut asa ca nu pot sa-ti raspund..daca vezi si tu a 2-a liniuta inseamna ca nu am luat-o razna, nu?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Florinini...ce m-as face eu fara tine ...tu esti aia care are pt mine intotdeauna un raspuns. Stai linistita acolo..ca esti mamica..sa nu ai nici o indoiala.
Iepurila ..nici nu stiu ce sa zic...daca ar fi ciclu peste sarcina ar trebui sa am si alte simptome banuiesc...pe mine ma dor ovarele si sunt umflata la burtica si spatele ma cam incomodeaza..dar sanii nu sunt umflati, nu sunt durerori..
Ma gandesc sa nu cumva sa fi racit si durerea de spate sa fie de la rinichi...nici eu nu mai stiu..
O sa fac eventual un test de sarcina asa de control...asta ca sa fiu sigura ca pot sa incep din ziua 5 tratamentul de stimulare.

Va pup pe toate
Cristinna

Mergi la inceput

Ale scumpa ufff...stiu prin ce treci...si nu am cuvinte care sa exprime starea prin care trec si eu acum...nu inteleg cum a fost posibil testul slab pozitiv, cm inca nu a venit si totusi sa nu fie sarcina...eu vreau sa zic ca ma bazam pe tine..ca la mine oricum stiam si stiu ca pregnylul poate sa fie vina...dar utrogestanul nu poate da teste false...eu nu ma pricep, asa ca intreb! Dar daca inca nu ti-a venit este, cum spui tu,inca o situatie incerta! Sa vedem ce va mai fi!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mishulina you. Sunt confuza. Va citesc si va sunt alaturi, mi-e si frica sa simt ceva. Stau si astept.

Ale

Iepurila draga, noi doua suntem in situatii similare, cea cu anovulatia …
Voiam doar sa-ti spun de testele de ovulatie: si eu cred ca ai ratat momentul.
3 luni la rand am facut teste de ovulatie si numai negative mi-au iesit, eu cum ovulez tarziu (z. 21) sau rar ... incepeam prin ziua 11 si le faceam numai cand simteam ceva. Luna asta am facut vre-o trei – negative iar in z. 20 am avut niste dureri ...atunci mi s-a dat sa vad primul meu test cu 2 liniute din viata mea. Erau clare, amandoua la fel de groase si de rosii.
Atunci am intrat in priza cu prestatul, cu pregnilul...
Sunt in z. 27, a 6-a DPO mai am de asteptat.
Va pup,

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Offff, Ale... Sincer speram sa fie bune vestile de la tine. Nu pot sa zic decit: Curaj! Speranta! Optimism! pt. luna care vine. In definitiv, si luna viitoare tre sa plece o barcutza spre corabia gravidutelor, nu?

Cata, la tine sigur e de bine. Daca eu cu nici o urma pe test am avut hcg-ul = 1, Ale, cu un pic de roz in capetele liniutei a avut hcg-ul = 3... tu, care ai o liniuta curat conturata, tre sa ai hcg-ul macar 5. Deci bun.

Monica
Aspiranta in stand-by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cristinuca, stau linistita ca daca nu as fi linistita cred ca deja as fi pe la psihi pe undeva, nu de alta dar pe aici zau ca e nasol sa ajungi pe-acolo. apropo de ciclu peste sarcina, bunica mea a avut asa 4 luni si abia cand copilul (mama mea) a miscat a aflat si ea biata ca e gravi, deci nu e de gluma cu asta. O prietena de aici a patit asa prima luna, iar cand s-a dus la medic a doua luna ca a avut intarziere, era cu okisorii cascati si cu inimioara. So, watch out girl!!!!
Ale, fruntea sus si nu te da batuta, trebuie sa se intample intr-o zi. Dar pana nu vin rusii,()cine stie ....si cu testele astea si cu cele de sange, poate au fost facute prea devreme...

Mirona tinem pumnii stransi.
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Natalia,in mod normal cand intri prima data pe Forum si te loghezi cu numele tau apare o casuta in care esti anuntata ca ai un mesaj.Cum tu esti deja logata,daca nu a aparut mesajul da refresh la pagina(de sus,punctul verde) sau vezi ca in partea stanga a ecranului ai o banda albastra cu mai multe casute:Toate forumurile,subiecte active etc ... Vezi ca "Mesaje Private" e al 4-lea de jos in sus si e posibil sa scrie deja cu galben ca ai un mesaj nou! Succes si spune-mi daca te-ai descurcat!
Iepurila,in sfarsit vesti de la tine,dar iti faci prea multe griji cu trompele! Eu nu cred ca e asa de rau.Cu testele de ovulatie,si eu am stricat cateva pana m-am prins dar,in principiu,cand apar 2 linii clare,ovulatia urmeaza in 24 de ore! Te ,mai incearca si luna viitoare,tot din ziua 11!
Florinini,ma bucur sa te "vad",iti inteleg temerile dar cred ca-s prea multe! Te porti ca o mamica scumpica si taaare emotionata! Te ,ai grija de "voi" si trage piciorul,ca vreau si eu!
Miro,am emotii ptr prima ovulatie din viata ta,sa ma ti la curent cu toate amanuntele!

Ina

Mergi la inceput

Mai Monica ai tu un dar de a ma imbarbata...uf...e bine...dar tare frica mi-e acum! Mai am azi si maine...sunt zilele critice!Mercic de incurajari si sa auzim numai de ochisori!

Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia26 spune:

mishulina, cred, adica sper ca ti-am trimis un PM, in care imi cer scuze de mii de ori. Sint cu capul in nori sau calculatorul meu a luat-o razna...O sa incerc sa ma descurc pe forum. Nu mi-a aparut nimic care sa ma anunte ca am pm.
Acum plec la servici. Va pup pe toate
Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata la fete !
Iepurila, eu folosesc teste de ovulatie, dar primele doua dati le-am folosit 5-6 zile la rand, ca sa fiu sigura ca nu ratez momentul. La mine a fost ciudat ca desi am CM de 26-27 zile, prima oara mi s-au inrosit liniutele in a 12a zi si la al2lea CM, in a 15a zi, desi nu a intarziat deloc. Eu te-as sfatui sa incerci cu o zi mai devreme si sa si continui cu o zi ,doua.

Cata , nu-ti mai face atatea ganduri, ca eu tot 2 liniute vad ! cand am fost insarcinata in octombrie (doar ca era extrauterina), testele mi-au iesit la fel; liniuta de sarcina era mai palida decat cealalta. Tot beta HCG iti spune sigur.

Florinini,sa-ti traiasca viitoarea !eu zic sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv, ca perioada asta de inceput e foarte importanta ptr punctuletzul tau .

Cate-o de la Constanta, unde nu e vara inca, ba chiar !

Andreea

Mergi la inceput