Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, incertitudinea mea se apropie de sfarsit...

Tocmai am facut o vizita la baie si am secretia un pic maronie... se apropie, deci. Deocamdata nu ma doare burta, dar cred ca vor incepe durerile in curind...
Asta e.

Ma gindema ca dupa asta sa luam o pauza mai lunga, poate chiar de un an, ca prea ne-am stresat. Eu sint convinsa ca am fost gravi pentru citeva zile, deci se poate.

Cind vom vrea din nou, nu va trebui decit sa astept o ovulatie pe partea stinga si sa ma indop cu utrogestan. Cred ca asta va rezolva problema, plus ceva aspirina.

Mai avem timp, si prea e dureros sa trecem prin ce-am trecut. Poate a fost un semn ca nu e timpul inca.

Va urez voua, celor care sinteti inca in cursa, mult, mult succes si bucurii mari si teste de singe pozitive .

Va pupa fata

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

AI vazut Cata acum nu cred ca mai ai vreo indoiala! Locul tau la mamici ian-feb te asteapta!!!Fetelor va multumim pt. ca santeti alaturi de noi.Timp de o saptamana (pana ieri ) am avut simptome clare de rusi( dureri de mijloc si burta) singura deosebire a fost ca aveam mucus creamy, ca si CAtalina aveam impresia ca m-au invadat rushii in orice moment.
Ale si pe mine ma dor sanii acum si nu sant tari...speranta inca exista la tine pt luna asta
Am si eu o intrebare la voi pt ca va pricepeti mai bine : este posibil din 2 foliculi sa iasa tripleti???

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Cata si Maraki
Uraaaa! Felicitari si bebei sanatosi si frumosi ca mamicile lor!

Mie mi-a crescut temperatura cu o liniuaa: 36,7, ziua 7 DPO, dar, din pacate, sanii mi s-au cam inmuiat, desi mai dor asa putintel. In schimb, mucus creamy la greu, si iar vise ca-s
Cata, daca-ti trimit un PM cu user nameul meu si parola, te uiti un pic la graficul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am fost si m-am intepat...diseara dupa 19:30 am rezultatul...Maraki si pe mine ma doare burta ca la ciclu, dar mucusul este tot creamy...doar in ziua 25 am avut acel spooting maron...pina nu am rezultatul nu am curajul sa incep sa scriu la burtici...tu vad ca ai facut-o...bravo...ca tu ai si B-HCGul pozitiv...il astept si eu pe al meu!Alexia 27 sigur ca ma uit!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Maraki, e posibil, dacă după fertilizare unul din ovule s-a impartit in doua, caz in care vei avea gemeni identici de acelasi sex (de, au acelasi cod genetic provenind din acelasi si acelasi ovul), iar celalat va fi geaman neidentic si poate acelasi sex, poate nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,abia acum am reusit sa intru,ca am treaba la scarbici,asa ca inainte de concediu...(cum au aflat ca lipsesc o sapt cum am devenit brusc importanta si-s toti pe capul meu,parca as pleca in vacanta,nu la )
Ale imi pare rau,stiu ce trebuie sa simti,si eu luna asta am trecut prin emotii asemanatoare si ma simt pustiita.Ma duc la laparo "de nervi" sa vad ce naiba se intampla....Oricum,poate decizia voastra e cea mai potrivita si inteleapta in cazul asta...
Iepurila,Miro,Cristinna ce mai faceti?
Florinini,cum te simti,mai zi si tu ceva!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alexia ieri s-au vazut 2 puncte pe stanga si 1 pe dreapta....nu este prea devreme ca sa fie oare bb-ii??

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki, cred ca este prea devreme sa se vada bebeii, dar s-ar putea sa nu fie prea devreme sa se vada saculetii yolk, care sunt mai mari decat puiutii tai acum. Spre rusinea mea nu stiu in a cata zi DPO esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Am intrat sa felicit si eu gravidutele si sa va urez sarcina usoara si sa aveti bebei sanatosi!!
Eu nu am scris la capitolul asta decat foarte putin ,pe la inceput, cand ma stresam si eu cu temperatura bazala dar acum m-am lasat de sportul asta ca prea eram chiaunita cu temperatura cand scadea ,cand urca si ramnea pana la urmatoarea invazie sus de credeam ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior si am ramas insarcinata fara sa fac laparoscopie dar n-a fost sa fie.
Sa spun si eu ca sunt in ziua 25, ovulatia a fost pe 1 mai ca la Cata, dar am facut un test Dr. Sigur si mi-a iesit clar negativ, asa ca astept invazia de rushii ca sa o iau de la capat cu numaratul.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Cata, multumesc frumos si sper sa-mi tii pumnii cu folos!
Mai vedem, cu toate ca ma urc pe pereti cateva zile de acum incolo pana pot sa fac un test. Dar speranta prea mari nu-mi fac, ca am mai sperat eu si altadata...

Mergi la inceput